Dit zijn de beste planning apps cover
09 - 01 - 20233 min. leestijd

Dit zijn de beste planning apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zit jouw hoofd ook de hele dag vol met alles wat je nog moet doen? Vergeet je vaak kleine to do’s omdat je door de bomen het bos niet meer ziet? Of plan je vaak dubbele afspraken in? Dan kun je wel een goede planning app gebruiken. No worries, wij hebben het internet voor je afgestruind en ze voor je uitgezocht. Check ze hier!

5 fijne planning apps voor 2023

Studeren, koffietjes met je bestie, afspreken met je moeder, Tinderdates, het leven is druk. Een goede planning app op je nieuwe telefoon kan daarom een echte lifesaver zijn. Wij hebben vijf fijne planning apps voor 2023 voor je op een rijtje gezet.

Todoist

todoist

De planning app Todoist is een simpele, maar überhandige app voor al je to do’s. Per dag kun je taken toevoegen en afvinken zodra je er klaar mee bent. Je kunt de taken gezellige kleurtjes geven om ze te categoriseren, deadlines instellen en mapjes aanmaken voor werkgerelateerde- en privédingen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om meldingen te ontvangen voor écht belangrijke to do’s. Todoist is hiermee een handige app om een planning te maken. Je kunt de app op je telefoon, maar ook op je laptop gebruiken.

App image
Todoist: to-do list & planner
Rating starRating starRating starRating starRating star

Simple yet powerful to-do list. Habit planner & reminders. Organize work & life.

Trello

trello

Trello is je beste vriend wanneer je aan de slag gaat met een groot project of uitgebreidere taken. Vooral op je laptop is Trello mega overzichtelijk. Al je taken komen op een groot ‘bord’ te staan, waar je verschillende lijstjes naast elkaar kunt zetten. Ook kun je taken van lijst naar lijst slepen. Maak bijvoorbeeld een lijst met ‘to do’, ‘mee bezig’ en ‘afgerond’. Zo kun je in één keer zien hoever je bent met je project. Trello is een gratis planning app en vooral handig als je met iemand anders aan een project werkt, want je kunt taken aan anderen koppelen, bestanden uploaden en reacties geven op elkaars werk. Easy does it!

App image
Trello: Manage Team Projects
Rating starRating starRating starRating starRating star

Projects? Workflows? Team up!

Google Agenda

google agenda

Eén van de meest populaire planning apps is Google Agenda. Als je een Google account hebt, staan je agenda en je mail aan elkaar gekoppeld. Al je afspraken en events die via de mail binnenkomen worden meteen in je agenda gezet. Zonder dat je ook maar iets zelf hoeft te doen. We like! Google Agenda is een simpele, maar overzichtelijke dagplanner app voor al je afspraken. Ook kun je de app op weekweergave zetten, zodat Google Agenda tegelijkertijd een weekplanner app is. Toch een beetje vergeetachtig? No stress, de app stuurt je gewoon een melding wanneer een event begint. Zo mis je nooit meer een afspraak!

App image
Google Calendar
Rating starRating starRating starRating starRating star

Always know what’s next with Google Calendar, part of Google Workspace.

Any.do

anydo

De planning app Any.do is een combinatie van bovenstaande apps. Je kunt er to do’s in lijstjesvorm in zetten, afspraken in de kalender toevoegen en je kunt taken categoriseren door middel van labels en kleurtjes. Ook kun je bijlages toevoegen (zoals concertkaartjes), taken delen, wekkers zetten, you name it. Any.do is ook een heel chille app wanneer je met bijvoorbeeld studiegenoten samenwerkt aan een project, omdat je gezamenlijke borden kunt creëren.

App image
Any.do – To do list & Calendar
Rating starRating starRating starRating starRating star

Simple planner with to-do list, tasks, reminders, checklists, calendar & agenda

Notion

notion

Zoek je een makkelijke, strak uitziende planning app? Dan is Notion een goede match. Van to do’s tot documenten en afspraken, je kunt er alles in kwijt. Ook kun je mensen uitnodigen en commentaar geven op elkaars plannen. Maak verschillende mapjes aan om orde te scheppen in de chaos en last but not least: Notion is er ook voor de laptop, zodat je al je afspraken en dateplannen op ieder moment van de dag kunt terugvinden.

App image
Notion – notes, docs, tasks
Rating starRating starRating starRating starRating star

The all-in-one workspace

Planning apps voor alle telefoons

Of je nu een iPhone, Samsung of OPPO telefoon hebt, deze planning apps zijn gratis te downloaden voor al deze smartphones. Een aantal apps hebben uitbreidingsmogelijkheden waar je voor moet betalen, maar de gratis versies zijn al zo chill, dat je die waarschijnlijk niet eens nodig hebt! Helemaal up to you! Nog meer inspiratie nodig? Check ook deze handige agenda apps eens.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt