Nooit meer verdwalen! De vier beste navigatie apps

Verdwalen, da’s anno 2019 zo passé! Met een goede navigatie app weet je altijd precies waar je bent en verdwaal je nooit meer. Zelfs in dat onbekende, warme land aan de andere kant van de wereld. Bovendien vind je er onontdekte hotspots mee die je anders never nooit was tegengekomen. Dit zijn de beste navigatie apps voor op vakantie!

Beste navigatie apps: CitymapperCitymapper_beste_navigatie_apps_Tele2

Ben jij een echte cityhopper? Dan is de navigatie app Citymapper echt iets voor jou. Met deze app verplaats je je snel van A naar B binnen een stad. Van de kortste route op de scooter, met de trein of met de auto: met Citymapper kies je elk voertuig dat je maar wilt. Op zoek naar een taxi? Dankzij de integratie met Uber vind je er direct een. Of je deze zomer nu een bezoekje aan Londen brengt of door de straatjes van Lissabon dwaalt. Met Citymapper reis je relaxed naar elke bestemming.

Vergeet natuurlijk niet eerst je data roaming AAN te zetten via deze data roaming tips. En wil je altijd genoeg MB’s hebben? Met de Tele2-bundels voor het buitenland heb jij voor weinig geld nog meer MB’s. #chillings

Citymapper is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste navigatie apps: WikilocWikiloc_beste_navigatie_apps_Tele2

Deze is voor de echte natuurliefhebber. Van plan om er dit jaar een sportieve zomer van te maken? Met de navigatie app Wikiloc ontdek jij de leukste buitenroutes. Van wandelen tot hardlopen en zelfs fietsen of kajakken: Wikiloc vertelt jou elke route bij ruim 70 verschillende activiteiten. Volg bestaande routes uit de app of stel je eigen route samen. Dankzij de miljoenen verschillende routes vind jij altijd wel een weg naar Rome. 😉

Zeker weten dat je zelfs in de wildernissen van Brazilië genoeg data hebt? Check deze tips voor internet buiten Europa en ontdek via de online tool welke Verre Landen Bundel bij jou past.

Wikiloc is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste navigatie apps: FlitsmeisterFlitsmeister_beste_navigatie_apps_Tele2

Onderweg heerlijk bakkies koffie halen én ook nog eens genieten van de omgeving: it’s time for a roadtrip! Ga je deze zomer met de auto op vakantie? Flitsmeister is je beste vriend op de weg. Hij wijst je niet alleen de snelste route, maar zorgt er ook voor dat je de lange files ontwijkt. En wil je er zeker van zijn dat er geen flitsers in de buurt zijn? Flitsmeister is de koning der flitspalen. Hij geeft een signaal af wanneer je er een nadert en vertelt hoe hard je mag rijden. Zo voorkom je boetes en beleef je de meest relaxte roadtrip ever. Nice!

Vergeet daarbij geen gave muziek mee te nemen met de beste muziek apps. En je roadtrip is helemaal compleet.

Flitsmeister is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste navigatie apps: MAPS.MEMAPS.ME_beste_navigatie_apps_Tele2

Je kent het vast: door al dat streamen zijn al je MB’s op en nu kun je de route naar je hotel niet eens meer op zoeken #SOS. Geen probleem voor de navigatie app MAPS.ME. Via deze app download jij offline alle kaarten en vind je zelfs zonder internet je bestemming. En ben je op zoek naar extra tips voor in dat leuke dorpje? Zie in één oogopslag alle leuke restaurantjes, cafés en toeristische attracties in de buurt. Wie weet vind jij zelfs een gaaf festival, waar deze beste festival apps zeker van pas komen. MAPS.ME is wel één van de beste navigatie apps, vind je niet?

MAPS.ME is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Wat is voor jou de beste navigatie app op vakantie?