dieet apps Tele2
16 - 04 - 20184 min. leestijd

Welke dieet app kies jij?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De zomer staat voor de deur! Nou ja, bijna dan. De eerste crop tops zijn gesignaleerd, wat betekent dat we aan de bak moeten met de voorbereidingen van zomer 2018 (lees: werken aan onze killer bodies). De parken zijn inmiddels volgestroomd met bootcampklasjes en de bospaden overspoelen met hardlopers. Naast al dat gezweet, kun je natuurlijk ook een beetje op je voeding letten! En wie kan je daarbij beter helpen dan je eigen trouwe smartphone. Dus, welke dieet app kies jij?

Dieet app: MyFitnessPal

Vind jij de term ‘calorieën tellen’ ook klinken alsof je tussen alle senioren van de Weight Watchers beland bent? Probeer dan MyFitnessPal. In deze app tel je calorieën aan de hand van voedselsoorten. Hoe dit werkt? Na iedere maaltijd vul je in de app in wat je hebt gegeten. De app berekent hoeveel calorieën je binnen kreeg. Handig aan deze app is dat je ook barcodes van producten kunt scannen. Zo weet je meteen of die granenreep wel écht zo gezond is. En wees niet bang dat je met al dat ge-calorie-tel geen tijd meer voor je vrienden overhoudt. Net als op #insta kunnen jullie elkaar motiveren op MyFitnessPal. En natuurlijk een beetje in de gaten houden ;-).

Calorieën Teller is gratis te downloaden voor Android en iOS.

> Tip: Wil je naast een goed dieet volgen ook aan de slag met je conditie? Kies dan je favoriete sport app! <

Dieet app: Noom Coach

dieet app Noom CoachEen bekendere dieet app is Noom Coach. Hier gaat het niet per se over calorieën tellen. Zie Noom meer als coach die jouw eetgewoontes ff goed onder de loep neemt. Je geeft bijvoorbeeld aan wat de reden was achter je chips & skittles binge van gisteravond. Noom helpt je dan om ‘nee’ te zeggen tegen je volgende sugar crave. Je voert al je eet- en bewegingsgewoontes in op Noom. Aan de had hiervan ontvang je op maat gemaakt advies over jouw voeding en tips om gezonder te eten. De stappenteller staat altijd aan. Zo weten jij en Noom precies hoeveel je beweegt en zie je de voorgang in jouw gezonde levensstijl.

Noom Coach is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dieet app: Afvallen in 30 dagen

Stress! Moet jij over een maand al shinen op Ibiza, maar is je lichaam nog niet helemaal summer proof? Tijd voor een dieet app waarmee je snel resultaat boekt. Met Afvallen in 30 dagen ga je aan de slag met een trainingsschema en een dieetplan. Voeding en beweging in één app dus. De oefeningen duren niet al te lang, zodat ze gemakkelijk in je dag passen. Met een trainingsschema werk je aan het tonen van je lichaam en met de juiste voeding laat je je muffintop wat slinken. Een gecontroleerd crash dieet waardoor jij binnen vier weken met een killer body op het strand paradeert.

Afvallen in 30 dagen is gratis te downloaden voor Android en iOS.

> Tip: Wil jij deze zomer voor 100% gezond gaan? Kies dan één van deze stoppen met roken apps! <

Dieet app: Lose It!

dieet app Lose ItBij Lose It! draait alles om calorieën tellen. En dat doe je niet zelf, maar dat doet de app allemaal voor jou. Gebruikers vinden het vooral een handy app, omdat je simpelweg je goal (= aantal kilo’s te verliezen) aangeeft. De app berekent mede daarop hoeveel calorieën je mag binnenkrijgen. Hij is mooi en rustig vormgegeven, wat het een pretje maakt om jouw maaltijden te tracken. Je voert maaltijden in door middel van foto’s van je bordje eten, het scannen van barcodes, en het invoeren van ingrediënten. Ook krijg je advies over hoe groot een portie zou moeten zijn. Laat Lose It! het denkwerk voor je doen, zodat jij lekker van je eten kunt genieten.

Lose It! is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dieet app: My Diet Coach

dieet app My Diet CoachMy Diet Coach helpt je om je dieet vol te houden. De inspirerende tips en before/after foto’s helpen je om vooral vol te houden! Een super healthy feature van deze app is de water tracker. My Diet Coach weet dat voldoende water drinken enorm belangrijk is. Je houdt je waterinname bij in de app en kunt hier virtuele beloningen voor ontvangen… hoe vet is dat?! Door je voortgang nauwkeurig bij te houden, raak je steeds weer gemotiveerd om je best te doen voor een gezond eetpatroon. Diëten is dan misschien niet iedere dag een feestje, maar met My Diet Coach vind je wél de puf om door te gaan!

My Diet Coach is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Aan dieet apps geen gebrek dus! Wil je meer inspiratie? Hier hebben we een paar goede calorieteller apps. Heel veel succes met en klaarstomen van je beach body. Aan je dieet app zal het in ieder geval niet liggen 😉 Nu nog proberen vol te houden!

Welke dieet app kies jij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt