Spel_Games_zonder_wifi_Tele2
17 - 06 - 20193 min. leestijd

Overal zorgeloos gamen met deze vijf games zonder wifi

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even een potje Fortnite spelen vanuit je bed of een brein brekende puzzel oplossen in de trein. Als echte gamefanaat game jij natuurlijk overal waar je maar wilt. Maar wat doe je als je geen internetverbinding hebt en je game ermee ophoudt? No stress! Of je nu deze zomer een lange vlucht tegemoet gaat of even geen bereik hebt in de metro. Met deze vijf games zonder wifi speel jij gewoon offline!

Games zonder wifi: BadlandBadland_games_zonder_wifi_Tele2

Durf jij het Badland avontuur aan? In deze award winnende app beweeg je door een prachtig bos dat bevolkt wordt door verschillende bewoners, bloemen en planten. Hoewel het land op het eerste gezicht op een sprookje lijkt, is niets minder waar. Er is namelijk iets helemaal mis in het fantasieland. Kun jij het mysterie ontrafelen? Ga de valstrikken en obstakels uit de weg en ontdek tot wel honderd verschillende levels. Ideaal mocht je een vlucht naar de andere kant van de wereld maken.

En wil je echt helemaal goed voorbereid op reis gaan? Check dan deze paklijst voor apps zonder wifi en tips om te internetten buiten Europa. Zo kom je nooit onverwacht voor verrassingen te staan.

Badland is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Games zonder wifi: Run Sausage Run!Run-sausage-run_games_zonder_wifi_Tele2

Meer toe aan een spel die je verstand op nul zet? En nog eens verslavend leuk is? Speel dan eens Run Sausage Run! In deze game bestuur je een wanhopige hotdog. Red zijn leven óf maak het tot een grootse hel: het is aan jou hoe goed je de game onder de knie krijgt. Ren voor je leven terwijl je de verschillende obstakels vermijdt. Want pas op: wordt de hotdog in stukjes gehakt, doormidden gezaagd of gebrand? Dan ben je af! Wat is jouw hoogste score?

Run Sausage Run! is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Games zonder wifi: Infinity Looploop_games_zonder_wifi_Tele2

Even toe aan een zenmomentje? Check dan de app Infinity Loop. In dit puzzelspel verbind je zoveel mogelijk lijnen en hoeken met elkaar. Maak ingewikkelde en oneindige patronen en kom even helemaal tot rust. Ideaal mocht je gestrest worden van de drukte in de trein of dat de vlucht te lang duurt. En het allerleukste aan Infinity Loop? Het heeft oneindig veel levels. Dat is pas een gave game zonder wifi. 😉

Zeker weten dat je de game altijd optimaal beleeft? Check deze beste gaming telefoons.

Infinity Loop is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Games zonder wifi: Real Racing 3racing_games_zonder_wifi_Tele2

Voor de grootste autofanaat is er de game Real Racing 3. Sluit jezelf even af van de real world en beleef de ultieme race-ervaring. Met meer dan 200 gedetailleerde raceauto’s van toffe merken als Porsche, Ferrari en Lamborghini voel jij je net een echte coureur. Real Racing 3 heeft ruim veertig circuits van achttien echt bestaande locaties. Van tijdritten tot nachtraces: probeer telkens een ander soort race uit en voordat je het weet begint het vliegtuig alweer te landen.

Real Racing 3 is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Games zonder wifi: Dream League Soccer 2019

Meer een liefhebber van voetbal? Stel je eigen droomteam samen met de app Dream League Soccer 2019. In deze app stel jij zelf het beste team ooit op. Contracteer topspelers, kies een opstelling en versla alle teams in de zes divisies om op de eerste plek van het Elitedivisie te eindigen. En bouw zelfs je eigen stadion. Met Dream League Soccer 2019 sta jij aan het roer. Heb je na het landen weer wifi? Dan kun je zelfs meedoen aan live evenementen. Hoe ziet jouw dreamteam eruit?

Dream League Soccer 2019 is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke games zonder wifi speel jij het liefst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt