boodschappen-app-tele2
17 - 12 - 20182 min. leestijd

Kerststress? Keep calm en download een boodschappen app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Kerst is leuk, kerst is gezellig, kerst is zalig. Dat zal allemaal best, maar wanneer jij bent benoemd tot Chef Kerstdiner kan kerst ook stressvol zijn. Om te voorkomen dat je familie of vrienden te maken krijgen met een cranky chef, biedt een boodschappen app uitkomst. Ook handig ná de kerstdagen. Wij verzamelden de handigste apps voor je. Merry X-mas!

Breng orde in de kerstchaos

Je houdt van kerst, maar niet van kerstdrukte. Bereid je daarom allereerst goed voor door lijstjes en to do’s te maken met een gratis to do app. Wat ga jij cheffen en wat heb je daar voor nodig? Zet alle ingrediënten op een overzichtelijk boodschappenlijstje. Vervolgens kun je ervoor kiezen om naar de super te sjezen of om je boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen. Deze boodschappen apps gaan je een handje helpen.

1.    Boodschappen app: Bring!

boodschappen-app-bring-tele2Bring! is veul meer dan alleen een boodschappenlijstje. Het is een super slimme boodschappen app die suggesties geeft en beschikt over een deelfunctie. Chill, kun je ook je lover op supermarktpad sturen. Een ander handigheidje van Bring! is de optie om verschillende lijstjes te maken. Maak bijvoorbeeld een lijstje voor wekelijkse boodschappen, het weekend, een feestje of dus alvast voor de feestdagen. Kom maar op met je kerst!

De Bring!-app is beschikbaar voor iOS en Android.

2.    Boodschappen app: Appie

boodschappen-app-appie-tele2Alleen al om de briljante naam ‘Appie’ verdient deze app van Albert Heijn een plek in ons handige boodschappenlijst-lijstje. Ben je een trouwe Appieganger, dan komt deze app perfect van pas. Laat je inspireren door een bunch aan (feest)recepten, drop direct de ingrediënten op het lijstje en kies ervoor om de hele handel te laten bezorgen of op te halen bij een Pick Up Point. Liever zelf naar de Albert Heijn? Gebruik dan de productenvinder die voorkomt dat je supermarktuitje een speurtocht wordt.

De Appie-app is beschikbaar voor iOS en Android.

3.    Boodschappen app: Supersimpel

boodschappen-app-supersimpel-tele2Met de Supersimpel-app is boodschappen doen appeltje-eitje. Het handige is namelijk dat je de producten die je invoert een kleurenlabel kunt geven. Deel jouw lijstje bijvoorbeeld in op afdeling in de supermarkt: fruit wordt blauw, zuivel wordt groen, etc. Liever je boodschappen indelen op gelegenheden, zoals kerst en verjaardagen? Mag ook, jij bepaalt. Eenmaal in de winkel vink je zo ‘ping, ping, ping’ de producten af.

De Supersimpel-app is alleen beschikbaar Android.

4.    Boodschappen app: Picnic

boodschappen-app-picnic-tele2Heb je al van Picnic gehoord? Het is een online supermarkt die jouw boodschappen gratis bezorgt. Een ideaal idee, want die supermarktdrukte rondom kerst is natuurlijk drá-ma. Download de app, shop je schappies en houd de volgende dag de boodschappenradar in de gaten. Die radar geeft aan of het grappige elektrisch Picnic-autootje met jouw bestelling al in de buurt is.

De Picnic-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Standaard op de iPhone

Heb je een boodschappen app niet per sé nodig, maar wil je toch ergens bijhouden wat je in huis moet halen? Elke telefoon heeft een standaard notitie app waarin je gemakkelijk je boodschappenlijstje maakt. Zo heeft bijvoorbeeld de iPhone een Notities-app.

Vertel eens, missen we nog een andere boodschappen app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt