5 brute black friday aanbiedingen
21 - 11 - 20221 min. leestijd

Onze vetste Black Friday aanbiedingen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

The time has come! Vrijdag 25 november is het Black Friday! En dat betekent … Extra veel korting op de vetste telefoons. En het goede nieuws? We beginnen al met de Black Friday deals op 21 november. Check in dit blog wat de Black Friday deals zijn bij Tele2!

De vetste Black Friday deals

Benieuwd hoe je kunt profiteren van Black Friday? Tele2 heeft vijf te gekke kortingsacties waar je ‘u’ tegen zegt. Denk aan fikse kortingen, geen aansluitkosten, 20 GB voor de prijs van 10 GB én soms zelfs cashback! Wij zetten ze voor je op een rij!

Korting op de Google Pixel 7

Is je oog gevallen op de allernieuwste telefoon van Google? Grijp dan je kans! Tijdens de Black Friday deals van Tele2 word je namelijk eigenaar van de Google Pixel 7 met maar liefst € 270 voordeel! Je krijgt daarbij 20 GB, 5G en we sluiten je gratis aan. De eenmalige toestelkosten zijn € 560,83 in combinatie met een tweejarig abonnement.

Google Pixel 7

Ga voor de nieuwste Google Pixel en profiteer van deze mooie korting!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Google Pixel 7 Zwart Google Pixel 7 Groen

Korting op de iPhone 14

De iPhone 14 is één van de beste telefoons van ’t moment. Ontvang nu € 150 korting bij aanschaf van deze telefoon, inclusief 20 GB, 5G én we rekenen geen aansluitkosten. Wat wil je nog meer?! De eenmalige toestelkosten zijn € 932,83 in combinatie met een tweejarig abonnement.

iPhone 14

Stel zelf je perfecte iPhone 14 samen met extra veel voordeel.

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 14 Zwart Apple iPhone 14 Wit Apple iPhone 14 Blauw Apple iPhone 14 Rood Apple iPhone 14 Paars Apple iPhone 14 Geel

Korting op de OPPO Find X5

De OPPO Find X5 is tijdens de Black Friday deals extra betaalbaar. Met € 150 voordeel is-ie al voor jou met eenmalige toestelkosten van € 704,83 in combinatie met een tweejarig abonnement. De aansluitkosten nemen wij voor onze rekening, en je krijgt er 20 GB én 5G bij!

OPPO Find X5

Kies voor een strak design met veel moois onder de motorkap. Nu extra voordelig!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO Find X5 Zwart

Korting op de Samsung Galaxy S22

Tijdens de Black Friday deals krijg je € 198 voordeel en ook nog eens € 100 cashback bij aanschaf van de Samsung Galaxy S22. En alsof dat nog niet genoeg was, krijg je daarbij 20 GB, 5G én profiteer je van geen aansluitkosten. De eenmalige toestelkosten? € 632,83 in combinatie met een tweejarig abonnement.

Samsung Galaxy S22

Profiteer van de vette korting en kies de Samsung Galaxy S22 die bij jou past!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy S22 Zwart Samsung Galaxy S22 Roze Samsung Galaxy S22 Groen

Korting op Sim Only

Heb je een prima telefoon en ben je op zoek naar een chill Sim Only abonnement? Lucky you! Kies een tweejarig Sim Only abonnement met 5G voor € 25 per maand en je krijgt de aansluitkosten ter waarde van € 20 van ons cadeau!

Wanneer gelden de Black Friday aanbiedingen?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november. Maar de Black Friday deals van Tele2 zijn gelukkig langer geldig! Je profiteert van onze Black Friday deals van 21 november tot en met 4 december. Welke Black Friday aanbieding ga jij scoren?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt