Bierliefhebbers opgelet! Check hier 5x de beste bier app

In de Verenigde Staten vieren ze vandaag de Dag van het Bier. En wij feesten natuurlijk gewoon gezellig met ze mee. ;) Want hey, waarom niet?! Weet jij het verschil tussen bier, pils, een vaasje, lager, een tappie en alle speciaal biertjes? Met een bier app wel! Dit zijn vijf keer de beste bier apps. Cheers to that!

Beste bier apps

  • Untappd
  • BierApp
  • RateBeer
  • BierNet
  • Beer Pong Trick

Bier app: Untappd app

Untappd-bier-app-Tele2Blog

Heb jij NU trek in een lekker biertje? Scan dan met Untappd de omgeving en zie direct in welke kroeg, bar of winkel je terecht kunt. Ook bierfestivals en andere spannende locaties ontdek je in deze app. Verder kun je vrienden volgen en zo aanraders voor nieuwe biertjes ontvangen. Een handy extra is dat je je favoriete biersoorten bijhoudt in Untappd. Hier maak je dan weer wish lists van voor kroegen waar je nog heen wilt. Een bier app voor de georganiseerde bierdrinker!

Download on App StoreGet it on Google Play

Ben jij meer een wijnliefhebber? Check dan de beste wijn apps!

Speciaal bier app: BierApp

BierApp-bier-app-Tele2Blog

Voor alle speciaal bierdrinkers onder ons is er de BierApp. Hierin vind je informatie over elk speciaal biertje die er maar is. Of je nu graag een IPA of een Tripel drinkt. Bewaar al je favoriete biertjes, beoordeel ze en ontdek zelfs nieuwe soorten. Extra chill: je ziet in de app ook gelijk welk biercafé in de buurt jouw drankje schenkt. Hoppa! Fiets pakken en racen naar de kroeg maar.

Get it on Google Play

Bier app: RateBeer

RateBeer-bier-app-Tele2Blog

Zag je een lekker biertje voorbijkomen en wil je hier álle ins en outs van weten? Op RateBeer vind je uitgebreide informatie over allerlei soorten bier. En meer! Het leukste onderdeel van deze bier app is namelijk het review-gedeelte. Hierin omschrijven reviewers uitgebreid hoe de smaak, geur en kleur van het biertje is. Zie RateBeer als een soort van Tripadvisor van pils. De beste methode om nieuw bier te ontdekken is via recensies van anderen!

Download on App StoreGet it on Google Play

Is het geheugen van je iPhone vol en heb je geen ruimte voor al deze toffe apps? Tijd voor een opfrisbeurt voor je smartphone!

Bier app voor aanbiedingen: Biernet

Biernet-bier-app-Tele2Blog

Hamstereeeeeen! Biernet is namelijk de ideale bier app voor aanbiedingen. Dus op naar de supermarkt, slijterij of groothandel en inslaan maar! Ideaal als je een barbecue-party geeft, maar eigenlijk nogal skeer bent. Biernet wordt wekelijks geüpdatet, zodat je nooit meer naast het net vangt met bonusaanbiedingen. Ook handig: je kunt direct een voorraad bier bestellen in de app. Succes met kratten stapelen!

Download on App StoreGet it on Google Play

Beer Pong Trick

Beer Pong Trick-bier-app-Tele2Blog

Beerpong, wie kent het spel niet? Vooral bekend geworden dankzij American high school-films (denk aan die grote rode wegwerpbekers). Met Beer Pong Trick speel je eindeloos beerpong. Op tafels, tegen muren en over planken. Einddoel: het balletje in je red cup mikken! We waarschuwen je wel even: dit spel werkt heul verslavend!

Download on App StoreGet it on Google Play