galaxy-s10-tele2
10 - 12 - 20182 min. leestijd

Verwachte smartphones 2019: Galaxy S10 en andere mogelijke kandidaten

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met 2018 is het alweer bijna gebeurd: 2019 staat voor de deur! En dat betekent: een hele rits aan mogelijke smartphones die volgend jaar misschien uitkomen. Zoals de mogelijke Samsung Galaxy S10. Wij waren in een research­-bui en zochten alvast uit wat er over de mogelijke toptelefoons van 2019 wordt gezegd.

In 2019 komen waarschijnlijk de opvolgers van de Samsung Galaxy S9, de iPhone Xs, Huawei P20 en Sony Xperia XZ3 uit. Stuk voor stuk modellen die dit jaar de show stalen en die volgend jaar dus een waardige opvolger krijgen. Hieronder zoeken we uit wat – doorgaans – goed ingelichte websites hierover al weten. Good to know: het zijn puur geruchten, niets is nog zeker en het is dus nog onbekend of de genoemde telefoons écht uit worden gebracht en of de informatie klopt. /disclaimert

Verwachte smartphones 2019: komt de Galaxy S10 al in het eerste kwartaal?

Geruchten genoeg over de Samsung Galaxy S10verwachte-telefoons-2019-galaxy-s10-tele2. Zo komen volgens marktanalist Ming-Chi Kuo drie exemplaren van de opvolger van de Galaxy S9 uit. Daarbij zit volgens hem het verschil in het schermformaat van de telefoons. Zo zouden er van de mogelijke Galaxy S10 exemplaren uitkomen met een 5,8-, 6,1- en 6,4-inch scherm. Eentje daarvan heeft volgens Bloomberg een lagere prijs. De kans is groot dat we binnen een paar maanden meer weten, want Samsung zou de telefoon – geheel volgens traditie – in februari of maart lanceren. #cantwait

Verwachte smartphones 2019: hoe gaat de nieuwe iPhone heten?

Apple breidde het iPhone-aanbod dit jaar heerlijk uit met de iPhone Xs, iPhone Xs Max en de lager geprijsde iPhone XR. Marktanalist Ming-Chi Kuo – jep, daar is ‘ie weer: deze kerel weet ALLES – denkt dat Apple dit jaar met dezelfde line-up komt. That’s right: opnieuw drie nieuwe iPhones baby! Deze telefoons krijgen volgens hem hetzelfde schermformaat als hun voorgangers. Het is nog onbekend hoe de nieuwe iPhones van 2019 gaan heten. Daarover komen vást nog wel wat rumors naar buiten de komende maanden!

Verwachte smartphones 2019: pakt Huawei groots uit met de mogelijke P30?

Oh boy, wat pakte Huawei begin dit jaar groots uit met de Huawei P20 en P20 Pro. Twee absolute klasbakken. Met superslimme sensoren, hipper-de-pippe driedubbele camera’s én een uiterlijk dat op Tinder alleen maar superlikes krijgt. Met andere woorden: Huawei legt de lat hoog voor de mogelijke Huawei P30. Huawei-hotemetoot Richard Yu heeft al aan onder andere AndroidPit laten weten dat de telefoon inderdaad de Huawei P30 gaat heten. Dit toestel zou onder andere de snelste processor van Huawei ooit krijgen, de Kirin 980. Met andere woorden: supersnelle smartphone in aantocht!

Verwachte smartphones 2019: werkt Sony aan de Xperia XZ4?

Vriend en vijand verraste Sony dit jaar met de stijlvolle Sony Xperia XZ3. Gepolijst ontwerp, heerlijk helder OLED-scherm én natuurlijk een topcamera. Ja, ook wij kijken errug uit naar wat Sony in 2019 gaat doen. Dan komt als het goed is de opvolger van de XZ3 uit en waarschijnlijk gaat ‘ie de Xperia XZ4 heten. Zo schrijft onder andere Android Ethereal al over deze telefoon. Deze site denkt dat de telefoon al in februari wordt gelanceerd op het Mobile World Congress en dat de telefoon misschien een dubbele camera krijgt. We gaan het zien!

Naar welke telefoon kijk jij het meeste uit: de Samsung Galaxy S10, nieuwe iPhone, Huawei P30 of de Sony Xperia XZ4?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt