5x de beste dating app: van Fruitz tot Vidate

Ben of ken je een single die genoeg heeft van eenzame dates met Ben & Jerry’s? Een dating appis all you need! Wie weet is het volgende week zwijmelen geblazen met je nieuwste vlam! En zelfs als je eigen swipe-keuzes een beetje ehm… ‘ongelukkig’ zijn, laat dan je vriend(inn)en meeswipen! Je crew weet meer van je dan je denkt ;-). Klaar voor een speeddate met deze beste dating apps?

Beste dating apps

  • Fruitz
  • The Inner Circle
  • Bumble
  • Veganific
  • Vidate
  • Happn, Tinder en Sapio

Dating app: Fruitz

Fruitz-dating-apps-Tele2Blog

Zeker weten dat jij gelijk jouw match made in heaven vindt? Dan is Fruitz iets voor jou. Met deze dating app ontmoet je namelijk potential boyfriend or girlfriend material met dezelfde behoeften als jij! Je begint jouw zoektocht dan ook door aan te geven waarom je de app gebruikt. Hoe je dit doet? Door op de juiste fruitsoort te klikken. Ga je voor kersen? Dan wil jij je wederhelft vinden. Kies je voor perzik? Dan is gewoon een avondje vol plezier all you need. Fruitz toont je hierna profielen die dezelfde intentie hebben als jij. Oftewel: jouw ideale match zul je er sowieso tussen vinden! ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Dating app: The Inner Circle

The Inner Circle-dating-apps-Tele2Blog

Nog een beste dating app? Dat is The Inner Circle. Hiermee kun je echt het beste van jezelf laten zien. Of je nu graag elke dag hardloopt, of het liefst de wereld rondreist: de app heeft zulke specifieke filters dat je gemakkelijk iemand tegenkomt met dezelfde interesses. Fijn, want zo vind jij sneller je soulmate om samen dat blokje om mee te rennen. Extra fijn: The Inner Circle verifieert alle profielen zodat je alleen met echte mensen praat. Zo weet jij dus altijd zeker dat je écht met die jonge Leonardo Di Caprio look-a-like chat. ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Check ook de Facebook dating app!

Dating app: Bumble

Bumble-dating-apps-Tele2Blog

Met zwoele openers als “Hey”, “Alles goed?” en “Plannen dit weekend?” is de mannelijke creativiteit tijdens het daten soms (hééél) ver te zoeken, maar dating-app Bumble lijkt de oplossing te hebben gevonden. Hier is de vrouw namelijk als eerste aan zet. Ook voor de man in kwestie heeft dit voordelen, want de kans op een blauwtje lopen is toch een stuk kleiner. Hoe anders wordt dating life wanneer de dames de eerste stap zetten?

Download on App StoreGet it on Google Play

Dating app: Veganific

Veganific-dating-apps-Tele2Blog

Vind je de andere apps te mainstream? Ga dan op de niche-tour. De dating app Veganific is er speciaal voor veganisten (ook vegetariërs zijn welkom). Zo heb je ook meteen één van je belangrijkste raakvlakken te pakken! Een openingszin over dit raakvlak is misschien iets té obvious, maar het scheelt je in ieder geval moeite in de keuken. En bij het kiezen van je restaurant voor de eerste date! Handyyyy ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Dating app: Vidate

Vidate-dating-apps-Tele2Blog

Goodbye catfishes! Met de nieuwe dating app Vidate weet je zeker dat je altijd met de juiste persoon praat. Via deze app beoordeel jij je potentiële soulmate namelijk niet op een platte foto, maar op een korte video van twintig seconden. Een leuk iemand gevonden? Dan kun je je eerste Vidate inplannen. In een videodate van vijf minuten kom jij meer over de persoon te weten. Klikt het? Dan kun je nóg een date inplannen van dertig minuten. En denk je nu echt: yes ik heb mijn droommatch gevonden? Je kunt na de tweede date ook telefoonnummers uitwisselen om ergens anders verder te chatten. Love is in the app!

Je video nog extra mooi bewerken? Check deze video editing apps en blink out in the crowd!

Download on App StoreGet it on Google Play

Andere gratis dating apps

De bekendste gratis dating-apps als Tinder en Happn hebben inmiddels geen toelichting meer nodig. Tinderen is zelfs geëvolueerd tot werkwoord als het op online daten aankomt. Maar naast apps als Veganific zijn er nog meer niche-apps, zoals Sapio (voor Android en iOS) voor als je jouw date zoekt op basis van intellect en interesses (sapioseksueel, anyone?).

Happy dating!