fox films verwacht tele2
13 - 04 - 20182 min. leestijd

Fox films verwacht: voor welke topper blijf jij thuis?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is weer wachten met SMART op de nieuwste Fox films. Ga jij voor een hilarische comedy, een bloedstollende thriller of een meeslepend drama? Je kunt natuurlijk ook je date laten beslissen naar welke film jullie gaan ;-). Hoe dan ook, jij wilt vast en zeker vooraan in de rij staan wanneer er weer een nieuwe topper in première gaat bij jouw thuisbioscoop. Daarom bespreken wij alvast welke films je de komende maand kunt verwachten. Van welke Fox films verwacht jij movie night to the max?

Fox films verwacht: Deadpool 2

Heb jij ook zo in een scheur gelegen om Deadpool? Zet de popcorn dan maar vast klaar, want het vervolg op deze comedy belooft net zo hilarisch te zijn! Ryan Reynolds schittert wederom als deze not so super hero. Tot nu toe kunnen we alleen nog maar verklappen dat Deadpool 2 weer lekker op je lachspieren werkt. Want de plotomschrijving onder de trailer heeft zero met de film te maken. Het is één grote grap, wat weer een bewijs is van de goede humor waarmee je jezelf met deze film op trakteert.

Deadpool 2 verschijnt 17 mei in de bioscoop.

> Ga jij voor ultiem kijkplezier en comfort? En ben jij het ‘Waar-is-de-afstandsbediening-nu-weer?-type? Installeer dan voorafgaand aan je filmavond een chille afstandsbediening app! >

Fox films verwacht: Love, Simon

In deze film volgen we Simon. Een jongen die op de middelbare school én in de kast zit. Uit zijn struggle om ervoor uit te komen dat hij op jongens valt, komen veel komische, maar ook emotionele momenten. Deze mooie film speelt haarfijn in op de huidige maatschappij. Hierin is het namelijk OK om gay te zijn, maar wel bestaat de angst om afscheid te moeten doen van je oude ‘ik’, zoals Simon dat omschrijft. Een heel actueel onderwerp, op een toegankelijke, grappige manier uitgebeeld in Love, Simon.

Love, Simon verschijnt 14 juni in de bioscoop.

> Nu al zin in nóg meer old school movie nights? Deze nieuwe films komen er allemaal uit in 2018! >

Fox films verwacht: Unsane

Een spannende thriller over een stalker… Unsane vertelt het verhaal van een vrouw die vanwege haar stalker is veranderd van woonplaats. Haar stalker blijft haar achtervolgen. Haar waarheid wordt zo omgebogen, dat het lijkt alsof ze gek wordt. Ze wordt onvrijwillig opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze als patiënt wordt behandeld vanwege waanbeelden. Hoe verder je in de film zit, hoe meer je je afvraagt: is ze inderdaad crazy of is haar stalker gewoon that good? Een mega spannende film, die je wel even aan het denken zet over je eigen mental health!

Unsane verschijnt 3 mei in de bioscoop.

Drie Fox toppers waarmee je de komende weken je date nights mee kunt vullen! Welke nieuwe Fox film wordt jouw favoriet?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt