Love is in the App: De beste dating-apps

Ben of ken je een single die genoeg heeft van eenzame dates met Ben & Jerry’s? Check dan deze dating-apps en wie weet is het volgende week zwijmelen geblazen met je nieuwste vlam! En zelfs als je eigen swipe-keuzes een beetje ehm… ‘ongelukkig’ zijn, laat dan je vriend(inn)en meeswipen! Je crew weet meer van je dan je denkt ;-). Klaar voor een speeddate met dating-apps?

Dating-apps: Ship (coming soon!)

Ship_dating_apps_Tele2

Als jij met lede ogen aanziet hoe je bestie steeds met die bad boy (of girl) matcht, probeer dan dating-app Ship. De app is van dezelfde maker als Tinder, en werkt vrijwel hetzelfde, maar het verschil is dat je nu samen met je vrienden aan de knoppen draait #sharingiscaring <3

In deze vernieuwende dating-app stel jij jouw eigen Crew samen. In de Crew-chat bespreek je de potentieeltjes en daarbovenop kan iedereen likes uitdelen. Je persoonlijke leger cupido’s om die Mr Right Swipe te vinden dus! Maar… je moet nog even geduld hebben, de app moet nog officieel uit komen in Nederland.

Over vrienden gesproken trouwens, check het vriendenvoordeel en verdien samen € 40,-!

Dating-apps: The Inner CircleInner-Circle_dating_apps_Tele2

Wil je toch liever het heft in eigen hand houden? Probeer dan Neerlandsch trots: dating-app The Inner Circle. In thuisstad Amsterdam ging het al heeeul hard, maar inmiddels ook daarbuiten. Je kan live zien wie je profiel checkt, naar je ‘winkt’ of een bericht stuurt. Sommige van deze features zijn geblurred voor de gratis variant, tenzij je vrienden uitnodigt of voor het betaalde VIP membership (à € 20,- p/m) kiest. Er is wel een selectie op basis van foto’s, opleiding, interesses en meer. Volgens de maker is hierdoor de quality van leden hoger dan zijn concurrenten.

The Inner Circle is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dating-apps: BumbleBumble_dating_apps_Tele2

Met zwoele openers als “Hey”, “Alles goed?” en “Plannen dit weekend?” is de mannelijke creativiteit tijdens het daten soms (hééél) ver te zoeken, maar dating-app Bumble lijkt de oplossing te hebben gevonden. Hier is de vrouw namelijk als eerste aan zet. Ook voor de man in kwestie heeft dit voordelen, want de kans op een blauwtje lopen is toch een stuk kleiner. Hoe anders wordt dating life wanneer de dames de eerste stap zetten?

Bumble is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dating-apps: VeganificVeganific_dating_apps_Tele2

Vind je de andere dating-apps te mainstream, ga dan op de niche-tour. De app Veganific is er speciaal voor veganisten (ook vegetariërs zijn welkom). Zo heb je ook meteen één van je belangrijkste raakvlakken te pakken! Een openingszin over dit raakvlak is misschien iets té obvious, maar het scheelt je in ieder geval moeite in de keuken. En bij het kiezen van je restaurant voor de eerste date! Handyyyy 😉

Veganific is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dating-apps: Happy PancakeHappy-Pancake_dating_apps_Tele2

De app Happy Pancake is een wat serieuzere variant van Tinder. Swipe dus niet langer om je ‘dating marktwaarde’ te checken maar ga serieus op zoek naar een relatie: daar staat Happy Pancake voor. De app is enorm populair in thuisland Zweden en begint ook in Nederland te groeien in populariteit. De foto’s en profielen worden beoordeeld door de maker zodat jij met een safe gevoel met iedereen in gesprek kan. Kies je nieuwe Samsung Galaxy S10 en begin met Happy Pancaken!

Happy Pancake is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Andere dating-apps

De bekendste dating-apps als Tinder en Happn hebben inmiddels geen toelichting meer nodig. Tinderen is zelfs geëvolueerd tot werkwoord als het op online daten aankomt. Maar naast apps als Veganific zijn er nog meer niche-apps, zoals Sapio (voor Android en iOS) voor als je jouw date zoekt op basis van intellect en interesses (sapioseksueel, anyone?). Of Hater (voor iOS) wanneer jullie haatgedrag op één lijn moet zitten. Lekker samen haten, een goede basis voor liefde? #relationshipgoals

Welke dating-apps gebruik jij om je nieuwste vlam te vinden?