calorieteller app tele2
19 - 04 - 20212 min. leestijd

5x de beste calorieteller app om je voeding bij te houden

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey, jij daar! Fitte Frits! Houd jij elke dag je voeding bij? Leg jij graag vast hoeveel calorieën je eet? En check je ook welke voedingswaarden je net met je lunch of diner hebt binnengekregen? Dan is deze voor jou! Check hier vijf keer de beste calorieteller app om je eigen voeding te monitoren.

Beste calorieteller apps

  • MyFitnessPal
  • Virtuagym
  • FatSecret
  • Lifesum
  • Mijn eetmeter

Wil jij niet alleen calorieën tellen, maar ook hard aan de bak met trainen en diëten? Kijk dan of er tussen deze dieet apps nog iets voor jou zit!

Calorieteller app: MyFitnessPal

MyFitnessPall-calorieteller-app-Tele2Blog

Calorieën tellen, work-outs registreren, persoonlijke doelen opstellen … MyFitnessPal is een meter die het allemaal in huis heeft. Een mega uitgebreide database aan voedselsoorten maakt het extra makkelijk om bij te houden wat je allemaal binnenkrijgt. Ook handig: de app heeft een ingebouwde barcodescanner. Hiermee meet je gemakkelijk welke voedingstoffen een product allemaal heeft. Van vetten tot koolhydraten en suikers: jij weet precies wat je eet. Een ideale teller die je helpt bij het berekenen van wat je binnenkrijgt. Een goede voedingsapp met veel goede ervaringen.

App image
MyFitnessPal: CalorieënTeller
Rating starRating starRating starRating starRating star

Houd bij wat je eet voor je ideale gewicht. Een voedingscoach in je broekzak!

Calorieteller app: Virtuagym

VirtuaGym-calorieteller-app-Tele2Blog

Laat je maaltijden maar aan de experts over! Virtuagym is ook een goede tracker. Die werkt met voedingsexperts om in deze app voedingsplannen te maken. Je telt gemakkelijk calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten in je voeding. Handig: sla maaltijden op die je zelf hebt staan kokkerellen (lees: jouw overheerlijke Thaise curry). Zo hoef je de volgende keer niet opnieuw alle ingrediënten apart toe te voegen. Ook kun je de calorieënteller van Virtuagym integreren in de fitness-app van Virtuagym. Handig, zo’n extra checker!

App image
Calorieën- en voedingstracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Val af met Virtuagym Voeding, de beste calorieën, vet en eiwitteller.

Calorieteller app: FatSecret app

FatSecret-calorieteller-app-Tele2Blog

Calorieën tellen en voedingswaarden bijhouden. Klinkt simpel en dat is het gelukkig ook. Met de FatSecret app houd je een soort online dagboek bij. En niet in ‘Lief Dagboek’-stijl, maar supermakkelijk door aan te vinken uit welke ingrediënten je ontbijt, lunch of avondeten bestond. De app rekent zelf uit hoeveel calorieën je binnen moet krijgen aan de hand van jouw lengte, gewicht, leefstijl (lees: kantoorbaan/horecawerk/sportschool), geslacht en natuurlijk streefgewicht. Jij hoeft je dus alleen maar bezig te houden met lekker eten, totdat je je maximale calorie-inname hebt bereikt!

App image
Calorie Counter by FatSecret
Rating starRating starRating starRating starRating star

Diet and Weight Loss Tracker with Meal Planning and Food Nutrition Calculator

Lifesum app

Lifesum-calorieteller-app-Tele2Blog

Deze gratis app is voor mensen die niet al te veel willen nadenken over calorie-inname en wat ze precies wel en niet mogen eten. De Lifesum app maakt die beslissingen gewoon voor je. Aan de hand van jouw afvaldoel en levensstijl maakt deze app een dieetplan voor je. Of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht blijven of spiermassa gaat kweken. Wil je toch je voedselinname bijhouden? Dat kan via de barcodescanner. Heel gemakkelijk en zó gecheft.

App image
Lifesum: Gezond Eten
Rating starRating starRating starRating starRating star

Calorieteller, gewichtstracker & maaltijdplanner. Eet gezond & verlies gewicht

Mijn eetmeter app

Eetmeter-calorieteller-app-Tele2Blog

Een calorieteller app die niet in dit rijtje mag ontbreken? Dat is de Mijn eetmeter app. Deze app is opgericht door het Voedingscentrum en stimuleert je om per dag gezonder te eten. Ontdek hoeveel energie en voedingstoffen je binnenkrijgt. Of volg de tips hoe je nóg gezonder kunt eten volgens de Schijf van Vijf. Ook handig: je kunt in de app ontdekken hoeveel beweging je nodig hebt om fit te blijven. Ideaal als je wel wat motivatie kunt gebruiken!

App image
Mijn Eetmeter
Rating starRating starRating starRating starRating star

Mijn Eetmeter is een online eetdagboek dat helpt om gezonder te eten.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt