only-data-abonnement-tele2
12 - 11 - 20182 min. leestijd

3 redenen waarom jouw volgende abonnement Only Data wordt

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Data knallen tot je erbij neervalt en alleen nog bellen via internet. Dát is Only Data van Tele2. Een abonnement waarbij je alleen een internetbundel neemt en dus niet bent opgezadeld met een belbundel. Ideaal als je eigenlijk nooit belt. Je hebt alleen dat waar je niet zonder kunt: een internetbundel om te appen, gamen én om te videobellen of bellen via internet. Drie redenen om die belbundel te droppen om voor Only Data te gaan!

Daarom Only Data: bellen met je besties via WhatsApp!

only-data-abonnement-bij-tele2Met Only Data kun je alles wat met een gewoon abonnement ook kan. Zo ook bellen. Niet op de ouderwetse manier, maar via internet. Bijvoorbeeld via WhatsApp. Zonder minuten te verbruiken van een belbundel die je niet hebt, want bellen via WhatsApp is bellen via internet. Je gebruikt dan dus de data van je Only Data-abonnement. Een minuutje bellen kost je ongeveer 200 Kb, tien minuten 2 MB en een uur 12 MB. Oók met Only Data kun je dus bellen tot je erbij neervalt!

Daarom Only Data: supersnel internetten via het modernste 4G-netwerk

Met een Only Data-abonnement van Tele2 heb je toegang tot het modernste 4G-netwerk van Nederland. Oftewel: altijd en overal je favoriete serie streamen, TLC kijken via de app en selfies sharen tot je Insta-feed overspoelt. De enige keuze die jij hoeft te maken is voor hoeveel data je gaat. Met een Only Data-abonnement kun je kiezen voor deze internetbundels:

  • 2 GB, €9 per maand*
  • 5 GB, €12 per maand*
  • 10 GB, tijdelijk maar €13 per maand*
  • 20 GB, tijdelijk maar €16 per maand*

Deze abonnementen zijn natuurlijk niet alleen in Nederland te gebruiken. Want yehes: je kunt in de hele EU Only Data knallen!

Daarom Only Data: extra reden om minder te hoeven bellen

Ben je niet zo van het bellen? Je bent zeker niet de enige. Eerder dit jaar lieten we Motivaction onderzoeken hoe vaak mensen bellen en wat blijkt: steeds minder mensen bellen. Vier op de tien jongeren tussen de 18 en 30 vindt het zelfs eng! 9 van de 10 jongeren sturen hun vrienden liever een berichtje dan dat ze bellen. Herken je dat? Ook dan is Only Data hét abonnement voor jou.

En komt het voor dat je tóch een keer moet bellen? Dan kan dat dus vaak gewoon via WhatsApp. Op de ouderwetse manier bellen kan ook. Het tarief is 15 cent per minuut. Als je gemiddeld 14 minuten per maand belt is een belbundel van 100 minuten voordeliger. Zit je daar onder? Dan is het duidelijk: Only Data is absoluut het ideale telefoonabonnement voor jou.

Denk jij er ook aan om over te stappen op een Only Data-abonnement?

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt