campercontact-app-tele2
10 - 08 - 20203 min. leestijd

Op vakantie met de camper? Check de Campercontact app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Yes, de zomer is eindelijk hier! Hoog tijd om die camper weer een flinke poetsbeurt te geven, vol te pakken en met z’n allen een roadtrip te maken. Of je nu de hele route het liefst uitstippelt, of gewoon ter plekke een richting op rijdt: de Campercontact app biedt je houvast wanneer je het nodig hebt. Ontdek hier wat deze handig app voor je in petto heeft. It’s time to hit the road!

Wat is de Campercontact app?campercontact-app-tele2

Dé ideale app voor alle camperlovers. Ga je namelijk vaak met de camper op vakantie? Of ben je van plan om er een van de zomer te huren? Dan komt deze app goed van pas. Je vindt er namelijk een heleboel handigheden in die je tijdens je campervakantie kunt gebruiken. Zo helpt de app je bij het vinden van de prachtigste locaties, maar ook bij het selecteren van de mooiste routes. Kortom: met de Campercontact app beleef jij so-wie-so een fijne vakantie en geniet je met volle teugen van je roadtrip.

Campercontact app: dit kun je er allemaal mee

Benieuwd wat je allemaal met de Campercontact app kan? Hieronder leggen we een aantal handige features uit.

30k+ camperlocaties

Nederland, Frankrijk, Italië … waar je ook heen wilt deze zomer, via de Campercontact app vind je sowieso een mooie slaapplek. Wist je namelijk dat de app meer dan 30.000 kampeerplekken heeft opgeslagen? Je kunt dan live in de app zien welke locatie het dichtst in de buurt is. Extra fijn is dat bij iedere locatie ook aangegeven is of deze campervriendelijk is. Zo voorkom je dat je uren naar een gezellige camping rijdt en je er vervolgens helemaal niet mag parkeren.

Online en offline kaarten

Moesten we nou de eerste afslag links? Of de tweede pas? Roadtrips zijn leuk, maar het betekent wel dat je vaak op plekken komt die je niet kent. Ben je de weg even kwijt? Dan kun je de app ook als navigatie gebruiken. Mocht je internet hebben, dan kun je alle camperlocaties gewoon direct op de online kaart zien. Heb je dit niet? Dan kun je van tevoren thuis al wat kaarten downloaden. Zo vind je dus ook zonder internet in Italië nog die leuke, kindvriendelijke camping.

Mijn camper

Nu er zoveel mensen met hun camper op vakantie zijn, kan het soms lastig zijn om je eigen wagen terug te vinden. Had je ‘m nu bij de ingang geparkeerd? Of stond ‘ie toch aan de andere kant? Daar heeft de Campercontact app een slimme oplossing voor. Parkeer je jouw camper namelijk ergens, dan kun je in de app de locatie hiervan toevoegen. Op de kaart wordt dan een speld geprikt met de plek waar jouw wagen geparkeerd staat. Fijn, want zo kun je rustig even gaan wandelen en fietsen en weet je altijd zeker dat je voor zonsondergang jouw eigen camper weer instapt.

Community

Campings en routes veranderen met de dag. Daarom bouwde Campercontact iets handigs in de app: een community. Hierin kun je laten weten wat je van een locatie vond. Deel je foto’s van een plek of laat een review achter over een slaapplek. In één oogopslag kun je zien of een camping de moeite waard is om naartoe te rijden. Heel handig!

Andere handige camper apps

Natuurlijk zijn er naast deze app nog een heleboel andere apps die tijdens jouw campervakantie van pas komen. Met deze fiets apps vind je bijvoorbeeld de fijnste routes om erop uit te gaan, in Nederland en in het buitenland. En wil je er zeker van zijn dat je never nooit de weg kwijtraakt? Dan zijn deze beste navigatie apps vast iets voor jou.

In welk land ga jij dit jaar de Campercontact app gebruiken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt