iphone se
18 - 03 - 20222 min. leestijd

Nieuwe iPhone SE nu beschikbaar!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wow, hebben wij ff te gek nieuws voor je! Kondigt Apple zomaar een nieuwe iPhone aan! De spiksplinternieuwe, derde generatie iPhone SE is jouw match made in heaven als je een sucker bent voor kleine smartphones. Why? In dit blog check je alles wat je moet weten over deze heerlijke telefoon, die nu bij ons te koop is met abonnement!

Dit maakte Apple bekend over de derde generatie iPhone SE

De derde generatie iPhone SE is vers van de pers. Toch weten we dankzij Apple al een heleboel over deze mooie nieuwe topper. We praten je meteen bij! #letsgo

Een iPhone 13 in disguise?

Je zou het niet zeggen, maar de nieuwe iPhone SE lijkt verrassend veel op de iPhone 13. Nee, niet qua uiterlijk natuurlijk. Wél onder de motorkap. Komt omdat de derde generatie iPhone SE dezelfde processor heeft als de iPhone 13 telefoons.

En dat is megagoed nieuws. Deze Apple A15 Bionic processor is één van de krachtigste, zo niet állerkrachtigste telefoonprocessor ooit. Wat dat betekent? Elke app staat direct voor je klaar en hapert geen moment. Perfect om altijd in de hoogste versnelling te appen, streamen, vloggen en gamen. Met de telefoon kun je kiezen uit 64, 128 en 256 GB opslaggeheugen. Reuze, die keuze!

nieuwe iphone se derde generatie

Dit zijn de iPhone SE camera’s

De iPhone SE is één van de snelste, maar ook meest betaalbare iPhone modellen die je kunt krijgen. Deze kleine telefoon doet het op sommige vlakken wat rustiger aan. Zo heeft hij ‘gewoon’ één camera aan de achterkant. In plaats van twee of drie. Scheelt centen en uit de losse pols blijf je gewoon supermooie foto’s maken. Want deze 12-megapixelcamera is gewoon van de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Oftewel: wereldtop.

Selfies? Schiet je met de derde generatie iPhone SE in 7 megapixel. Dat is trouwens ook meer dan genoeg om in Full HD te videobellen met je bestie. So you know.

Ontzettend makkelijk in gebruik dankzij compact ontwerp

De nieuwe iPhone SE is één van de kleinste smartphones die je bij ons kunt kopen. I-de-aal als je gek bent op kleine tellies. Hij heeft een klein 4,7-inch scherm met daarboven en -onder een dikke rand. Onder het scherm zit een startknop met Touch ID-vingerafdrukherkenning. Handig om je iPhone supersnel te unlocken. Het scherm heeft een zuinige, maar hoge HD-resolutie van 1334 x 750 pixels.

Klaar voor 5G én de toekomst

Op alle fronten is de derde generatie iPhone SE een slimme koop met oog op de toekomst. Hij heeft 5G om supersnel te appen en internetten. Ook blijft hij jarenlang up-to-date. Zowel qua nieuwe functies als beveiliging. Omdat het onder de motorkap een iPhone 13 in disguise is, kun je waarschijnlijk ook net zo lang rekenen op het krijgen van de nieuwe iOS-versie. Oftewel: jaaaaarenlang de vetste nieuwe features van Apple op je telefoon? Checker-de-check-check-check.

Nog veel meer moois van Apple

Was de derde generatie iPhone SE het enige moois wat Apple aankondigde? Zeker niet! De Amerikaanse fabrikant ging in zijn presentatie he-le-maal los. Met bijvoorbeeld een nieuwe iPad Air. Te gek als je op groot scherm je series wilt bingen. En wat te denken van nieuwe kleuren voor de iPhone 13 telefoons?

That’s right! Je kunt straks de iPhone 13 en iPhone 13 mini kopen in het groen. De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn snel verkrijgbaar in alpine groen, nét weer iets anders. Perfect voor de groentjes onder ons!

Toch is er maar één telefoon die de afsluiter verdient. En dat is toch echt de nieuwe generatie iPhone SE. Klein in ontwerp, groots in wat hij kan. Nu te koop met een goedkoop telefoonabonnement!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt