Expeditie Robinson 2018 kandidaten Tele2
27 - 08 - 20182 min. leestijd

De laatste nieuwtjes over de Expeditie Robinson kandidaten van 2018!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Jaaaaaa! Het aftellen tot de start van Expeditie Robinson 2018 is nu toch écht begonnen. Wij konden het natuurlijk niet laten: wij willen per se weten wie de Expeditie Robinson kandidaten van dit jaar zijn. Donny Roelvink, Jody Bernal en niemand minder dan Famke Louise. Benieuwd wie er nog meer meedoen? Check it out!

Deze BN’ers zitten in Kamp Zuid van Expeditie Robinson 2018

Alles over Expeditie Robinson kandidaten 2018 Tele2The wait is dus almost over. Expeditie Robinson 2018 begint bijna en daarom draait de geruchtenmolen op volle toeren. Op topsnelheid zelfs! Via een paar gemene teasers maakte RTL ‘bekend’ welke BN’ers er mee doen. Inmiddels zijn de deelnemende BN’ers bevestigd. Maak kennis met Kamp Zuid van Expeditie Robinson 2018. En ja, natuurlijk weten we al meer dan we eigenlijk mogen weten… Boulevard-alarm!

Zo is inmiddels bekend geworden dat Donny Roelvink het eiland onveilig gaat maken. Dat belooft wat!

En de andere BN’ers van Kamp Zuid? Tijd om ze voor te stellen: hiphopster I Am Aisha doet mee. Jody ‘Que Si, Que No’ Bernal is ook van de partij, net als Josylvio, Nienke Plas en Steven Brunswijk. De laatste van de zeven bewoners van Kamp Zuid is niemand minder dan Corry Konings, de oudste deelneemster van dit jaar.

Deze BN’ers zitten in Kamp Noord

Zeg je Kamp Zuid, dan zeg je natuurlijk ook Kamp Noord! Ook dit eiland is weer rijkelijk gevuld met BN’ers. Zeven stuks om precies te zijn! Wie er op het eiland zitten? Oud-atleet Gregory Sedoc, acteur Johnny Kraaijkamp jr., oud GTST-actrice Stijn Fransen, presentator Toine van Peperstraten, DJ Tony Junior, model Loiza Lamers en de enige echte Famke Louise. Vroom! Geduchte concurrentie voor Kamp Zuid!

Wie zijn de ‘onbekende’ deelnemers van Expeditie Robinson?

Kamp Zuid en Noord krijgen concurrentie van Kamp Onbekenden. Yes, de ‘gewone man en vrouw’ zijn er ook weer bij. Zeven in totaal. Voorstellen maarrrr. Laurie Scheerder is 25 en promotiemedewerkster. Özgür Aksan is een 29-jarige woonbegeleider en schijnt een explosief karakter te hebben… Dominique Hazeleger studeert nog en doet ook mee, net als de 39-jarige Gwenda die majoor is bij de Landmacht. Jan Bronninkreef is met zijn 53 jaar de oudste deelnemer. Vormt hij straks een goed duo met Robin Bakker, die 26 jaar is en in de Rotterdamse haven werkt? De laatste onbekende deelnemer is Sandra Spreij. Zij is 51 jaar en is eigenaresse van een coffeeshop in Zwolle. Rustaaaaag.

Wanneer begint Expeditie Robinson 2018?

Expeditie Robinson 2018 is alweer het negentiende seizoen van dit epische overlevingsspel. Gelukkig hoef je niet meer lang te wachten voor het begint. #omgalert: de eerste aflevering is al op 6 september op tv en wel bij RTL 5. Prima te zien met televisie van Tele2. Reminders, kalender-items instellen… allessss om niets te missen.

Expeditie Robinson terugkijken bij Tele2

Expeditie Robinson is vanaf 6 september elke week op donderdagavond te zien op RTL 5. Maar wat als je dan altijd moet werken of bijvoorbeeld voetbaltraining hebt? Geen probleem. Met de Tele2 Online TV App kun je Expeditie Robinson terugkijken op je smartphone, iets wat met interactieve tv trouwens ook kan. Zo hoef je dus niets te missen van je favoriete donderdagavondprogramma! Vergeet je niet je socials te blocken zodat je gappies/crush/scharrel niets verklapt?

Wie voorspel jij als Expeditie Robinson-winnaar 2018?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt