Feyenoord Napoli Champions League Tele2
06 - 12 - 20171 min. leestijd

Feyenoord – Napoli: neemt Feyenoord met opgeheven hoofd afscheid van de Champions League?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vanavond speelt Feyenoord zijn laatste wedstrijd in de Champions League. Het verloor tot nu toe alle duels en is daardoor al uitgeschakeld. Ze hebben dus niets te verliezen, de mannen van Giovanni van Bronckhorst. Nemen ze met opgeheven hoofd afscheid van het ‘miljoenenbal’?

Feyenoord speelt zijn laatste wedstrijd tegen Napoli, de nummer drie van de poule. De Italianen hebben nog een kleine kans om door te gaan. Dan moet Sjachtar Donetsk wel verliezen van koploper Manchester City en moet Napoli zelf winnen van Feyenoord. Dat is goed nieuws voor Feyenoord, want de Italianen moeten dus ‘komen’. Dit geeft de Rotterdamse club ruimte om te profiteren van ruimtes achterin bij de Italianen.

Feyenoord-Napoli kijken?

Feyenoord Champions League Tele2Ben je benieuwd hoe Feyenoord het er tegen Napoli vanaf brengt? Natuurlijk is de wedstrijd via Tele2 te zien. Feyenoord-Napoli begint vanavond om 20.45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Uiteraard met voor- én uitgebreide nabeschouwing, waar je ook de samenvattingen van de andere gespeelde wedstrijden kunt zien. Veronica is voor iedereen met tv van Tele2 te zien. Of je nou het TV Light- of TV Basis-pakket hebt.

Schitterend affiche: Real Madrid – Borussia Dortmund

Zit je niet te wachten op een wedstrijd van Feyenoord? No problemo, amigo, want er zijn een paar andere mooie potjes te zien. Wat te denken van Real Madrid – Borussia Dortmund? Een prachtig affiche! Beide partijen hebben nog genoeg om te spelen: Real om groepswinst in Groep H, Borussia om de derde plaats veilig te stellen.

Het wordt een spannende wedstrijd voor trainer Peter Bosz, die vorig jaar met Ajax nog de finale van de Europa League haalde. Nu staat er de nodige druk op hem: na een bliksemstart in de Bundesliga verkeert Dortmund momenteel in zwaar weer en is het al uitgeschakeld in de Champions League. Iets dat eigenlijk beneden Borussia’s stand is. Deze wedstrijd kun je zien als je bij ons het Ziggo Sport Totaal-pakket hebt. Aanrader! Hier bepaal je namelijk helemaal zelf welke Champions League-wedstrijd je wil kijken.

Extra tip: in Groep E wordt het helemaal spannend vanavond. Zowel Liverpool, Sevilla als Spartak Moskou kunnen nog door. Liverpool speelt tegen Spartak, Sevilla lijkt de beste papieren te hebben omdat het tegen het zwakke Maribor speelt. Kortom: genoeg mooie wedstrijden vanavond te zien in de Champions League. Pak de popcorn en chips er dus maar bij, want dit wordt een mooi sportavondje!

Hoeveel denk jij dat Feyenoord vanavond speelt?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt