13 - 04 - 20222 min. leestijd

Bolt taxi: snel & goedkoop taxietje pakken!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vergeet dure taxiritten en langzaam openbaar vervoer! Bolt is dé nieuwe taxi-app waarmee je je snel van A naar B gaat. Voor de beste prijs. De chauffeurs van Bolt betalen minder commissie dan chauffeurs van bijvoorbeeld Uber. Daardoor verdienen ze meer aan je rit zonder dat je extra betaalt. Supersympathiek natuurlijk!  

Wat is Bolt taxi? 

Bolt is een app waarmee je makkelijk een taxi bestelt. De app is in 2013 opgericht in Estland en heeft inmiddels al meer dan 50 miljoen gebruikers in meer dan 40 landen. Waaronder Nederland! 

Hoe werkt Bolt? 

Bolt koppelt passagiers aan chauffeurs in een soepel werkende, gelikte app – zoals je dat ook van Uber gewend bent. Na elke rit beoordelen jullie en de betaling wordt automatisch gefixt. Heb je een lift nodig? Check dan in de app binnen hoeveel minuten de chauffeur bij je kan zijn en wat de rit kost. Zo ben je in no-time waar je moet zijn. 

hoe werkt bolt taxi app

In welke steden is Bold beschikbaar? 

De taxi pakken met Bolt? Dat kan in Nederland in steeds meer plaatsen. Ben je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Lucky you! Dan kun je via Bolt de taxi reserveren en nemen. Ben je op vakantie? Ook dan staat Bolt in steeds meer landen voor je klaar. Van Afrika tot Zuid-Amerika en van Noord-Amerika tot Azië: Bolt is actief in meer dan 300 steden! En het mooie is: dat worden er alleen maar meer. Want Bolt is booming!

De taxi pakken met Bolt of Uber? 

Bolt en Uber lijken veel op elkaar. Zo werken de chauffeurs zelfstandig en met een eigen auto. Bij normale drukte is de ritprijs van Bolt gelijk aan die van Uber. Het is altijd slim om te checken welke dienst in jouw stad sneller rijdt of goedkoper is, maar veel zal het niet schelen. Wat wél een belangrijk verschil is? De commissie die chauffeurs afdragen per rit. Uber pakt vaak 25 procent commissie per rit. Bolt? Tussen de 10 en 20 procent. Verschilletje wel! Pak jij de taxi met Bolt? Dan verdient je chauffeur meer. Zonder dat jij meer betaalt. Goede deal, right?!

Dat is óók mogelijk met Bolt 

Bolt is een top-app om je met de taxi van A naar B te brengen. Maar wist je dat deze goedkope taxi app nog veel meer kan?

Step huren 

Met de e-steps van Bolt scheur je op een duurzame manier door de stad. Hoe chill? In de app zie je supersnel waar er een step voor je klaarstaat. Daarna ontgrendel je deze elektrische step met één druk op de knop en je kunt op pad. Let’s go!

Eten laten bezorgen 

Even geen zin om te koken? Bolt is er ook voor je om het lekkerste eten van je favo restaurants thuis te laten bezorgen. Wel zo makkelijk. 

De app is gratis te downloaden

Het kan nu natuurlijk niet anders. Je staat te popelen om met Bolt de taxi te pakken, toch? 😉 Dat kan! De app van Bolt is beschikbaar voor Android én iOS. Het maakt niet uit of je een Samsung, OPPO, Xiaomi of iPhone hebt: via Bolt staat de taxi zo voor de deur. Twijfel je nog? Je kunt zelf makkelijk online Bolt ervaringen opzoeken. Vamos!

App image
Bolt: Ritten op aanvraag
Rating starRating starRating starRating starRating star

Makkelijke, snelle en betaalbare ritten

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt