doggydating app
05 - 12 - 20222 min. leestijd

DoggyDating: dé app voor hondenbaasjes!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Waar mag de hond loslopen? Wat is een leuke wandelroute voor je viervoeter? En wie wil er zaterdagmiddag meewandelen met de honden? Je checkt ’t allemaal in de DoggyDating app!

Wat is DoggyDating?

DoggyDating is de ideale app voor hondenbaasjes. In deze app vind je losloopgebieden en hondenwandelingen, kun je vermiste honden opgeven en terugvinden of kun je hondendates plannen! En dat allemaal in één app. Niet zo gek dus, dat DoggyDating de grootste hondencommunity is van de Benelux.

wat is doggydating app

Hoe werkt DoggyDating app?

Heb je de DoggyDating app gedownload op bijvoorbeeld je nieuwe iPhone of Samsung? Of gebruik je de website? Chill! Dan kun je aan de slag. Maak allereerst een profiel aan. Dit is helemaal gratis. Vervolgens kun je navigeren door de hele app.

4 chille functies van DoggyDating app

Benieuwd wat je allemaal kunt met DoggyDating? Wij zetten het voor je op een rij!

Vind leuke losloopgebieden

Bij het aanmaken van je profiel heb je aangegeven wat je woonplaats en postcode is. Handig, want als je nu op ‘Losloopgebieden’ klikt in de menubalk, zie je meteen welke losloopgebieden er allemaal in de buurt zijn! Zo kom je er ineens achter dat je om de hoek een hondenspeelplaats hebt!

App image
DoggyDating
Rating starRating starRating starRating starRating star

De leukste hondenwandelingen maak en vind je met de DoggyDating app!

Ga op wandeldate met andere honden(eigenaren)

Geen zin in weer een stille wandeltocht samen met je viervoeter? Ga dan op DoggyDate met een andere hondeneigenaar! Meld je aan voor een DoggyDate in het overzicht, of organiseer zelf een DoggyDate waar je andere baasjes voor kunt uitnodigen. Geef aan waar en hoe laat je vertrekt, en wandelen maar!

Meld of vind je vermiste hond

Het is de grootste angst van ieder baasje … Maak je een wandeling, rent je viervoeter er ineens als een speer vandoor. Gelukkig is daar DoggyAlert. De AMBER alert voor dogs. Hondenbaasjes binnen een straal van 10 kilometer krijgen een melding dat je hond vermist is. Is je hond gevonden? Dan krijg je direct een melding.

Ga in gesprek met andere baasjes

Van adviezen tot trainingsbuddy’s en van tips tot het vinden van een dogsitter: je vindt het allemaal in de categorie ‘DoggyAssist’. Mag je hond zomaar mee in het OV? Wat kun je het best doen als je hond over je lievelingskleed heeft geplast? En heb je tips voor een goeie trimsalon? DoggyAssist has all the answers!

Ready voor een Doggy Date?

Heb je een leuke wandeldate geregeld? Met Unlimited Data van Tele2 kun je buiten de deur eindeloos surfen, chatten, scrollen en lezen. Zonder limiet!

Xiaomi 12

De Xiaomi 12 is snel, ziet er mooi uit en maakt geweldige foto’s. Stel snel je favoriete exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Xiaomi 12 Grijs Xiaomi 12 Blauw
Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt