Waarom jij de Dit Wil Ik Weken niet wil missen

Wil jij ook van alles? Oh dear, wat willen we lekker veel. Zo willen we natúúrlijk voordeel op telefoons én op 5GB, 10GB, 20GB en Unlimited Data. Want met een nieuwe telefoon of Unlimited Data met voordeel valt zoveel meer te willen. En dat willen wij natuurlijk wél op ons geweten hebben ;-).Tele2-Dit-wil-ik-weken_inline

Ik wil…trakteren op een etentje

“Weetje wat, ik betaal!”. Hoe enig is het om dat een keer te zeggen tijdens een etentje met je lovah lovah of vriend(in)? Want gul? Dat ben jij heus wel, je hebt er alleen niet altijd de financiële middelen voor. Dan nu het goede nieuws: heb je een nieuwe telefoon nodig en kies je voor de iPhone XR? Katsjing, dan krijg je €168,- voordeel! Met dit fijne bedrag dat je bespaart kun je trakteren op een superdeluxe dinertje voor twee. Geloof ons, met deze meevaller in je achterhoofd smaakt dat driegangenmenu toch net iets lekkerder én maak je met de iPhone XR mooie pica’s van ieder gerecht. #foodporn. Naast de haarscherpe camera heeft de iPhone XR een lekker groot scherm, een intens lange accuduur en een chip die ervoor zorgt dat je tellie supersnel is.

Bekijk de iPhone XR Dit Wil Ik deal snel voordat je zegt “too late, dit wilde ik zo graag!”.

Ik wil…geld overhouden aan het einde van de maand

Zo rond het einde van de maand je bankrekening checken kan zeer deprimerend zijn. Dat worden weer een paar skere dagen, bleh. Wil je besparen, maar weet je niet waarop? Op je telefoonrekening natuurlijk! Met een 4G Sim Only abonnement ben jij namelijk superdeluxe voordelig uit. Want waarom zou je een nieuwe telefoon willen als je huidige exemplaar het nog helemaal prima doet? Dankzij 4G Sim Only houd je toch al snel zo’n 30 euromunten per maand over vergeleken met een abonnement met toestel. Enne, sluit je een 4G Sim Only abonnement af tijdens de Dit Wil Ik Weken, dan bespaar je zelfs nog meer. #winning!

Bekijk de verschillende deals voor de 4G Sim Only abonnementen met Dit Wil Ik voordeel.

Ik wil…die nieuwe vette sneakers

Echte sneakerfans zijn ’t ermee eens, je kunt er niet genoeg hebben. Want die twee voeten van je houden wel van een beetje afwisseling. Nu heb je helaas maar weinig toffe gympies voor een prikkie. Een mooi paar kost al snel rond de €100,-. Komt dát even goed uit, want precies dat bedrag bespaar je wanneer je gaat voor de Samsung Galaxy S9! Tijdens de Dit Wil Ik Weken krijg je namelijk €100,- cashback. Chill! Da’s trouwens nog niet alles, want je krijgt ook nog eens €192,- voordeel. Waarom de Samsung Galaxy S9 echt dikke prima is? Wij noemen een razendsnelle processor (lees: een razendsnel werkende telefoon), een selfiecamera in 8 megapixel en een 12-megapixelcamera met een lens aan de achterkant. Loop jij binnenkort met een nieuwe telefoon in je broekzak én nieuwe sneakers aan je voeten?

Check hier de Samsung Galaxy S9 Dit Wil Ik deal. Je gaat er geen spijt van krijgen…

Welke deal van de Dit Wil Ik Weken wil jij?