FUT Web app 2023
29 - 09 - 20226 min. leestijd

De nieuwe FUT web app 2023

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hij is uit! De nieuwe FUT web app voor 2023. Ideaal om helemaal los te gaan in combinatie met FIFA 23. Een must voor je FIFA Ultimate Team. Dankzij die app ben je je vrienden (en je online tegenstanders) écht even te slim af. Je vrienden noemen je binnen no-time de FIFA king of queen! Hoe het werkt? Ontdek het hier!

Wat is de FUT web app?

De FUT web app is dé app voor elke FIFA lover. Met de app beheer jij jouw FIFA Ultimate Team (FUT) in FIFA 23. Heel simpel, waar je ook bent. Dus als je niet achter je spelcomputer zit, kun je nog losgaan met de game. Gewoon vanuit de trein, tijdens je lunchpauze of in de wachtruimte bij de tandarts. Met de FUT web app heb je je FIFA ervaring altijd bij je. Zonder te haperen, altijd voor je in de startblokken dankzij ons 5G-netwerk. Meeeeeeegachill!

Wat is er nieuw in de FUT web App 2023?

In de FUT web 2022 was het natuurlijk al mogelijk om spelers te kopen en verkopen, je stadion te personaliseren en spelers te ruilen voor unieke beloningen in de Squad Building Challenges. Die functies keren natuurlijk terug voor FIFA 23. Nieuw zijn de FUT Moments, waarmee je in de singleplayermodus korte challenges krijgt. Door ze te voltooien verdien je sterren en die gebruik je om dikke rewards te scoren.

Verder kun je bij je team secundaire posities gebruiken. Mbappé is een Striker, maar kan ook ingezet worden als Central Forward of Left Winger. Je hebt dus meer opties om je topteam te maken.

Het binnenhalen van een nieuwe topspeler is overigens makkelijker. FIFA 23 introduceert cross-play. Zo kun je vanaf je PlayStation je maat op de Xbox een Jantje geven. Maar het levert ook een enkele Transfermarkt op. Via de FUT web app heb je dus meer spelers om uit te kiezen, in plaats van een markt beperkt is tot een enkele spelcomputerfamilie. Oftewel: meer mogelijkheden om spelers te verhandelen!

FUT Web app 2023 2022

Wat kun je met de FUT web app?

In de FUT web app bereid je je team voor op de volgende wedstrijd en personaliseer je de look van je stadion. Of je scoort een sterspeler met de app op de transfermarkt.

Ook kun je in de app via Squad Building Challenges je spelers omruilen. Zeg vaarwel tegen je slechte spelers en verwelkom de toppers die voor de doelpunten zorgen. Of je pakt pakketten en clubitems. Claim verschillende beloningen voor je prestaties in de Weekend League, Division Rivals en Squad Battles. Kortom: met deze FUT web app blijf je als coach altijd nauw betrokken bij je cluppie.

PS. Op het moment dat dat de Companion app 22 beschikbaar is, wordt die van 2021 verwijderd en niet meer bruikbaar.

Hoe werkt de FUT web app?

Speel je FIFA Ultimate Team in FIFA 23? Ga dan via je browser naar de FUT web app en beheer je team. Heb je de game nog niet en dus ook geen FIFA Ultimate Team? Koop de game dan zo snel mogelijk en maak je FUT aan. Dat kan bijvoorbeeld via Origin of de online webshops van de Xbox en PlayStation. Hierna is het alleen een kwestie van je account verbinden in de web app. Zo doe je dat:

  1. Meld je aan bij FIFA 23 via je PC of spelcomputer.
  2. Ga naar FIFA Ultimate Team. Maak hier je FUT aan.
  3. Maak een beveiligingsvraag en antwoord aan.
  4. Meld je aan via de FUT web app (of de bijbehorende FUT Companion App) op je EA account.
  5. Et voilà. Je kunt overal vanaf je telefoon je club runnen.

Tips voor de FUT web app

Dat jij de nieuwe FIFA koning wordt, dat lijkt ons duidelijk. Met deze tips kom je net iets verder. En versla jij straks met twee vingers in de neus de FIFA pro’s. Of pak jezelf een contract bij je favoriete club als pro.

Tip 1: Blijf dagelijks terugkomen

Wil jij het perfecte team in FIFA 23 dankzij de FUT web app? Dan helpt het om dagelijks terug te komen. Grijp zo de beloningen die voor je klaarliggen. Zeker aan het begin helpen die je met het verhogen van de waarde van je club. En daardoor komen de topspelers in het vizier.

Tip 2: Houd in het begin de hand op de knip en incasseer muntjes

Met het uitbrengen van FIFA 23 ontvang je – zoals ieder jaar – gratis startpakketjes. In die pakketjes zitten spelers. Natuurlijk kunnen die later in het seizoen beter worden. Maar wellicht dat je er beter aan doet om ze te verkopen. De munten die je daarmee pakt, gebruik je dan om een echte topper te pakken.

Tip 3: Verkoop slim en niet via Bids

Ga je een speler verkopen? Doe dat dan niet via bids. De kans dat je speler voor weinig verkocht wordt, ligt dan op de loer. Wees slim en gebruik de FUT web app om de goedkoopste Buy it now te vinden. Ga op die prijs zitten en dan weet je zeker dat je je speler voor een goed bedrag verkoopt.

Tip 4: Investeer verstandig: ga voor meta-spelers

Als de FUT web app live gaat, maar FIFA 23 nog niet te koop is, dan hebben weinig gamers genoeg munten om goede spelers te kopen. Dat verandert zodra FIFA 23 uitkomt. Verkoop daarom zo snel mogelijk je slechte spelers en koop meta-spelers. Meta-spelers (most effective tactics available) zijn spelers die goed worden in de manier van spelen op de huidige FIFA. Bij FIFA ging het vooral om spelers met hoge snelheid, dribbel en schietvaardigheden. Denk daarbij aan Timo Werner. Let daar dus snel op wanneer je losgaat met de nieuwe game.

Tip 5: Stort je gelijk op de Challenges

Aan het begin kun je heel wat winst maken door los te gaan met de Challenges en de dingen die je pakt te verkopen. Bij de Squad Building Challenges zagen we in FIFA 22 dat je een Rare Mega Pack scoorde. De 30 rare items kon je verhandelen. Zeker aan het begin leverde dat een berg aan munten op. Ook had je een kans op een waardevolle speler. Met de komst van de FUT Moments in FIFA 23 is dat een extra mogelijkheid om snel te scoren en stappen te maken.

Tip 6: De vroege vogel-tactiek

Als je een grandioze start wil maken, dan doe je er verstandig aan om de FIFA 23 Ultimate Edition te halen. Daarmee krijg je gelijk 4600 FIFA punten, een TOTW 1 speler en een Mbappé leenitem. Belangrijker is echter dat je er drie dagen eerder mee aan de slag kan gaan. Zo heb je dus een zeer belangrijk voordeel om je team top te maken.

Tip 7: handelen op het hoogste niveau

Nog één tip: je maakt het jezelf makkelijker om de FUT web app te gebruiken op een telefoon met een extra hoge verversingssnelheid. Met een OPPO Find X5 heb je er één van 120 Hz. Ook de Xiaomi 12 heeft zo’n verversingssnelheid. Het scherm reageert sneller op je aanrakingen en zo mis je nooit een Buy it now met een schandalig lage prijs.

OPPO Find X5

Telefoon met hoge verversingssnelheid

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Find X5 Zwart

Meer tips checken? Bekijk de onderstaande video met FUT web app tips. Weliswaar nog voor FIFA 22, maar belangrijk om te weten!

FUT web app downloaden

Wil je dus echt gaan knallen in FIFA 23 en overal je team beheren? Dan is deze app voor jou! Ga naar je browser en start met spelen. Of je downloadt de Companion app, zodra de 2023-versie beschikbaar is. Makkelijk via de Google Play Store of de Apple Store. Let wel dat je altijd een internetverbinding hebt, zoals bijvoorbeeld met Unlimited Data. Maakt het wel zo makkelijk!

PS. Op het moment dat Companion app 23 beschikbaar is, wordt die van 2022 verwijderd en is dus niet meer bruikbaar.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt