Telefoongesprek opnemen op je iPhone doe je zo

Nooit meer vergeten wat je in een telefoongesprek bespreekt? Neem alles op! Of je nou dat romantische belletje met je lover of een belafspraak met je huisarts wilt terugluisteren. Een telefoongesprek opnemen op je iPhone kan mega handig zijn. Wij zetten de beste apps op een rijtje! #startrecording

Telefoongesprek opnemen: TapACall
TapACallLite_Telefoongesprek_opnemen_iPhone_Tele2

Je kent het misschien wel. Je bestie maakt tijdens het bellen een legendarische grap. Wil je ‘m net aan je leuke collega’s vertellen, ben je ‘m totaal kwijt #fail. Start met een gesprek opnemen en onthoud voortaan alle hilarische gesprekken. Met de app TapACall Lite neem je gemakkelijk alle inkomende en uitkomende telefoongesprekken op via je iPhone. Klik tijdens het bellen op de opnameknop, luister het terug en vind al je opnames terug in the cloud. En ’t mooiste is: er zit geen limiet aan de gespreksduur. Hallo nachten lang moppen tappen met je bestie!

TapeACall Lite is te downloaden voor iOS.

Wil je de nieuwe iPhone 13 kopen? Check hem hier!

Telefoongesprek opnemen: CallCallRecorder_Telefoongesprek_opnemen_iPhone_Tele2

Vergeet oubollige opnameapparatuur: dat is zó old skool. Met Call Recorder kun je een telefoongesprek opnemen via je iPhone. Ben jij iemand die vaak belt? En het liefst ieder gesprek bewaart? Met de app Call Recorder kan het. Kies zelf welk telefoongesprek je op wil nemen en sorteer alles op naam. Dat ene eerste telefoongesprek uit 2014 tussen jou en je lover terugluisteren? Zoek in de app tussen je opgeslagen gesprekken en droom weer terug naar die ene dag.

Call Recorder is te downloaden voor iOS.

Gesprek opnemen: Call Recording
CallRecordingNonotes_Telefoongesprek_opnemen_iPhone_Tele2

Een telefoongesprek opnemen en ook nog eens het verhaal uittypen: dat kan de app Call Recording. Mega handig mocht je ooit een interview hebben. Of een belangrijk gesprek met je huisarts en je het lastig vindt om te onthouden wat ‘ie je precies aanraadt. Neem tijdens het bellen met één druk op de knop op. En wil je het liefst de opname direct delen? Via de e-mail tool deel je makkelijk alle opgenomen gesprekken uit de cloud. Neem elke maand tot 20 minuten op. En mocht je echt door het dolle zijn: er bestaat ook een premium versie. Let’s start recording!

Call Recording by NoNotes is te downloaden voor iOS.

Gesprekken opnemen iPhone: SkypeSkype_Telefoongesprek_opnemen_iPhone_Tele2

Deze app klinkt je misschien wat bekender in de oren: Skype. Je kent ’t van het online bellen en videochatten. Maar wist je dat je ook gesprekken kan opnemen? Zet de Skype-app op je iPhone, klik tijdens het bellen op het plusje en neem op. Mega handig. Degene met wie je belt, krijgt een melding van wanneer de opname is gestart. Zo sta je nooit voor verrassingen. Dus, mocht je de stem van je vakantieliefde uit Australië eens missen: neem je gesprek op en luister het terug wanneer je maar wilt.

Skype is te downloaden voor iOS. Ook voor de nieuwe iPhone die binnenkort mogelijk uitkomt.

Een telefoongesprek opnemen, via welke app doe jij dat?