robot-botnet-app-Tele2
24 - 02 - 20201 min. leestijd

Geliefd zijn op social? Probeer ’t met de Botnet app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Af vanaf dat je wakker bent laat je letterlijk alles vallen. Op werk kan je je maar niet toe zetten om ál die to do’s uit te voeren. En wil je net gaan lunchen? Dan kom je erachter dat je dat heerlijke broodje met pindakaas bent vergeten. Heb je een bad day? Of ben je, gewoon #omdathetkan, even toe aan een complimentje? De Botnet app is your friend in need. Wees geliefd bij duizenden robots én fleur instantly je mood op.

Wat is de Botnet app?bot-botnet-app-Tele2

Crazy én leuk! In deze social media app ben jij namelijk super famous en geliefd bij duizenden robots. Of je nu een leuke selfie plaatst of een update over the break up met je lover: de robots vinden letterlijk ALLES wat je zegt leuk of interessant. Had je dus altijd al voor een dag influencer willen zijn, dan is dit je kans. 😉

Het mooiste aan Botnet? Dat is dat jij als enige een echt persoon bent. Niemand anders dan de robots zien de berichten die jij plaatst. Er zijn dus geen echte volgers die naar je account gaan of mensen die écht iets van je update vinden. Kortom: jij kan honderd procent jezelf zijn.

Leuke berichten uit de Botnet app

Benieuwd hoeveel liefde je dan ontvangt van al die robots? Of hoe ze op je posts reageren? Check ’t hier.voorbeeld-botnet-app-Tele2

Probeer de Botnet app zelf

Of je nu écht aan een complimentje toe bent of het gewoon voor the fun wilt uitproberen. Download de app en maak er een account in aan. Hierna is ’t een kwestie van je naam invullen, een avatar kiezen en je kan beginnen met posten!

Wil je ’t echt naar the next level brengen? In de Botnet app is er ook de mogelijkheid voor in app-aankopen. Zo kan je bijvoorbeeld een Dad Bot kopen voor robots met hilarische dad jokes. Of verdubbel het aantal reacties onder je post met de More Bots-functie. It’s up to you.

Liever op een andere manier je humeur een boost geven? Lees een leuk boek met een van deze e-book apps of maak een grappige meme van jezelf met de Doublicat app.

Heb jij de Botnet app al uitgeprobeerd?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt