beste nieuwe game apps android ios unlimited tele2
09 - 07 - 20182 min. leestijd

Wat zijn de vetste nieuwe game apps van dit moment?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Heb jij ze al? De vetste nieuwe game apps… Word is out dat er een gloednieuwe Pokémon game uitkomt. En volgens Tech Junky kunnen we nog veel meer nieuwe apps verwachten deze zomer. Luistert en huivert, hier zijn vier van de vetste nieuwe game apps!

Tip! Voor game apps heb je vaak mobiele data nodig. Maar gelukkig heb je met een Unlimited abonnement van Tele2 onbeperkt 4G. Eindeloos gamen dus!

Nieuwe game apps: Slashy Sushi

beste nieuwe game apps slashy sushi unlimited tele2Ja, de games van Ketchapp zijn toch wel onze guilty pleasure want deze app-ontwikkelaar komt echt héél vaak met de vetste nieuwe game apps. Slashy Sushi is hun nieuwste topper en hij is ver-sla-vend. All-you-can-sushi-slice! Zoveel mogelijk sushi slicen én mooie gerechten op tafel zetten. Sushi, rolls, vis, vlees, wortel, kaas en ga zo maar door. Word jij de nieuwe beste sushi chef?

Slashy Sushi is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Nieuwe game apps: Classic Snake Game

beste nieuwe game apps classic snake game unlimited tele2

De Nokia 3310 is WEER terug! Fatoe… De 3310 krijgt voorlopig niet voor een tweede keer een make-over. Maar het iconische spelletje waar we allemaal hooked aan waren is wél terug van weggeweest! Classic Snake Game is het Snake-spelletje zoals je het kent, maar dan iets gepimpt. Hij is nog altijd ‘gewoon’ in 2D, maar nu is Snake in kleur en zijn er veel meer levels. Benieuwd? Download die app en duik weer in Snake!

Classic Snake Game is gratis te downloaden voor Android.

Nieuwe game apps: I’m Ping Pong King 🙂

beste nieuwe game apps im ping pong king unlimited tele2Zitten er nog ping pong-fans in de zaal? Vast wel, want wie kroonde zich immers niét tot de onbetwiste tafeltenniskampioen van de camping?! Of van werk, want even stoom afblazen met een potje pingpongen op kantoor is tegenwoordig heel normaal! I’m Ping Pong King 🙂 is een nieuwe game app waarmee je rustgevend pingpongt én werkt aan je tafeltennis-skills. Een verslavend spel waarin je steeds beter wordt. En ook nog eens leuk vormgegeven met basic 2D poppetjes. Net als de old-skool games van vroegâh.

I’m Ping Pong King 🙂 is gratis te downloaden voor Android.

Nieuwe game apps: Pokémon Quest

beste nieuwe game apps pokemon quest unlimited tele2Move over, Pokémon Go! Pokémon Quest neemt het van je over. De tijd van eindeloos over straat wandelen op zoek naar méér Pokémon is voorbij. Je speelt dit spel gewoon thuis op de bank. De verhaallijn van deze game app is vrij simpel: jij en je Pokémon-vrienden gaan op zoek naar schatten en proberen te overleven op Tumblecube Island. Ohja, en iedereen is blokvormig… Pikachu here we come!

Pokémon Quest is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Ben je naast een nieuwe game app ook nog op zoek naar nieuwe emoji voor je app, snap en messenger-sessies? Ontdek dan de nieuwste Ginger Emoji!

Wat is jouw fav nieuwe game app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt