go sharing app nederland
24 - 05 - 20222 min. leestijd

Elektrische bike, scooter of auto huren? Go Sharing!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Goedkoop én groen van A naar B? Met Go Sharing pak je de scooter, auto of een ander vervoersmiddel en vervoer je jezelf op een duurzame manier voor een lage prijs! Chill for the money én voor Moeder Natuur. Lees meer in dit blog!

Wat is Go Sharing?

Go Sharing is een app die duurzaam deelvervoer aanbiedt. Denk hierbij aan elektrische deelscooters, e-bikes en auto’s. Zo sjees je op een snelle, makkelijke én leuke manier de hele stad door! En dat voor een fijne prijs. Vergeet eindeloze files, overvolle parkeerplaatsen en onnodige kosten (au revoir lijpe benzineprijzen!). Go Sharing is dé nieuwe manier van jezelf vervoeren. Hadden we al gezegd dat de app van Nederlandse bodem is?!

Hoe werkt het?

In principe werkt Go Sharing hetzelfde als your usual deelvervoer-service. Je downloadt de app, maakt een account aan met een geldig rijbewijs en checkt meteen waar een beschikbaar voertuig staat. Is er een ride beschikbaar in je buurt? Reserveer ‘m, wandel erheen en gaan met die banaan!

go sharing app

Welke vervoersmiddelen kun je pakken?

Je hebt de keuze uit verschillende voertuigen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische deelscooter die 25 of 45 km per uur gaat. Langere afstand of komt het met bakken uit de hemel? Dan kun je kiezen voor een elektrische auto. De elektrische Mini Cooper herken je aan het felgroene uiterlijk. Niet te missen! Als je geen rijbewijs hebt zijn er ook opties: kies dan voor de supersnelle e-bike!  

Wat kost de dienst en wat zijn de voordelen?

Scooter huren? Naast het starttarief van € 0,50 (25 km/h scooter) en € 1,- (45 km/h scooter) betaal je púúr en alleen voor de tijd dat je de e-scooter huurt. De prijs per minuut is € 0,29. Ja, echt. Zonder registratie en andere verborgen kosten. Nóg goedkoper de weg op? Ga dan voor het voordeelpakket en betaal € 0,27 per minuut. Nog niet genoeg bespaard? Kies dan het GO Crazy-pakket en betaal maar € 0,23 per minuut. Dat zijn tarieven waar we blij van worden!

Ga je voor de shiny green Mini Cooper? Dan betaal je € 0,30 per minuut, met een unlock fee van € 4,99. Tijdens je rit even pitstop maken bij een vriend? Geen probleem! Voor € 0,15 parkeer je je Mini waar je maar wilt. Natuurlijk zijn de plaatselijke parkeerkosten voor eigen rekening, so be aware.

Behalve dat het vervoer van Go Sharing superbetaalbaar (totaal niet duur), superhandig én supermakkelijk is, ben je ook nog eens lekker milieubewust en duurzaam bezig. En laten we eerlijk zijn. Anno 2022 is dat wel required. En naast dat de voertuigen van Go Sharing fossielvrij zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke geruisloos. Sst… Hoorde je die speld vallen?

In welke steden kun je Go Sharing gebruiken?

Go Sharing is in 36 Nederlandse steden beschikbaar, waaronder Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Op citytrip over de grens? Zelfs dan maak je gebruik van de opvallende groene voertuigen van Go Sharing! Je kunt met hetzelfde tarief de groene e-scooters namelijk ook pakken in een paar Oostenrijkse, Italiaanse, Turkse én Belgische steden. Amai!

Go de weg op met Go Sharing

Is sharing voor jou ook caring? Download de gratis app dan op je Xiaomi, iPhone, Oppo of andere telefoon en get on the road! Fijne rit!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt