kalender-black-friday-aanbiedingen-Tele2
25 - 11 - 20192 min. leestijd

Onze leukste Black Friday aanbiedingen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

HOU JE VAST! Er komen weer fixe kortingen aan. Heb jij een nieuwe telefoon of bundel nodig? Dan is ’t hoog tijd om nu de knoop door te hakken. Want wist je dat je tijdens Black Friday en Cyber Monday bij Tele2 van een aantal leuke acties kan profiteren? Get ready… want deze Black Friday aanbiedingen wil jij zeker niet missen.

Wanneer gelden de Black Friday aanbiedingen?deal-black-friday-aanbiedingen-Tele2

Het wordt ieder jaar steeds gewoner in ons land: Black Friday! Het Amerikaanse fenomeen is haast niet meer weg te denken. Massale kortingen op gadgets, kleding en eten: steeds meer winkels en webshops doen eraan mee. Zo ook Tele2! Je geniet dit jaar namelijk in de week van Black Friday en Cyber Monday van een aantal leuke deals. Oftewel: korting, korting, korting!

Wanneer het dit jaar Black Friday is? Op 29 november, maar een paar van onze deals geldt al vanaf 25 november. Je houdt al onze aanbiedingen en de bijbehorende data in de gaten op onze pagina met Black Friday aanbiedingen.

Black Friday aanbiedingen bij Tele2

Ook Tele2 heeft een aantal deals voor jou in petto tijdens Black Friday. Benieuwd van welke koopjes jij kan genieten? Let’s find out!

Fixe bundelkorting!

Ja, ja, ja! Zoek je een nieuwe bundel? Dan is de bundeldeal tijdens Black Friday alles wat je wilt. Kies je namelijk op deze dag voor een bundel van 20 GB per maand, dan betaal je voor de prijs van 14GB. Hoeveel je daarmee bespaart? Wel 96 euries bij een contract van 24 maanden. Say what!?  Met deze bundel hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je MB’s. Jij streamt video’s, speelt games en surft tot je erbij neervalt. #omdathetkan

Toesteldeal op de Samsung S10e

Een gave Black Friday actie die je niet wilt missen? Dat is de toesteldeal op de Samsung S10e. Bestel je dit toestel in de weken van 25 november tot en met 8 december, dan betaal je in plaats van 22 euro maar 15 euro per maand! Voeg je hier de bundeldeal van hierboven aan toe, dan profiteer je van een korting van 264 euro* in totaal. Klinkt als een top deal, nietwaar? 😉

Wat de Samsung Galaxy S10e een fijne telefoon maakt? Hij heeft een Cinematic Infinity Display, oftewel: een extreem groot scherm om al je favo series en films op te streamen. Ook gaat hij niet snel leeg, want dankzij de batterij van 3100 mAh kun jij je telefoon 24 uur achter elkaar gebruiken. Whoop whoop! En of je genoeg opslagruimte hebt voor al die apps, foto’s en muziekbestanden? Zeker! Met 128 GB aan opslaggeheugen zit jij wel gebakken. Waar wacht je nog op?

Welke Black Friday aanbieding ga jij scoren?

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt