auto-flitsmeister-Tele2
16 - 03 - 20202 min. leestijd

Deze updates uit de Flitsmeister app wil je niet missen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je rijdt in je waggie, komt bij het stoplicht aan en weet het even niet meer zeker: is het nu al groen? Of schijnt die zon er gewoon te fel op? Vergeet al je zorgen, want daar heeft de Flitsmeister app iets handigs op. Door samen te werken met slimme verkeerslichten weet jij binnen no time of het nu groen, rood of zelfs oranje is. Hoe dit én de andere nieuwe updates in de app werken? Check it out! 

Flitsmeister en slimme verkeerslichtenapp-flitsmeister-Tele2blog

Je weet het natuurlijk zelf ook al: telefoneren tijdens het autorijden of appen op de fiets? Dan houd jij never nooit je telefoon in je hand. Toch gebruiken we ‘m in onze waggie vaak voor het navigeren naar onze bestemming of om onnodige boetes te voorkomen. Natuurlijk netjes in een houder, zodat onze ogen op de weg zijn en onze handen aan het stuur ;-). Een handige 2-in-1 app hiervoor is Flitsmeister. Je weet hierdoor niet alleen hoe hard je mag rijden en waar flitsers staan, maar ook hoe je van A naar B komt. Nice!

Ook vertelt deze handige app je sinds kort op welke kleur het stoplicht staat. Megahandig wanneer er een te groot voertuig voor je staat, waardoor je het verkeerslicht niet ziet. Of wanneer de kleur vervaagt door het slechte weer. Flitsmeister werkt hiervoor samen met slimme verkeerslichten, die je precies laten weten of het stoplicht op een naderend kruispunt rood, groen of toch oranje is.

De makers beweren zelfs dat het in de toekomst mogelijk wordt om te zien hoe lang je nog moet wachten. Wij zeggen: laat maar komen die update! Heel handig, want zo kun je bijvoorbeeld ook al snelheid minderen als de app je laat weten dat het aankomende stoplicht op rood staat. Kan jij de auto mooi laten uitrollen en spaar je mooi wat brandstof. Easy money saver!

Benieuwd waar allemaal slimme verkeerslichten staan? Check het op de hun website.

Andere updates in de Flitsmeister app

Naast slimme verkeerslichten voegde Flitsmeister onlangs nog een andere update toe, namelijk een verbeterde navigatie! Wat daaraan veranderd is? Let’s find out!

Nachtmodus in kaarten

Jep, we kunnen haast niet meer zonder: de dark mode functie! Tegenwoordig is dit al beschikbaar op alle Android en iOS-toestellen én daarom voegt Flitsmeister het nu ook in de app toe. Deze donkere modus werkt veel fijner voor je ogen én is minder afleidend tijdens het rijden. Je hebt er immers veel minder tegenlicht door, zodat je de weg voor je beter ziet.

Verbeterde instructies

Hoe vervelend is het als je even snel een blik op de navigatie werpt, maar toch de afslag hebt gemist? Mag je weer helemaal een blokkie om! Daar hoef je je geen zorgen meer om te maken, want de functies in de Flitsmeister app zijn nu beter leesbaar. Zo verschijnen alle instructies nu in een zwart kader in plaats van een blauwe. Hierdoor hoef jij maar even snel één blikkie te werpen op de route en je kan je gewoon weer focussen op weg ;-).

Ga jij toch liever met de fiets? Check hier nog meer chille navigatie apps.

Hoe vaak gebruik jij Flitsmeister?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt