Fan van Formule 1? Dit zijn de beste F1 apps

Hey you! Ben jij he-le-maal weg van Formule 1? Volg je elke Grand Prix op de voet? En wil je nooit het laatste racenieuws missen? Dan is deze voor jou! Met deze F1 apps ben jij altijd op de hoogte van alle uitslagen én houd je in de gaten hoe Max Verstappen het doet. Ready? Dit zijn vijf van de beste Formule 1 apps.

Officiële F1 app: Formula 1

f1 app Formula 1

Laten we beginnen met de officiële F1 app: Formula 1. Hierin vind je écht alles wat je als racefanaat nodig hebt. Kom al het laatste racenieuws te weten. Bekijk uitslagen van alle trainingen, kwalificaties en races. Of laat je helemaal meevoeren met een wedstrijd door de live raceverslagen. Je kunt dankzij een live timer zelfs op een kaart zien waar op de baan welke coureur te vinden is. Good to know: wil je echt alles uit de app halen? Dan staat hier wel een bedrag tegenover. Voor €26,99 per jaar heb je al een abonnement, maar dan heb je ook wat. ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

F1 app: GP NewsRadar

f1 app gp newsradar

Elke website afspeuren naar nieuws over Formule 1? No need! Met GP NewsRadar ben je in één keer op de hoogte van al het laatste racenieuws. De app bundelt namelijk alle internationale nieuwsberichten en social-mediaberichten over Formule 1. Zelfs berichten van belangrijke influencers worden eraan toegevoegd. Jij bent 24/7 op de hoogte van alle teams en hun coureurs. Extra fijn: alle nieuwtjes worden in chronologische volgorde weergegeven. Zo mis jij dus never nooit een update.

Download on App StoreGet it on Google Play

Max Verstappen app

f1 app max verstappen

Fan van Max Verstappen? Dan is deze voor jou! Met de Max Verstappen app ben jij namelijk dichter bij je favoriete coureur dan ooit. Duik in de wereld van Max en volg hem overal live op de voet. Ontdek alle nieuwtjes, bekijk gedetailleerde informatie over wedstrijden en ontvang notificaties van toekomstige vrije trainingen en races. Je kunt in de app zelfs alle behaalde resultaten uit het verleden van de Red Bull Racing-coureur terugzien. Oftewel: jij bent als ultrabig fan altijd van alles op de hoogte. Waar wacht je nog op? Download die handel!

Download on App StoreGet it on Google Play

F1 app: FiDB

f1 app FiDB

Alle grote F1-fanaten verzamelen! Wil jij echt álles weten over Formule 1? Of ben je gewoon benieuwd naar de geschiedenis ervan? Dan is daar de FiDB app. Hierin vind je alle F1-uislagen vanaf de allereerste race in 1950 tot en met nu. Bekijk alle carrière-overzichten van elke coureur, of leg de prestaties van twee coureurs of teams naast elkaar. De app heeft letterlijk alle cijfers van elke race beschikbaar. Leuk als je wilt wedden met je maatje of Hamilton of Vettel in een bepaalde periode nou de beste was. Of als je met een quiz app je eigen F1 Pubquiz wilt creëren voor al je vrienden. #omdathetkan

Download on App Store

Formule 1 app: F1 Mobile Racing

f1 app F1 Mobile Racing

Droom jij ervan om zelf een racecoureur te zijn? Met de F1 Mobile Racing app kan het. Je zit misschien niet zelf in de auto, maar bestuurt er in deze game wel een. Creëer en customize je eigen F1-auto of race voor een van de teams als Mercedes, Red Bull Racing en Ferrari. In het spel rijd je over elk circuit van 2020, inclusief dat van Zandvoort in Nederland. Zin in een uitdaging? Je kunt ook andere spelers uit de wereld uitnodigen voor een multiplayer duel. Eindig jij aan de top?

Wil je het spel écht in topkwaliteit beleven? Check dan eens deze beste gaming telefoons voor de perfecte game-ervaring.

Download on App StoreGet it on Google Play