FOX series Tele2
15 - 12 - 20172 min. leestijd

5 FOX series die je gezien MOET hebben

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zombies, Simpsons en gegriezel: aan series geen gebrek op de zender FOX. Misschien is deze zender zelfs wel het grootste, onontdekte pareltje van je hele tv-pakket. FOX vind je bij TV van Tele2 op kanaal 11 en het barst op deze zender dus van de te gekke series. Dat verdient wel z’n eigen blog. Toch? Ga er maar goed voor zitten en reserveer alvast wat bingetime, want dit zijn de vijf FOX series die je gezien MOET hebben!

Moeder aller FOX series: The Walking Dead

Het is misschien wel één van de populairste series van deze eeuw: The Walking Dead. En goed nieuws voor de fans: dit pareltje is met grote regelmaat bij FOX te zien. Als hoofdpersoon Rick ontwaakt uit een coma, ontdekt hij dat de wereld niet meer hetzelfde is. En dat is nogal zacht uitgedrukt. Een groot deel van de mensheid is uitgeroeid en er lopen zombies rond op de aardkl**t. Het is het begin van een serie waarbij de term ‘spannend’ nogal zacht is uitgedrukt. Let wel: een sterke maag is een must, want The Walking Dead zijn niet vies van wat bloed. Integendeel!

Wist jij dat… er een Augmented Reality-game van The Walking Dead op komst is? LIKE!

American Horror Story: Elk seizoen een ander verhaal

Nog zo’n kijkcijferhit van deze FOX series is American Horror Story. Dit is een verzameling aan doodenge(!) miniseries, waarbij elk seizoen zijn eigen kop en staart heeft. Geen gedoe dus met cliffhangers en allerlei uitsteltrucjes waardoor de serie nog net een jaar langer door kan. Nee, met American Horror Story griezel je elk seizoen weer helemaal opnieuw. Be prepared!

Empire: machtsstrijd in hiphop familie

In Empire staat Lucious Lyon centraal, gespeeld door Terrence Howard. Hij staat aan het hoofd van een populaire hiphop label, maar thuis loopt het wat minder goed. En dat is nogal zacht uitgedrukt. Zelf is hij gediagnostiseerd met ALS en als zijn vrouw (en mede-eigenaar van het label) uit de gevangenis komt, wil ze haar plek in het bedrijf terug. Ondertussen moet Lucious ook nog eens kiezen wie van zijn zoons ‘m opvolgt. Met andere woorden: dat ene akkefietje met je vader is niets bij deze XXL familieclash! Om te smullen.

Eén van de ‘gouwe ouwe’ FOX Series: The X-Files

Is there anybody out there? Eerder vonden we The X-Files al terug in het lijstje van tofste series uit de nineties. In X-Files onderzoeken FBI-agenten Mulder & Scully ongebruikelijke zaken die moeilijk te verklaren zijn. Moeten ze dit zien te vinden in het paranormale? Inmiddels zijn er weer nieuwe afleveringen van The X-Files, maar ook oudere afleveringen zijn tijdloze klassiekers. Waar wacht je nog op? Alleen al om die creepy intro te horen schakelen wij al in. 😉

The Simpsons: Tijdloos grappig

Zin in wat good old comedy? Dan zit je goed bij The Simpsons. Homer, Marge, Bart en de andere fluogele kids zijn al jaren niet van de buis te slaan. Niet gek: The Simpsons is tijdloos, sympathiek en – muy importante ­– hilarisch. Kortom: na al die jaren nog altijd een kijkcijferkanon! Niet voor niets is dit daarom een van de FOX series die vrijwel dagelijks te zien is. The Simpsons wordt meestal in de ochtend of begin van de avond uitgezonden.

Zo zie je maar weer, deze FOX series op kanaal 11 voeden jouw serieverslaving met liefde. En bonus: meestal zendt FOX meerdere afleveringen achter elkaar uit. Ideaal om eens lekker onderuitgezakt op de bank te bingewatchen. #lovinlife

Welke van deze FOX series kijk jij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt