Boeken-e-book-apps-Tele2
03 - 02 - 20202 min. leestijd

4 e-book apps waarmee je chillend de winter doorkomt

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is weer februari! De winter is nog volop aan de gang, yasss! Kom maar op met je grote mok thee, je warme wollen sokken en een spannend boek. Want wat is er nu leuker dan een smartphone vol goede boeken, terwijl het buiten met bakken uit de hemel komt? Dus trek je tv-deken uit de kast en plof neer op de bank. Met een van deze e-book apps hoef je er voorlopig niet meer af te komen!

E-book apps: AudibleAudible-e-book-apps-Tele2

Ben jij niet zo’n lezer, maar wel een goede luisteraar? Dan is Audible alles wat je zoekt. Met deze app, gemaakt door Amazon, hoef jij je deze winterdagen geen moment te vervelen. In Audible vind je ’s werelds grootste selectie aan audioboeken, podcasts, audioshows en boekseries. Of duik in een glossy- of car-magazine met een van de talloze tijdschriften. Het chillste aan Audible? Je kan deze app ook onderweg gebruiken. Ideaal als je diep in het verhaal zit, maar nog boodschappen voor vanavond moet halen. 😉

Audible is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Tip: je verhaal altijd scherp kunnen lezen? Op een telefoon als de iPhone 11 Pro Max of OPPO Reno2 met een lekker groot scherm hoef jij je ogen zeker nooit dicht te knijpen tijdens het lezen.

E-book apps: WattpadWattpad-e-book-apps-Tele2

Écht een keer een goed boek lezen? Check Wattpad dan eens. Je vindt in deze e-book app verhalen die je nergens anders kunt lezen. Er staan namelijk boeken op die (nog) niet zijn uitgegeven! Sneak preview alert! De schrijvers community betrekt jou via Wattpad bij hun schrijfproces. Hoe? Je kunt bijvoorbeeld comments achterlaten bij plot twists of over een bepaald detail in het boek.

Wat vond je van die ene laatste spannende scene? Laat je fantasie de vrije loop en wie weet, wordt jouw detail wel toegevoegd aan het boek! Of nog vetter: jij zet jouw eigen geschreven boek op Wattpad… Schrijvertje gespot!

Wattpad is gratis te downloaden voor Android en iOS.

E-book apps: Amazon KindleAmazon-Kindle-e-book-apps-Tele2

Thanks a million, Amazon! Voor het uitbrengen van de Kindle app. Deze e-book app heeft eigenlijk alles wel. Meer dan twee miljoen boeken, populaire tijdschriften en kranten en mooie afbeeldingen erbij (het oog wil ook wat). De boeken zijn in verschillende talen te lezen. Dus fris je Engels, Spaans of Chinees op! Wordt het toch een beetje moeilijk? Don’t worry, want Kindle heeft gewoon even een Google woordenboek geïntegreerd.

En wil je aantekeningen maken? Ook dat doe je super easy met Kindle. Kanttekeningen, highlights, vertalingen… alles schrijf je er gewoon bij in de Kindle e-book app. Wel zo makkelijk!

Kindle is gratis te downloaden voor Android en iOS.

E-book apps: TolinTolino-e-book-apps-Tele2

Verhalen lezen of ernaar luisteren: in de e-book app Tolino kan het allebei. Zo bepaal jij zelf hoe je op die regenachtige dag dat spannende verhaal tot je wilt nemen. Met meer dan 2 miljoen e-books en luisterboeken is er voor een ieder wat wils. Je kiest gemakkelijk een boek uit in de e-book shop en voegt deze toe aan de app. En worden je ogen na het uren lezen moe? Dan switch je gewoon naar nachtmodus of sepia én kan je na die cliffhanger gewoon doorlezen. Een boek lezen was nog nooit zo chill, yaaaaas! #boekenworm

Tolino is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke e-book apps gebruik jij altijd?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt