Feel the love! Dating app: vijf van de beste voor Valentijnsdag

Vandaag is het Valentijnsdag! De dag van de rode rozen en hartvormige chocoladedoosjes. De dag waarop restaurants uitpuilen van verliefde stelletjes die zwijmelend in elkaars ogen staren. Ben je single en zoek je nog een Valentijnsdate? Met een dating app zit je voor je het weet óók aan een tafeltje voor twee!

Dating app: swipen met Tinder

Swipe je links of rechts? Dat is waar het om draait bij Tinder. De Tinder-app bestaat al bijna zes (!) jaar en is verreweg de meest gebruikte dating app van Nederland. Misschien zelfs wel wereldwijd. De app werkt heel simpel en is toegankelijk voor iedereen die een Facebook-account heeft. Zodra je bent ingelogd en je je voorkeuren hebt ingesteld, kun je direct beginnen. Is de persoon in beeld niet helemaal jouw smaak, dan swipe je naar links. Like what you see? Swipe dan naar rechts. Zijn jullie een match? Dan kun je direct beginnen met chatten.

Tinder is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dating app: op (boeven)pad met happn

Waar Tinder je willekeurig potentiële kandidaten voorschotelt, pakt happn het anders aan. De happn-app registreert namelijk met welke singles jij je pad kruist. Toen jij vanochtend door het park naar werk fietste, was de liefde van je leven hier misschien wel een rondje aan het hardlopen! Je ziet direct wie jij onderweg allemaal bent tegen gekomen. Zodra je een crush hebt met iemand, kun je beginnen met chatten. Vooral voor de verlegen daters onder ons is happn een uitkomst. Natuurlijk is het eng om die die mooie man of vrouw aan de overkant van de straat aan te spreken. Maar die drempel ligt een stuk lager als je veilig via de happn-app contact kunt leggen. Do try at home! 😉

happn is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Dating app: best of both worlds met Badoo

dating app Badoo Tele2

Mix het swipen van Tinder met het locatie tracken van happn en voilà: maak kennis met Badoo. Badoo is een dating app die je, net als bij Tinder, aanmaakt op basis van je social media-profiel. Ook de swipe-functie werkt volgens het Tinder-principe. Het aanbod aan singles wordt bij Badoo samengesteld op basis van waar je geweest bent. Het leuke van Badoo is de mogelijkheid om je profiel een extra boost te geven. Hiermee kun je nóg meer details over jouw sprankelende persoonlijkheid kwijt. Zo beland je bovenaan de lijst als potentiële Valentijn!

Badoo is gratis te downloaden voor Android en