waterpas_klus_apps_Tele2_blog_Main
21 - 01 - 20192 min. leestijd

Oh zo handig! Deze klus apps helpen je een handje

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hallo handige Harry (in spé)! Ga je je handen uit de mouwen steken? Doe jezelf een lol en installeer als de wiedeweerga handige klus apps. Want een beetje hulp kan geen kwaad wanneer je je kamer, tuin of misschien zelfs je hele huis onder handen neemt.

Handigste klus apps: Klussen voor beginners

hamer_klus apps_Tele2_blog_inlineDeze app barst bijna uit zijn voegen, zoveel handige tips & tricks heeft ‘ie. Zo leer je bijvoorbeeld welke boor je het best kunt gebruiken, hoe je je klustools schoonmaakt of hoe je een vloertje legt like a pro. Volg het stappenplan en geef jezelf meerdere schouderklopjes bij elke stap die je succesvol fixt.

Klussen voor beginners is gratis voor iOS en Android.

Handigste klus apps: Flexa Visualizer

‘Hee het is groen…nou is ‘ie weer rood.’ We hebben het natúúrlijk over de klus app Flexa Visualizer ;-). Met deze app tover je de ene na de andere kleur op je muur om zo te bepalen welke kleur het allerknapst staat. Maak een foto van je muur en de app zwengelt er een kleur naar keuze op. Deel vervolgens de verschillende kleuropties met je matties of moeder, en ga voor de kleur met de meeste stemmen gelden. Een vet fijne app voor twijfelkonten.

Flexa Visualizer is gratis voor iOS en Android

Handigste klus apps: MijnTuin

Naast klussen in huis kun je natuurlijk ook klussen in de tuin of op je balkon. Omdat het sommige luitjes grote moeite kost om zelfs een cactus in leven te houden, biedt de MijnTuin-app uitkomst. Deze digitale hovenier helpt je met plezier zodat je binnen no time groene vingers krijgt. Check bijvoorbeeld hoe je jouw planten helemaal happy maakt of plaats een bericht wanneer je advies zoekt. Ook handig: de tuinkalender die aangeeft welke klusjes je de komende tijd kunt doen.

MijnTuin is gratis voor iOS en Android.

Handigste klus apps: Peerby

Zal je net zien: sta je in de startblokken om die lamp-ophang-klus te klaren, is je schroevendraaier foetsie. Bestaan er klus apps die hints geven waar dat ding ligt? Nope. Maar de app Peerby helpt je wel uit de brand. Peerby bestaat uit een community van buren die hun spullen willen uitlenen. Meld je aan en check van welke buur je effies gereedschap kunt lenen.

Peerby is gratis voor iOS en Android.

Handigste klus apps: Waterpas

Als laatste in dit rijtje een app die altijd van pas komt: de waterpas. Want je wil natuurlijk wel dat je planken kaarsrecht hangen in plaats van schots en scheef. Op de iPhone zit een standaard app met waterpas. Open de app Meten en there it is. Heb je een Android tellie? Download dan de app Waterpas.

Waterpas is gratis voor Android.

Valproof smartphone

Voor de diehard klussers die hun brood verdienen met bouwen is een Cat smartphone geen slecht idee. Deze smartphone kan wel tegen een stootje, een plens water of een hap stof. Checken? Dit is de Cat S41 en dit is de Cat B35.

Welke klus apps ga jij gebruiken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt