smartphonegame-genshin-impact-Tele2
09 - 11 - 20202 min. leestijd

Genshin Impact: dé tofste gratis game van het moment

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey game-lover! Maak je klaar voor een gloednieuw game-avontuur. Genshin Impact is namelijk dé tofste game van het moment die jij so-wie-so op je smartphone wilt spelen. Denk aan: een te gekke fantasiewereld, coole quests en waanzinnige krachten. Het mooiste is: het spel is zelfs gratis! Ontdek hier alle ins en outs.

Maak kennis met Genshin Impact

Misschien hebben je game friends al over dit spel verteld of is het helemaal nieuw voor je. In ieder geval is Genshin Impact op het moment van schrijven razend populair. De game werd onlangs pas gelanceerd, maar heeft in een korte tijd al miljoenen gamers binnengehaald. Over heel de wereld speelt men deze smartphonegame en wij begrijpen wel waarom. Let’s find out ;-)!

mobiel-genshin-impact-Tele2

Zo werkt Genshin Impact

In het spel Genshin Impact waan je je in de fictieve en mythische wereld Teyvat. Je gaat hier naartoe met je broer of zus, maar zodra je er aankomt, verandert ineens alles. Een mysterieuze god pakt je krachten af en brengt je in een diepe slaap. Wanneer je wakker wordt, is Teyvat totaal anders. En je broer of zus? Die is ineens weg! Hoog tijd dus om te achterhalen wat er gebeurd is.

Extra leuk aan dit spel is dat het een open wereld heeft. Je kunt dus écht vrij rondlopen en zelf de boel ontdekken. Speel realtime gevechten en ontmoet verschillende personages. Los jij het mysterie snel op?

Neem hier een sneak peek van de game.

Free to play-game

Nog een fijne extra van dit spel? Je kunt het gratis spelen. Natuurlijk zijn er in de game wel een aantal betaalde functies, zoals het sneller voltooien van een quest, maar dit is niet per se nodig. Je bepaalt zelf of je er extra geld in wilt stoppen.

Op zoek naar nog meer leuke games? Check deze games zonder wifi eens of speel Mario Kart op mobiel. Zeker de moeite waard.

Speel Genshin Impact alleen óf samen

Een game-avontuur alleen beleven is al tof, maar samen? Dat is natuurlijk nog vetter. Ook Genshin Impact kun je in multiplayer spelen. Je moet hier wel eerst een aantal levels voor voltooien. Hierna komt de multiplayer-modus vrij en kun je jouw vrienden uitnodigen in je game. Tot zelfs drie tegelijk! Begeef je samen door de mysterieuze wereld en los spannende quests op.

Ken je geen vrienden die dol zijn op dit spel? No worries! Je kunt de game ook met onbekenden spelen. Dit doe je door in het menu te zoeken naar andere spelers. Er verschijnt dan een lijst met gamers van over heel de wereld, waarbij jij in hun game kunt joinen. Let’s make new friends!

game-genshin-impact-Tele2

Zelf uitproberen? Zo download je de game op je mobiel

Denk je nu: deze vette game móét ik uitproberen? Snappen we helemaal. Je kunt Genshin Impact gratis downloaden op je mobiel. Het spel is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar. Durf jij het avontuur al aan?

App image
Genshin Impact
Rating starRating starRating starRating starRating star

Explore a World of Adventure

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt