telefoons met hoedje_Carnaval_apps-tele2-main
25 - 02 - 20192 min. leestijd

Alaaf! Check deze onmisbare carnaval apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ja ja, we mogen weer! Haal je boerenkiel of je feestpak maar uit de kast, want het is weer tijd voor carnaval. Oftewel: hét vrolijkste volksfeest onder de rivieren! Met deze carnaval apps weet je zeker dat het ook dit jaar weer een dolle boel wordt. Alaaaaaaaaaaaf!

Carnaval apps: Ge Wit ’t Mar Nooit1-Ge-Wit-’t-Mar-Nooit_Carnaval_apps-tele2

Wil je de carnavalsoptocht dit jaar voor geen goud missen? Ge Wit ’t Maar Nooit is je go-to Carnaval app. Check snel waar de dweilband Ge Wit ’t Maar Nooit vrolijke riedeltjes toetert en check de leukste looproutes tijdens Carnaval. Ook een must om uit te proberen: de te gekke Snapchat-achtige functies voor je selfiecamera. Kop als een paard? Ga maar in de gang staan, want met de filter kun je het gelijknamige nummer rustig in starten. Errrrr. Staaaaat. Een…. Juist!

Ge Wit ’t Mar Nooit is gratis beschikbaar voor iOS.

Carnaval apps: Wie Haalt Bier?

2-Bierroulette_Carnaval_apps-tele2

Allemaal leuk en aardig die liedjes, maar bier drinken hoort natuurlijk ook bij carnaval. Maar ja… wat als niemand zin heeft om te halen? Er is hiervoor geen carnaval app, maar wel een handige website. BierRoulette weet namelijk wel raad met jullie probleem. Je vult de namen in van je vrienden en vervolgens bepaalt de site wie De Sjaak is. Geld inleggen en proosten maar!

Carnaval apps: Zangbuukske Carnaval

3-Zangbuukske-carnaval_apps-tele2

Hoe ging die carnavalskraker van André van Duin ook alweer? Of wil je meeblèren met andere carnavalshits? Dan is Zangbuukske Carnaval de perfecte carnaval app. Deze app herbergt meer dan 200 liedjes. Als dát geen schorre stem in de ochtend wordt… 😉 Ook leuk: je kunt de nummers makkelijk delen met je makkers. Wat betreft dataverbruik, deze app vergt net als de andere carnaval apps niet veel van je databundel.

Tip: ga je een nieuw Tele2-abonnement afsluiten maar weet je niet hoeveel MB je nodig hebt? Onze tool helpt je!

Zangbuukske Carnaval is gratis beschikbaar voor iOS. Ideaal als je bijvoorbeeld de iPhone X hebt!

Carnaval apps: YouCam Makeup4-YouCam-Makeup_carnaval_apps-tele2

Outfits, outfits, outfits: daar draait het met carnaval ook een beetje om, toch? Ga je als Thunderbird, wandelende douche,  Pluk van de Petteflet of trek je gewoon je boerenkiel aan? Aan jou de keuze. En als je wil experimenteren met make-up, dan is carnaval ook een mooie gelegenheid. Daarover gesproken… YouCam Makeup is een handige app om alvast een preview te zien. Hiermee breng je virtuele make-up op je gezicht aan. Ideaal voor een voorproefje!

YouCam Makeup is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Carnaval apps: 92925-9292_4carnaval_apps-tele2

Zie je het allemaal niet zo helder meer na een dagje carnaval? Hoogste tijd om naar huis te gaan. Of naar je hotel. Maar ja, hoe kóm je daar ook alweer? 9292 is een onmisbare carnaval app waarmee je veilig thuis aankomt via het OV. Gratis en voor niets. En rijdt het OV niet meer? Dan kun je altijd een taxi pakken. Time to catch some Zzzzz’s!

9292 is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Met welke carnaval apps ga jij dit jaar feestvieren?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt