Download Fortnite op Android en beleef de ultieme game experience

Yes! Fijn nieuws voor de Android-gebruikers: Fortnite is sinds kort ook te vinden in de Play Store. Hierdoor kun je de game gemakkelijk downloaden wanneer je maar wil én ‘m altijd up-to-date houden. Zo geniet je 24/7 van de ultieme gamebeleving. Benieuwd waar je Fortnite op Android downloadt? En wat het laatste Fortnite nieuws is? Here we go!

Fortnite op AndroidMaskers-Fortnite-Android-Tele2Blog

Android-gebruikers hebben er een tijdje op moeten wachten, maar sinds eind april is het dan zo ver: Fortnite is beschikbaar voor Android. Wat dat betekent? Dat je de app niet meer omslachtig via de website van Epic Games hoeft te downloaden, maar ‘m gewoon in de Google Play Store kunt vinden. Megafijn, want hierdoor kun je de game altijd snel downloaden of verwijderen als je weer opslagruimte nodig hebt. Ook kun je vanaf nu de app beter up-to-date houden. Dat betekent een potje in volle glorie gamen, zonder bugs of irritante haperingen! #weloveit

Fortnite Android: Nieuw seizoen Fortnite

Waar Fortnite-fans ook al een tijdje op wachten? Een nieuw seizoen! Zo zou op 30 april eigenlijk chapter 2 van seizoen 3 online komen. Uiteindelijk werd deze datum al eens verschoven en nu blijkt, volgens The Verge, dat de lancering zelfs verplaatst is naar 17 juni. Dat wordt dus nog even wachten…

Wel zijn er al features uitgelekt van het nieuwe seizoen. Zo verwachten een aantal fans dat Fornite een deel van de kaart in de game zal laten overstromen met water in het volgende live in-game evenement. Ook vond Fortnite-leaker @FortTory een aantal nieuwe onderwater bewegingen in de bestanden van het spel. Zullen we straks een nieuwe onderwaterwereld beleven? Wij zijn reuze benieuwd!

In-game event: virtuele concerten in Fortnite

Virtuele concerten, je ziet ze steeds vaker. Ook in Fortnite zijn er af en toe live in-game evenementen. Zo hield dj Marshmello vorig jaar zijn eerste live concert in de game en werden fans twee maanden geleden verrast door een optreden van Travis Scott met een nieuwe track. Vol magie en epische dansjes. Benieuwd? Kijk zelf hieronder maar eens.

Fornite in-game event: liveoptreden dj Marshmello

Fornite in-game event: Travis Scott

Op 15 juni om 19:00 uur staat er weer een nieuwe in-game event op de planning, vlak voor de lancering van het nieuwe seizoen. Wie of wat zal ons dan een bezoekje komen brengen? We kunnen nu al niet wachten.

Fortnite downloaden op telefoon

Wil je zelf Fornite op Android of iOS spelen? Je downloadt de app gratis op je telefoon via de Google Play Store en Apple Store. Hierna is het een kwestie van een account aanmaken en speleeeen maar ;-).

Op zoek naar nog meer leuke games? Check de Mario Kart app of Microsoft Project xCloud.

Hoe vaak speel jij Fortnite op je smartphone?