Fietsen_Fiets_app_Tele2
20 - 05 - 20192 min. leestijd

Ga toch fietsen! Check deze vier beste fiets apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even snel met de auto die heerlijke snack halen of naar de sportschool als het regent. Laat die auto toch eens staan en spring op de fiets. Het is tijd om die beentjes aan het werk te zetten. Start je goede voornemen met de Nationale Fiets naar je Werk Dag op 23 mei. Het enige wat je nog nodig hebt, is een nieuwe favo fiets app. Go check it out!

Fiets app: KomootKomoot_Fiets_app_Tele2

Wandel, fiets of mountainbike jij altijd langs dezelfde route? Met de fiets app Komoot doorbreek jij je vaste fietsrondje. Geef aan wat voor soort route je wilt fietsen en stel het zelf samen. Je kan zoveel tussenstops toevoegen als je wil. Met de stap voor stap stemnavigatie rijd je met gemak van punt A naar B. En heb jij even geen internet? Download de kaart en gebruik hem gewoon offline. Check voor vertrek wel altijd even de weersvoorspelling met de beste weer apps. Zo fiets jij nooit onverwachts door een plensbui.

Komoot is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Fiets app: FietsnetwerkFietsnetwerk.nl_Fiets_app_Tele2

Even helemaal zen worden tijdens het fietsen? Check eens fiets app Fietsnetwerk.nl. Met deze app rijd je langs de prachtigste fietsroutes op locatie of bij jou in de buurt. Geniet van de mooie omgeving, terwijl de app jou influistert welke kant je op moet. Even toe aan een afstapmomentje? Geen probleem! De app wijst jou de snelste route naar de leukste horeca, musea of restaurantjes in de buurt. Dat is pas écht ontspannend fietsen, vind je niet? 😉

Fietsnetwerk is gratis te downloaden op Android en iOS.

Fiets app: Bike CitizensBikeCitizens_Fiets_app_Tele2

De snelste route langs de grachten in Amsterdam vinden? Je kan het met fiets app Bike Citizens. Deze app gemaakt door fietskoeriers wijst jou direct de snelste weg. Hierdoor fiets jij nooit meer om en kom je altijd op tijd bij dat gezellige etentje. Alle fietsvriendelijke straten worden direct voor jou uitgelicht. Vind de leukste restaurants en uitjes in de buurt en bereken de fietsroute vanaf elke locatie. Ideaal voor de échte stadse fietser. Ben jij meer een hardloper? Check dan deze beste hardloop apps.

Bike Citizens is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Fiets app: StravaStrava_Fiets_app_Tele2

Het is de meest bekende app onder de diehard fietsers: fiets app Strava. Deze app verbindt alle fanatieke en sportieve fietsers met elkaar. Ook houdt Strava je activiteiten, afstanden, tempo en verbrande calorieën bij. Volg je vrienden en moedig ze aan door kudo’s te geven. En wil je nu echt fietsen op een next-level? Word dan lid van clubs bij jou in de buurt of doe de maandelijkse challenges. Leuk als je na die Nationale Fiets naar je Werk Dag je voornemen door wilt zetten. 😉

Strava is gratis te downloaden op Android en iOS.

Met welke fiets app fiets jij op 23 mei naar je werk?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt