Meme-doublicat-app-Tele2
20 - 01 - 20202 min. leestijd

Verander jezelf in je favo gifje met de Doublicat app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of we nog terugappen als onze bestie ons uitnodigt voor dat avondje stappen? Nope, we gif them! Want gifjes spreken meer dan 1000 woorden. Zo kan een proostende Leonardo di Caprio of een dansende Beyoncé je gevoelens veel beter uitdrukken dan zo’n simpel appje. En dat kan nu nog gekker, want met de Doublicat app plak jij je eigen gezicht gemakkelijk in je favo gif. Check it out!

Wat is de Doublicat app?

gif-doublicat-app-Tele2De coolste, nieuwe app! Want met deze app upload jij je eigen gezicht binnen no time in een bestaand gifje. Zo plak jij jezelf gemakkelijk in een scene van Friends of kruip je even in de huid van RuPaul. Be who you want to be, want het is allemaal mogelijk!

De Doublicat app wordt ook wel een deepfake app genoemd. Wat dit betekent? Dat je gemakkelijk het gezicht van iemand op een ander lichaam plakt. En het dus mega echt kan lijken. Hoewel deepfake apps vorig jaar voor opschudding zorgden, probeert Doublicat op de leuke kant ervan te focussen. Zo kan je in deze app alleen keuze maken uit memes en gifjes die viral zijn gegaan en dus alleen maar heeeeel leuk zijn! Drake, een klein meisje of Britney: op welke gif probeer jij als eerst je gezicht uit? 😉

Hoe werkt de Doublicat app?

Nu natuurlijk het belangrijkste van alles: hoe maak je dan een gifje in de Doublicat app? Dat is heel simpel. Wij zetten alle stappen even voor je op een rijtje.

  1. Download de Doublicat app voor iOS of Android. Niet genoeg ruimte? Ruim je telefoon dan op met deze telefoon opschonen tips.
  2. Ga in een lichte ruimte zitten en maak een of meerdere selfies.
  3. Tevreden met je selfies? Klik dan op het blauwe vinkje. No worries, de app slaat je foto’s niet op.
  4. Nu is het tijd om je favo gif te zoeken. Scrol door het menu naar het gifje waar jij het liefst je eigen hoofd in wilt plaatsen.
  5. Gif gekozen? Kies nu een selfie en klik op
  6. En je gifje komt tot leven! Met wie ga jij ‘m als eerste delen?

Nog meer gifjes maken!

Kan jij geen genoeg krijgen van al die gifjes? Of wil je er gewoon eentje compleet zelf maken? Met je telefoon verander je gemakkelijk een stukje video in een GIF via WhatsApp. Of check deze gifjes maken apps eens en customize het antwoord op die bestie helemaal zoals jij dat wilt. 😉

Heb jij de Doublicat app al uitgeprobeerd?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt