beste smartphone 2017 tele2
10 - 01 - 20183 min. leestijd

Beste smartphone 2017: horen deze vijf bij de beste?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Roes uitgeslapen, met frisse tegenzin weer aan ‘t werk en ook al het vuurwerk van straat opgeruimd? Good buisy! Maar is tijdens het feesten je smartphone gesneuveld? Tja, wat dan? Nieuwe telefoon nemen, natuurlijk! 2018 heeft (nog) geen telefoons op zijn naam staan, dus wat is de beste smartphone van 2017? Wij bespreken vijf smartphones die misschien wel bij de beste van vorig jaar horen.

beste smartphone 2017 welke tele2Welke telefoons écht de beste zijn, dat laten we aan Techsperts over van reviewsites. Ons lijstje, die je hieronder vindt, is een selectie van een groep telefoons die tot de beste van vorig jaar horen. Het is helemaal aan jou welke telefoon jij de beste van 2017 vindt. Laat je het weten in de comments? Vinden je medelezers vást interessant om te lezen!

Beste smartphone 2017: hoort de Apple iPhone X daar bij?

Vorig jaar vierde de iPhone zijn tiende verjaardag en op het verjaardagsfeestje presenteerde Apple een wel héél bijzonder cadeau: de iPhone X. Dit grandioze, randloze apparaat lijkt afkomstig uit de toekomst te zijn. Op het randloze Oled-scherm spatten de kleuren van het scherm en het is met gemak een van de allersnelste en compleetste telefoons ooit. Wat te denken van Face ID, waarmee je de telefoon (ook in het donker) ontgrendelt met een scan van je gezicht? The future is now!

Beste smartphone 2017: scoren de Samsung Galaxy S8 (én S8 Plus én Note 8) goed bij jou?

Samsung stal vorig jaar ook de show, met het uitbrengen van de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus én Galaxy Note8. Hiermee startte de fabrikant een nieuwe trend van (vrijwel) randloze smartphones waarbij het scherm over de zijkanten heen valt. Natuurlijk zijn de drie Samsungs echte snelheidsmonsters. Met de ingebouwde irisscanner ontgrendel je de telefoon met een oogscan en de smartphones zijn echt supersnel in gebruik.

Beste smartphone 2017: Sony Xperia XZ1 (en Xperia XZ1 Compact) voor cameraliefhebbers de beste?

De stijlvolle Sony Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact benoemen we ook. Het hoekige ontwerp onderscheidt de telefoons van andere smartphones: stuk voor stuk apparaatjes waarmee je dus opvalt! Daarnaast is de Sony-versie van Android hartstikke fijn en snel. Het grootste voordeel van de Sony Xperia XZ1-telefoons is toch wel de denderende 19-megapixelcamera. Hierin zit een super slowmotionfunctie waarmee je epic slowmo’s in 960 frames per seconde maakt. (Nog) geen andere telefoon die dat kan!

Beste smartphone 2017: HTC U11, een van de meest veelzijdige smartphones?

De HTC U11 spreekt je misschien aan omdat ‘ie heel veelzijdig is, een echte allrounder. Deze telefoon heeft een kraakhelder Quad HD-scherm en een snelle vingerafdruksensor. Hij is stof- en waterdicht en je maakt er mooie 12-megapixelfoto’s mee. Mooi pluspunt is de schitterende glazen achterkant waardoor de telefoon écht opvalt. Ook heeft ‘ie een hele snelle processor de batterij heeft ook nog eens genoeg inhoud.

Beste smartphone 2017: Huawei P10, voor de originaliteitsprijs?

Huawei brengt al jaren eigenzinnige (in de positieve zin van het woord) Android-telefoons uit. De Huawei P10 is geen uitzondering. Deze compacte supertelefoon is één van de krachtigste smartphones die je kunt krijgen. Apps starten er supersnel mee op en de interface lijkt wel wat op dat van Apple’s iOS. Ben jij de plaatselijke selfie king of queen? Met de 16-megapixel frontcamera weet jij dan zeker wel raad! De dubbele camera aan de achterkant, elk met 12 megapixel, is ook zeker in orde.

Of toch een refurbished smartphone?

Vind je al die toppers schitterend spul, maar zoek je een telefoon voor een iets lagere prijs? Dan is een refurbished smartphone van Tele2 misschien wel wat voor je! Dit zijn gebruikte smartphones die helemaal zijn opgeknapt en daardoor als nieuw zijn, maar dan wel voor een supermooie prijs.

Wat vind jij de beste smartphone van 2017?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt