clean-master-ultra
27 - 10 - 20222 min. leestijd

Clean Master Ultra: dé tool voor een snellere Android telefoon

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb je een Samsung telefoon of smartphone van OPPO en merk je dat Android na een tijdje wat minder snel wordt? Tijd voor een grote schoonmaak! Jouw go-to assistent? Clean Master Ultra. Deze gratis app is perfect om je telefoon op allerlei manieren sneller te maken en op te ruimen. Check de ins & outs in dit blog!

Wat is Clean Master Ultra?

Clean Master Ultra is een app om je Android telefoon op te ruimen en fijner te laten werken. Met een paar drukken op de knop maak je opslagruimte vrij en maak je je telefoon sneller. Chill als-ie de laatste tijd wat sloom is!

clean-master-ultra-app

Dit kan Clean Master Ultra allemaal

Clean Master Ultra is haast een soort Zwitsers zakmes. Hij barst van de slimme tools om je telefoon beter te laten werken. Wat-ie zoal kan? Carry on, private!

Opslagruimte vrijmaken

Is je telefoon traag? Misschien komt dat omdat het opslaggeheugen vol zit. Met Clean Master Ultra verwijder je met een druk op de knop onbelangrijke bestanden die toch veel ruimte innemen. Vaak gaat het om bestanden in je cache die je niet nodig hebt.

Scannen op virussen

Je telefoon kan ook minder goed werken omdat er virussen op staan. Clean Master Ultra kan snel malware voor je opsporen en verwijderen. Zo is je telefoon een stukje sneller en ben je weer beter beschermd.

Werkgeheugen vrijmaken

Schakelt je telefoon langzaam tussen apps? Waarschijnlijk is je werkgeheugen dan overbelast. Dit kun je vrijmaken in de handige app. Je zult zien: switchen tussen TikTok en Insta gaat opeens weer als de brandweer! #vamos

Inzicht in je privacy

Als je apps voor het eerst gebruikt, geef je ze allerlei rechten. Bijvoorbeeld om je foto’s te bekijken of berichtjes te mogen sturen. Maar ook om te horen wat je zegt. Het verschilt per app wat voor toestemmingen je geeft. In Clean Master Ultra zie je makkelijk wat elke app mag. Handig als je van sommige apps rechten wilt intrekken. Of om apps te verwijderen. Scheelt meteen weer ruimte!

Batterij besparen

Noooo, is je telefoon alwéér leeg? Tijd om die batterij eens te ontzorgen. Zo gaat je telefoon langer op een lading mee en hoef je niet telkens te rennen naar het stopcontact. Clean Master Ultra heeft een handige besparingsfunctie voor je telefoon. Zo vreten ongebruikte apps op de achtergrond geen energie meer. Zo kun je langer ongestoord streamen met je Unlimited abonnement!

Te gebruiken op elke Android telefoon

Het mooie van Clean Master Ultra is dat de app gratis is én je kunt het op elke Android telefoon gebruiken. Het maakt je Samsung Galaxy S22 nóg sneller en verbetert de batterijduur van je OPPO Find X5 Pro nóg meer. Ook als je ’m straks al jaren gebruikt!

App image
Clean Master Ultra
Rating starRating starRating starRating starRating star

Clean Master Ultra – zeer nuttige app

Deel dit artikel