CES 2019 preview van Tele2
04 - 01 - 20192 min. leestijd

Alles over CES 2019, Amerika’s grootste Tech-event!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

2019 start meteen met een dikke vette BANG, want dinsdag begint CES 2019: Amerika’s grootste Tech-event! Tijdens deze beurs in Las Vegas teasen fabrikanten alvast wat vette dingen die ze dit jaar gaan lanceren. Natúúrlijk checkten wij alvast wat voor moois er op de CES aan komt. Artificial Intelligence, allesss!

Wat is CES 2019?

CES staat voor Consumer Electronics Show, oftewel consumentenelektronicashow (lekkere puntenpakker voor Wordfeud, toch?). Het is een beurs in Las Vegas waar bezoekers de nieuwste trends, hypes en innovaties op Tech-gebied kunnen bewonderen. Fabrikanten laten zien wat ze in hun mars hebben, aan welke technieken ze werken én lanceren er nieuwe producten. Kortom: een heerlijk alles-in-1 event met de beste en vetste Tech-gadgets.

Dit verwachten we van CES 2019!

Na CES 2018 belooft ook CES 2019 weer een groot Tech-feest te worden:

Vouwbare smartphone 2019 Tele2

Vouwen maar!

Opbouwbare smartphones: Gaat het er dit jaar dan écht van komen? Wie weet zien we daar op CES 2019 meer van. Nee, de opvolger van de Galaxy S9 zal niet opvouwbaar worden, maar wie weet werkt Samsung wel aan opvouwbare schermen die op een dag voor smartphones gebruikt worden. T3 denkt dat Samsung ‘m misschien wel gaat lanceren, die opvouwbare Galaxy S. We zijn benieuwd!

Handige gadgets voor je goede voornemens

2019 gaat met een knal van start door CES 2019 en op de beurs worden meteen een boel gadgets gelanceerd die je helpen bij je goede voornemens. Oftewel: sport-gadgets! Fitnessbandjes, trackers en slimme horloges die je helpen genoeg te bewegen. Het laatste gerucht volgens LetsGoDigital? Samsung onthult op CES 2019 mogelijk ‘smart shoes’. Slimme patta’s dus. Die werden eerder al door de Nederlandse shorttrackers gebruikt op de Olympische Winterspelen van Zuid-Korea. Deze schoenen bevatten aan sensor aan de achterkant, maar helaas is het nog onbekend wat de slimme schoen van Samsung zou kunnen. We weten alleen dat wij die vette sneakers maar al te graag aantrekken! 😉

Welke smartphones releasen fabrikanten op CES 2019?

De CES 2019 is een echte Tech-beurs in de breedste zin van het woord. Er worden niet alleen telefoons gelanceerd, maarrr… daar komen wij natuurlijk wel voor. Wat wij verwachten te zien?

De opvouwbare smartphone van LG

LG zou onder andere van plan zijn een opvouwbare smartphone te gaan lanceren. De fabrikant heeft met de G Flex en G Flex 2 al ervaring met buigbare telefoons, maar zou nu écht next level verder gaan. Bij de telefoon zou het scherm uit- en inschuifbaar zijn, waardoor de telefoon ingeklapt enorm compact zou worden, meldt LetsGoDigital.

Nieuwe Sony-smartphones

Nee, de opvolger van de Sony Xperia XZ3 wordt waarschijnlijk niet op CES 2019 gelanceerd. Niet getreurd, als het goed is komt de fabrikant met genoeg andere telefoons. Zou kondigt Sony volgens GSMinfo onder andere de mogelijke Xperia XZ3 en Xperia L3 aan. Deze telefoons zijn iets betaalbaarder, hebben mogelijk een randloos ontwerp en een hoge schermresolutie. Nu geruchten, wie weet over een week werkelijkheid.

Een opvouwbare smartphone, staat die al op jouw CES 2019-wishlist?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt