beste tv series te zien bij tele2
11 - 05 - 20183 min. leestijd

Bingewatchers opgelet: dit zijn 10 van de beste tv series ooit!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Lekker ff een serietje kijken doen we allemaal wel eens. Onderuit op de bank, chips erbij en beentjes omhoog. Chillen to the max. Bingewatch-inspiratie is dus altijd welkom! Vandaar ons lijstje met 10 van de beste tv series ooit. Met deze series zit jij voorlopig uuurenlang voor de buis J.

Beste tv series: Homeland

In 2011 ging Homeland van start en inmiddels zitten we alweer in het zevende seizoen van deze mega spannende serie. In Homeland volgen we Carrie, die voor de CIA werkt. Waar ze zich zoal mee bezighoudt? Illegale operaties, informanten rekruteren, inlichtingen inwinnen en spioneren. Alles komt voorbij in Homeland. Zeker de moeite waard om mee te starten én ieder seizoen af te kijken!

Beste tv series: The Simpsons

The Simpsons, wie kent ze niet?! Deze satirische animatieserie heeft sinds seizoen 1 al meerdere awards gewonnen, waaronder een Emmy Award! Inmiddels zijn we 28 hilarische seizoenen verder met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Voor wie even relaxed een serietje wil wegkijken: zet The Simpsons op!

Beste tv series: Mad Men

Mad Men gaat over de reclamemannen op Madison Avenue in New York in de Jaren ‘50. In wat toen een ontzettende mannenwereld was, bestond reclame vooral uit advertenties in tijdschriften. Heel interessant om te zien hoe dat er toen aan toe ging. Maar ook heel verslavend om te kijken! Denk aan grappige stereotypes, spannende affaires en het echte New York van de swinging fifties!

https://www.youtube.com/watch?v=xUHlMgJxF30

 

Beste tv series: The Office UK

Bereid je voor op me-ga ongemakkelijke gesprekken in The Office UK. Inmiddels is er allang een US-versie van gemaakt, maar de originele The Office UK blijft toch wel de leukste (vinden we zelf dan). Ricky Gervais zet een te grappige David Brent neer op kantoor. Bingewatching gegarandeerd.

Tip: Voor de filmliefhebbers hebben we de nieuwste Fox Films op een rij gezet!

Beste tv series: Game of Thrones

Game of Thrones, de fantasieserie over de mythische wereld in de Zeven Koningrijken. Sommige kijkers waren meteen hooked, anderen moesten eerst even door de eerste vijf afleveringen heen bikkelen. Toch blijft deze serie heel spannend en moeilijk om zomaar af te zetten.

Beste tv series: Breaking Bad

Breaking bad betekent ‘van het juiste pad afwijken’. Volg Walter White op zijn ver, verder, verste afwijking van het juiste pad in de hoop op een beter leven. Breaking Bad is in 2013 gestopt met nieuwe seizoenen maken, maar de vijf bestaande seizoenen kijk je aan één stuk helemaal af. Spanning en sensatie non-stop.

 

Beste tv series: The Larry Sanders Show

Deze satirische comedyserie maakt al even (lees: twintig jaar) geen afleveringen meer, maar het blíjft een lekkere wegkijker. In The Larry Sanders Show kwamen veel celebs (van de Jaren ‘90) voorbij, wat altijd voor grappige momenten zorgt. In totaal harkte deze serie maar liefst 33 prijzen binnen. Een must see dus!

Beste tv series: The Sopranos

Wauw, The Sopranos. Is dat even een klassieker die bij je opvoeding hoort! De Italiaanse maffiafamilie Soprano zit zwaar in de business van illegale gokpraktijken, afpersing en witwassen. New Jersey in de Jaren ‘90. Gewoon bij jou thuis op de beeldbuis. Kijken kijken kijken!

Tip: Zit jij liever op je telefoon dan voor de buis? Ontdek dan vijf van de beste apps!

Beste tv series: Fargo

De serie Fargo is gebaseerd op de gelijknamige film Fargo uit 1996. Fargo is een echte anthologieserie, waarbij iedere aflevering weer een spannend verhaal vertelt. Goed nieuws voor Fargo-fans: er komen nog steeds nieuwe seizoenen uit!

Beste tv series: Planet Earth

Kabbelende beekjes, rondzwemmende walvissen, huppelende herten en zwermen vogels. Voeg daar een orkest aan toe waar je U tegen zegt, zet de rustgevende stem van David Attenborough eronder en voilà: Planet Earth. Deze serie is hier een typisch gevalletje van last but zeker not least. Ontspan met alle wonderen van de wereld en steek er meteen wat van op. Planet Earth neemt je mee naar de mooiste plekken van Moeder Aarde.

Wat vind jij de beste tv series ooit?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt