beste-telefoons-2018-tele2
24 - 12 - 20182 min. leestijd

Per merk: de beste telefoons van 2018!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

En dan zit 2018 er alweer bijna op… HOE DAN!? Dat vragen wij ons ook af. Wat we wel weten is dat er dit jaar een heleboel paradepaardjes van telefoons uitkwamen. Kunstwerkjes zelfs. Dus als jij nog een mooi exemplaar zoekt voor je Tele2-abonnement: dit zijn de beste telefoons van 2018 per merk. Pick your flavour!

Beste telefoons 2018: Samsung

bestel-telefoons-2018-fabrikanten-tele2We beginnen bij de grootste telefoonfabrikant ter wereld: Samsung, dat ook dit jaar weer een aantal pareltjes afleverden bij onze webshop. De beste? Dat is wat ons betreft de Galaxy Note 9. Een kakstrak ontwerp van aluminium en glas, ultradunne schermranden en specs waar je mond van openvalt. Heerlijk toppertje hoor! Al is het maar vanwege z’n awesome dubbele camera en supersnelle irisscanner. Het scherm is misschien wel de beste van dit moment: kraakhelder OLED met een hyperhoge resolutie van 2960×1440 pixels. Die selfies van je crew komen nog net niet tot leven op zo’n te gek scherm ;-).

Beste telefoons 2018: Apple

Apple pakte dit jaar groots uit met de lancering van maar liefst drie nieuwe telefoons: de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR. De iPhone Xs Max is wat ons betreft Apple’s beste telefoon van 2018. Waarom? Hij heeft een fantastisch scherm, supergoede camera en heeft een certificaat dat stelt dat ‘ie nat kan worden. Een watervlugge, stijlvolle rakker. Eentje die ook nog eens goed raad weet met Augmented Reality (yes: nóg beter Pokémon vangen!). Daarnaast is iOS voorzien van allerlei slimme en zuinige verbeteringen waardoor de iPhone Xs Max supersnel en zuinig tegelijkertijd is. Allround presteerder.

Beste telefoons 2018: Sony

Sony mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. De beste telefoon van 2018 van de Japanse fabrikant is wat ons betreft de Xperia XZ3. Met dit ontwerp levert ook Sony een modern toestel af. Eentje die zowel elegant als handzaam is. En eentje met allerlei leuke extra’s die vooral tijdens het gamen goed van pas komen. Zo heeft de Xperia XZ3 het te gekke Dynamic Vibration System, waarmee het net als een dual shock PlayStation-controller trilt. Tel daar een indrukwekkend goed OLED-scherm en een fantastische 19-megapixelcamera bij op en je hebt met recht een van de beste telefoons van 2018. Leuke extra: superslowmotion video’s filmen in 960 frames per seconde met Full HD-kwaliteit. Niets ontgaat het oog van de Xperia XZ3!

Beste telefoons 2018: Nokia

Nokia is terug. En hoe! Ja, 2018 staat toch wel in het teken van de comeback van deze legendarische naam. De fabrikant van Nokia is het Finse HMD Global en er werden dit jaar stuk voor stuk toptelefoons afgeleverd. Onze favoriet? De Nokia 8 Sirocco. Van deze Android One-telefoon weet je zeker dat ‘ie twee jaar lang de nieuwste Android-versie krijgt én dat je kunt rekenen op drie jaar lang beveiligings-updates. De Nokia 8 Sirocco is verder een bonte verzameling van indrukwekkende hardware, zoals de supersnelle Snapdragon 835-processor en maar liefst 6 GB aan werkgeheugen. Tel daar een watervlugge, originele Android-versie bij op en je hebt een van de snelste en beste telefoons van 2018 in handen.

Goed! Dat waren onze favorieten, maar wat vind jij de beste telefoon van 2018?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt