call-of-duty-mobile-Tele2Blog
18 - 05 - 20212 min. leestijd

Call of Duty Mobile: speel je favo spel op je smartphone

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Nooo! Zat je net lekker in dat potje CoD met je matties, moet je net de deur uit. Nu moet je helemaal tot vanavond wachten tot je weer kunt spelen. Of toch niet … want met Call of Duty Mobile speel jij je favo game ook buitenshuis. Gewoon op je smartphone! Wij zetten alle ins en outs van dit toffe, mobiele spel op een rij.

Maak kennis met Call of Duty Mobile

Ben je dol op actiegames, dan komt Call of Duty je natuurlijk niet onbekend voor. In dit spel, vaak gespeeld op de PlayStation, computer of Xbox, beweeg je je als first-person shooter en ga je het gevecht aan met verschillende vijanden. Ook probeer je telkens diverse missies te behalen. Per game verschilt de verhaallijn en tegen welke groeperingen je battelt. Sinds kort is het spel ook gratis beschikbaar op je smartphone en speel je Call of Duty Mobile waar je maar wilt. Alleen, of met je vrienden. Ontdek hier alles over de mobiele game.

Speel met iconische karakters

Voor iedereen die Call of Duty: Black Ops en Modern Warfare heeft gespeeld: de klassieke karakters zie je ook in de mobiele game terug. De makers roepen hiermee herkenning op bij fanatieke spelers. Van John Price tot Alex Mason en Simon “Ghost” Riley. In het spel kies je zelf je favoriete karakter waarmee jij de strijd aan wilt gaan. Voor wie ga jij?

Begeef je door klassieke maps

Iets wat ook tof is aan Call of Duty Mobile? Je vindt in de game een heleboel klassieke maps terug vanuit eerdere spellen. Waan je in Firing Range, of ontdek alles van Killhouse. Door deze herkenbare maps kun je een missie nóg beter behalen en weet je precies hoe je je wapen het beste gebruikt. Terwijl je het spel speelt unlock je steeds meer personages, wapens, uitrustingen en meer. Lukt het jou om alles te behalen?

call-of-duty-mobile-app-Tele2Blog

Ontdek verschillende game modi

Zoals je van Call of Duty gewend bent, kun je ook de mobiele game in multiplayer modus spelen. Dit doe je door een koppeling te maken met je Facebook-account. Hierna kun je gemakkelijk je vrienden uitnodigen voor een potje CoD. Maar er is meer! Ook kun je een team vormen met je vrienden en tegen honderd personen strijden in Battle Royale. Lukt het jou om het langste te overleven? Of ga voor andere multiplayermodi als Frontline, Team Deathmatch, Domination en meer. Jij bepaalt waar je tijdens het spelen zin in hebt. #bepaalhethelemaal

Beleef telkens andere seizoenen

Of je snel uitgekeken bent op dit spel? No way! De ontwikkelaars hebben iets tofs voor je in petto. Elke maand introduceren ze nieuwe seizoenen. Deze bevatten weer nieuwe thema’s, maar ook nieuwe personages, wapens, vaardigheden en spelmodi. Relaxed, want zo beleef jij telkens weer iets nieuws in de game. 

Een kijkje in Call of Duty Mobile

Wil je een voorproefje van Call of Duty Mobile? Hebben we! In de trailer hieronder check je hoe vet de game er op je mobiel uitziet.  

Call of Duty Mobile downloaden

Of je nu een iPhone of een smartphone van OPPO hebt: Call of Duty Mobile is zowel op iOS als op Android te spelen. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een goed telefoonabonnement met genoeg MB’s. En wil je zeker weten dat je nooit achter raakt in een potje? Met ons 5G netwerk hapert je internet nooit meer, maar game je raaaazendsnel. Let’s go for the win! 

App image
Call of Duty Mobile Season 10
Rating starRating starRating starRating starRating star

PVP, BR, Shooter, Shooting, Zombies, Multiplayer, Teams, Fun, FPS, Gunsmith, BP

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt