fortnite spelen android ios microsoft xbox cloud gaming
02 - 06 - 20222 min. leestijd

Finally! Je kunt weer Fortnite spelen op Android & iOS

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Sta je te popelen om weer Fortnite te spelen op je iPhone of Android telefoon? Lucky you! Het kan weer. En wel via Xbox Cloud Gaming. Dat is nog gratis ook! Check hier alles wat je moet weten.

Wat is Xbox Cloud Gaming?

Xbox Cloud Gaming is een streamingsdienst voor games. Hiermee speel je Xbox games op je Android, iPhone of tablet. Gewoon vanuit je luie stoel, bed of lekker aan ’t strand! Nice, toch?

Fortnite spelen op iPhone en Android: wat heb je nodig?

Als Fortnite liefhebber heb je eigenlijk maar drie dingen nodig: een Microsoft account, internetverbinding en een apparaat waar je op wilt spelen. Dit kan een iPhone, iPad, Android telefoon, tablet of Windows computer zijn.

Vind je het niet chill om op je touchscreen te spelen? Connect je Xbox controller dan aan je telefoon of tablet voor de echte old school gaming experience!

fortnite spelen ios android microsoft xbox cloud gaming

Hoe speel je Fortnite op je iPhone of Android apparaat?

Want to play? Ga naar xbox.com/play en log in met je Microsoft account. Je hoeft geen verdere lidmaatschappen te hebben, dus dit is helemaal gratis! Of je nou Fortnite wilt spelen op je iPhone of Android, of je mobiel aansluit op een spelconsole, je waant je zo in no-time in de wereld van Fortnite. Ready, set, go!

Fortnite tips

Zit je er klaar voor? Check deze handige hacks om nóg meer uit je Fortnite game night te halen!

Koptelefoon op!

Voor de full experience is het een must om je koptelefoon op of je oordopjes in te doen. Zo sluit je jezelf even helemaal af van de buitenwereld én weet je zeker dat je geen geluidseffecten mist. En laten we eerlijk zijn, dat kan bij Fortnite een kwestie zijn van leven of dood!

Zachtjes rondsluipen

Een echte pro-tip bij Fortnite is om zo stil mogelijk te bewegen. Vermijd rennen daarom zo veel mogelijk, en wandel of kruip rustig door het landschap. Also: je vijanden kunnen het horen als je van wapen wisselt. Doe dit dus alleen als de kust veilig is!

Op de cirkel letten = alles

Eén van de allerrrbelangrijkste adviezen is om je altijd (ja, echt áltijd) bewust te zijn van de cirkel. Deze wordt continu kleiner en kan je fataal worden. Bevind je je in de cirkel wanneer de timer begint te tikken? Well done. Is het niet jouw lucky day en bevind je je nog ver buiten de ronde safe zone? Haast je dan langs je enemies en ren direct de cirkel in!

Ready, set, go!

Klaargestoomd voor het echte werk? Met deze tips ben je helemaal op de hoogte om de draad met Fortnite weer op te pakken op je Android telefoon of iPhone. Om je winkansen te vergroten is een ijzersterke internetverbinding een pre. Met Unlimited Data hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken. Veel speelplezier!

OPPO Find X5 Pro

In de hoogste versnelling Fortnite spelen op Android? Het kan met de OPPO Find X5 Pro!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Find X5 Pro Zwart
Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt