Tele2 Blog

Gesprekken opnemen op je iPhone doe je zo!

Vergeet nooit meer een gesprek, neem alles op. Of je nou dat romantische telefoongesprek met je lover of een belafspraak met je huisarts wilt terugluisteren. Gesprekken opnemen op je iPhone kan mega handig zijn. Wij zetten de beste apps op een rijtje! #startrecording

Gesprekken opnemen iPhone: TapACall LiteTapACallLite_Gesprekken_opnemen_iPhone_Tele2

Je kent het misschien wel. Je bestie maakt tijdens het bellen een legendarische grap. Wil je ‘m net aan je leuke collega’s vertellen, ben je ‘m totaal kwijt. #fail! Start met opnemen en onthoud voortaan alle hilarische gesprekken. Met de app TapACall Lite neem je gemakkelijk alle inkomende en uitkomende gesprekken op via je iPhone. Klik tijdens het bellen op de opnameknop, luister het terug en vind al je opnames terug in the cloud. En ’t mooiste is: er zit geen limiet aan de gespreksduur. Hallo nachten lang moppen tappen met je bestie!

Gebruik je iPhone Xs of iPhone Xr en start jouw eerste opname.

TapeACall Lite is gratis te downloaden voor iOS.

Gesprekken opnemen iPhone: Call RecorderCallRecorder_Gesprekken_opnemen_iPhone_Tele2

Vergeet oubollige opnameapparatuur: dat is zó old skool. Met Call Recorder neem je alle telefoongesprekken gewoon met je iPhone op. Ben jij iemand die vaak belt? En het liefst ieder gesprek bewaart? Met de app Call Recorder kan het. Kies zelf welk telefoongesprek je op wil nemen en sorteer alles op naam. Dat ene eerste telefoongesprek uit 2014 tussen jou en je lover terugluisteren? Zoek in de app tussen je opgeslagen gesprekken en droom weer terug naar die ene dag.

Call Recorder is gratis te downloaden voor iOS.

Gesprekken opnemen iPhone: Call Recording by NoNotesCallRecordingNonotes_Gesprekken_opnemen_iPhone_Tele2

Opnemen en ook nog eens het verhaal uittypen: dat kan de app Call Recording. Mega handig mocht je ooit een interview hebben. Of een belangrijk gesprek met je huisarts en je het lastig vindt om te onthouden wat ‘ie je precies aanraadt. Neem tijdens het bellen met één druk op de knop op. En wil je het liefst de opname direct delen? Via de e-mail tool deel je makkelijk alle opgenomen gesprekken uit de cloud. Neem elke maand tot 20 minuten op. En mocht je echt door het dolle zijn: er bestaat ook een premium versie. Let’s start recording!

Call Recording by NoNotes is gratis te downloaden voor iOS.

Gesprekken opnemen iPhone: SkypeSkype_Gesprekken_opnemen_iPhone_Tele2

Deze app klinkt je misschien wat bekender in de oren: Skype. Je kent ’t van het online bellen en videochatten. Maar wist je dat je ook gesprekken kan opnemen? Zet de Skype app op je iPhone, klik tijdens het bellen op het plusje en neem op. Mega handig. Degene met wie je belt, krijgt een melding van wanneer de opname is gestart. Zo sta je nooit voor verrassingen. Dus, mocht je de stem van je vakantieliefde uit Australië eens missen: neem je gesprek op en luister het terug wanneer je maar wilt.

Skype is gratis te downloaden voor iOS.

Welke apps gebruik jij om gesprekken op je iPhone op te nemen?

Reacties