zwembad-beste-reis-apps-Tele2
10 - 08 - 20203 min. leestijd

Beste reis apps voor een zomervakantie dicht bij huis

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Dit jaar geen lange vlucht naar een ver tropisch oord … Nee, we pakken onze rugtas in en vertoeven gewoon in de buurt. Of je nu een staycation gepland hebt of een fijne citytrip: er is genoeg wat je deze zomer in en rondom het huis kunt beleven. Van mind-blowing wandelsessies tot handige apps voor je kampeertrip: dit zijn de beste reis apps voor een vakantie dicht bij huis.

Beste reis apps: KomootKomoot-beste-reis-apps-Tele2

Heb jij de natuur in ons land wel echt eens goed bekeken? Er is namelijk een heleboel moois te ontdekken. Mocht je erop uit willen gaan in de natuur, dan is Komoot een handige app. Hierin vind je namelijk verschillende wandel- en fietsroutes voor over de hele wereld. Loop langs de mooiste paden en fiets de prachtigste routes. Voor de diehard wandelaars en fietsers onder ons kun je zelfs de moeilijkheidsgraad van je tocht instellen. Leuk voor als je jezelf eens uit wilt dagen.

Komoot is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste reis apps: maak de mooiste kiekjes met UnfoldUnfold-beste-reis-apps-Tele2

Wat is een zomer zonder vakantiefoto’s? Juist, niets! Ook deze zomer kun je de mooiste kiekjes maken met de app Unfold. Maak op je iPhone 11 of Samsung Galaxy S20 een foto van een gebergte, vogel of je friends en bewerk deze met Unfold. Je kan kiezen uit tal van verschillende filters, collages en zelfs teksten toevoegen.

Ook leuk: bezoek het Wondr museum of Youseum en maak hier toffe foto’s met Unfold. Wedden dat die foto’s en Stories van jou op Insta veel likes krijgen ;-)?

Unfold is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste reis apps: PeerbyPeerby-beste-reis-apps-Tele2

De hele dag je teenslippers aan, chillen in de voortent, kaartspellen spelen: we houden van het campingleven. Heb je deze zomer besloten om te kamperen, in Nederland of in een ander land? Dan heb je natuurlijk het een en ander aan equipment nodig.

Peerby is hier een hele fijn app voor. Kom je er namelijk achter dat je een aantal dingen niet in huis hebt? Dan kun je het via deze app van je buren lenen. Van tenten tot tandems: typ in de zoekbalk in wat je nodig hebt en gij zult vinden. Extra fijn: je betaalt vaak maar een paar euro om iets te lenen. Ideaal als je een budgetvakantie wilt houden ;-).

Peerby is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste reis apps: VakantiebiebVakantiebieb-beste-reis-apps-Tele2

Een, twee, drie? Hoeveel boeken lees jij het liefst in je vakantie? Nu het zomer is, is dit het ultieme moment om je inner boekenworm te omarmen. Daarom heeft de Vakantiebieb iets leuks voor je. De hele zomer kun je in deze app namelijk gratis boeken lezen. Ook als je niet lid bent! Van luisterboeken tot kinderboeken en romans: alles waar je zin in hebt, vind je er. Tot 31 augustus zijn alle boeken in de app gratis beschikbaar. Welk verhaal lees of luister jij eerst?

Vakantiebieb is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste reis apps: SAS Survival GuideSAS-beste-reis-apps-Tele2

Ben jij een echte natuurfreak? En verken je het liefst elk bos of gebied? De SAS Survival Guide is what you need. Deze reis app geeft je alle ins en outs rondom het survivallen. Ideaal, mocht je ooit off the beaten path raken. De survival app is gemaakt door voormalig soldaat John Wiseman en bevat veel verschillende how-to video’s, tips en tricks. Leer bijvoorbeeld hoe je vuur maakt, een kompas leest en zelfs morsecode gebruikt. Een ding met deze app is zeker: je hebt alle tips om te overleven, overal ter wereld. En geen internet nodig!

SAS Survival Guide is te downloaden voor Android en iOS.

Welke beste reis apps voor een vakantie dicht bij huis raad jij aan?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt