crash bandicoot mobile spelen
03 - 05 - 20213 min. leestijd

Speel Crash Bandicoot mobile op je smartphone!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Pssst, gamer! Het is tijd om ruimte vrij te maken op je smartphone. Je favoriete PlayStation-icoon heeft ein-de-lijk een mobiele game. Heb jij Crash Bandicoot: On the Run! al op je tellie gespeeld? Jumpen, sliden, vijanden verslaan: niks is te gek in dit spel. Ontdek hier alles over Crash Bandicoot mobile voor iOS en Android.

Crash Bandicoot mobile: alle ins en outs

Game je graag op de PlayStation, dan ken je ‘m waarschijnlijk wel: Crash Bandicoot! Dat gekke, kleine buideldier dat ontwikkeld is door de gestoorde dokter Neo Cortex. Sinds Crash aan ‘m is ontsnapt, heeft ie nog maar één taak: zijn kwaadaardige plannen dwarsbomen! Ook in de Crash Bandicoot mobile game ga je het gevecht aan tegen verschillende vijanden. Hoewel de mobiele versie iets anders is dan je gewend bent van het spel, blijft het verslavend leuk. Check ’t zelf maar!

Simpele game play

Tijd voor een nostalgisch momentje. Ken je Temple Run nog? Dat spelletje dat je altijd non-stop op je iPhone of iPod Touch speelde en waarmee je sowieso het record van je broertje MOEST verbreken? Surprise surprise: de Crash Bandicoot mobile game lijkt er bijna sprekend op. In het spel ren je als Crash over een parcours en probeer je telkens het einde van het level te bereiken. Spring, slide en wissel van baan om obstakels te vermijden. Of raak de vijanden met je wapens om ze te verslaan. Iets wat het spel uniek maakt? Aan het eind van elk level staat je nog een grote vijand te wachten. Can you beat them all? 😉

Tip: ervaar de game nóg beter met de beste gaming telefoons van het moment.

crash bandicoot mobile

Versla de vijand!

Dat grote monster aan het einde van elk level, hoe versla je dat? Door je eigen wapens te maken natuurlijk. Dit doe je door in elk level verschillende objecten te verzamelen. Die tover je in het laboratorium uiteindelijk om tot serums en wapens. Het is dus belangrijk dat je uit elk level ook écht ingrediënten meeneemt om verder te komen. Wil je sneller krachtigere wapens maken? Dan kun je je paarse kristallen inzetten om de tijd te versnellen.

In-game aankopen

Net als bij veel andere games, kun je ook bij de Crash Bandicoot smartphone game verschillende in-game aankopen doen. Zoals bijvoorbeeld de paarse kristallen om de tijd mee te versnellen en betere wapens mee te maken. Het is aan jou of je het dit ook echt waard vindt. Als het goed is, is het spel net zo leuk als je gewoon nergens voor betaalt.

Multiplayer modus: speel samen met vrienden

Game jij liever samen met vrienden? No worries! Crash Bandicoot mobile heeft ook een multiplayer functie. Zo ren je in de Surival Runs-modus met een team van andere spelers. Het doel is om zo lang mogelijk te blijven rennen en samen trofeeën te behalen. Met welk team ga jij de uitdaging aan? 😉

Zo ziet de Crash Bandicoot: On the Run game eruit!

Benieuwd hoe de game eruitziet? Of wie Crash ook alweer is? Check de video hieronder.

https://youtu.be/JULrOYcfTZ8

Crash Bandicoot mobile downloaden

En, wat denk je? Toffe game, hè? De beste ervaring van Crash Bandicoot mobile beleef je natuurlijk als je ‘m zelf speelt. Hoog tijd dus om je telefoon op te schonen en flink ruimte te maken voor deze game-app. Daarna is het een kwestie van downloaden en … rennen maar!

PS Op het moment van schrijven, is voor sommige Android-gebruikers de game nog niet beschikbaar. Dit komt omdat de game in fases beschikbaar komt. Wanneer dit wel zo is, is nog onbekend. Houd hiervoor de Google Play Store in de gaten.

App image
Crash Bandicoot: On the Run!
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ren en draai, veeg en smash, in een geweldig Crash Bandicoot-avontuur!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt