bier apps
30 - 05 - 20223 min. leestijd

Bierliefhebber? Dit zijn de beste bier apps!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Als de zon schijnt weet je hoe laat het is. Tijd voor bier! Weet jij het verschil tussen bier, pils, een vaasje, lager, een tappie en alle speciaalbiertjes? Met een bier app wel! Wij zetten de acht beste voor je op een rij. Cheers to that!

De 8 beste bier apps

Van apps die je alle info geven over dat ene unieke speciaalbiertje tot apps waar je biergerelateerde spelletjes mee kunt spelen… We’ve got it all! Dit zijn de leukste bier apps voor je op een rij!

Untappd

bier apps Untappd

Heb jij NU trek in een lekker biertje? Scan dan met Untappd de omgeving en check meteen waar je in de buurt een vaasje kunt scoren. Ook bierfestivals en andere spannende locaties ontdek je in deze app. Verder kun je vrienden volgen door de app te linken met Facebook. Zo ontvang je aanraders voor nieuwe biertjes en kun je je favoriete biersoorten bijhouden, voor jezelf of je matties. Hier maak je dan weer wish lists van voor kroegen waar je nog heen wilt. Een bier app voor de georganiseerde bierdrinker!

App image
Untappd – Discover Beer
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ontdek en deel nieuwe bieren en bars in uw buurt!

BierApp

Bier app

Gek op speciaalbiertjes? Van de beste IPA’s tot de lekkerste Tripels: in de BierApp vind je informatie over elk speciaalbiertje dat er maar is. Benieuwd naar dat ene excentrieke Dubbeltje? In deze app zie je gelijk welk café in de buurt je nieuwe favo biertje schenkt. Hoppa! Fiets pakken en op naar de kroeg!

App image
Bier ontdekken met de BierApp
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ontdek nieuwe bieren met de BierApp; beoordeel ze en krijg weer nieuw advies!

RateBeer

bier apps Ratebeer

Benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben over bepaalde biertjes? Op RateBeer vind je uitgebreide reviews over de smaak, geur en kleur van dat ene lekkere biertje wat je voorbij zag komen. Zie RateBeer als een soort Tripadvisor van pils! Zo weet je zeker of het de moeite waard is om stad en land af te reizen voor dat unieke speciaalbiertje. 

App image
RateBeer
Rating starRating starRating starRating starRating star

The Official RateBeer App

Biernet

bier apps Biernet

Hamstereeeeeen! Biernet is namelijk de ideale bier app voor aanbiedingen. Dus op naar de supermarkt, slijterij of groothandel en inslaan maar! Ideaal als je een barbecue-party geeft, maar stiekem nogal skeer bent. Biernet wordt wekelijks geüpdatet, zodat je nooit meer achter het net vist met bonusaanbiedingen. Ook handig: je kunt direct een voorraad bier bestellen in de app. Succes met kratten stapelen!

App image
Biernet – Alles over bier
Rating starRating starRating starRating starRating star

Handige bier app met informatie over merken, brouwerijen en bier aanbiedingen.

Beer Pong Trickshot

bier apps Beer Pong Trickshot

Deze app is perfect als je biertje al binnen handbereik staat. Zin in bierpong, maar staat er geen feestje op de planning? Niet getreurd. Met Beer Pong Trickshot speel je eindeloos (virtueel) bierpong. Gewoon onderuitgezakt op de bank. Einddoel: het balletje in je red cup mikken! We waarschuwen je wel even: dit spel werkt heul verslavend!

App image
Beer Pong: Trickshot
Rating starRating starRating starRating starRating star

Crazy about beer pong? This is just the game for you!

BJCP Styles

bier apps BJCP Styles

Statistic nerds opgelet: BCJP Beer Style Reference is dé app als het aankomt op informatie over bier. Wil je meer weten over het aroma, uiterlijk, de smaak of afdronk, de ingrediënten en statistieken? Zoek niet verder!

App image
BJCP Styles
Rating starRating starRating starRating starRating star

Now you have a full copy of the BJCP Style Guidelines at your finger tips! Whether you’re a b…

TapHunter

bier apps Taphunter

Ga op jacht naar tappunten met TapHunter! Zet je locatievoorzieningen aan en ontdek lokale bierbrouwers en ambachtelijke bierverkopers bij jou om de hoek. De app werkt ook in het buitenland, dus ideaal voor tijdens je vacay! Op zoek naar een specifiek biertje dat je nergens lijkt te vinden? TapHunter spoort ‘m voor je op en laat je zien waar je dat ene pilsje kunt krijgen.

App image
TapHunter
Rating starRating starRating starRating starRating star

Uw bron te ontdekken en te genieten van bier, wijn, sterke dranken en cocktails in uw buurt.

Brewr Beer Recipe Manager

bier apps Brewr Beer Recipe Manager

Zelf aan de slag met bier? Met de Brewr Beer Recipe Manager word je zelf een brouwer! Creëer of customize bierrecepten of stel zelf experimentele recepten samen! Wie weet ben jij de founder van the next best beer!

App image
BrewR – Beer Recipe Manager
Rating starRating starRating starRating starRating star

Het brouwen van je eigen bier is een stuk makkelijker met BrewR. Design, brouwen, te delen!

Bier na wijn geeft venijn…

… en wijn na bier geeft plezier! Zin om over te stappen? Met deze wijn apps waan je je in de wondere wereld van vino! Meer inspiratie nodig op het gebied van eten en drinken? Check dan ook de beste recepten apps om inspiratie te krijgen voor het diner vanavond! Je downloadt deze apps makkelijk en snel op je Xiaomi of OPPO via Google Play en wordt zo de echte food & drinks expert van je vrienden!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt