5x de beste navigatie app voor auto en motor

Verdwalen, da’s anno 2021 zo passé! Met een goede navigatie app weet je altijd precies waar je bent en verdwaal je nooit meer. Zelfs in dat onbekende, warme land aan de andere kant van de wereld niet. Bovendien vind je er onontdekte hotspots mee die je anders never nooit was tegengekomen. Dit zijn de beste navigatie apps voor de auto, motor, boot en alle andere voertuigen!

Beste navigatie apps

  • Citymapper
  • Calimoto
  • Wikiloc
  • Waterkaarten Nederland
  • Flitsmeister

Beste navigatie app: Citymapper

Citymapper_beste_navigatie_app_Tele2

Ben jij een echte cityhopper? Dan is de navigatie app Citymapper echt iets voor jou. Met deze app verplaats je je snel van A naar B binnen een stad. Van de kortste route op de scooter, met de trein of met de auto: met Citymapper kies je elk voertuig dat je maar wilt. Op zoek naar een taxi? Dankzij de integratie met Uber vind je er direct een. Met Citymapper reis je relaxed naar elke bestemming.

Download on App StoreGet it on Google Play

Motor navigatie app: Calimoto

Calimoto-navigatie-app-Tele2Blog

Trek je motorpak maar uit de kast! Met de motor navigatie app Calimoto tour jij over alle wegen in Nederland als een echte king or queen. Naast dat je in de app gemakkelijk je eigen route samenstelt, zie je ook gelijk het weerbericht voor die dag. Zo ben je dus altijd voorbereid op een plotselinge plensbui. En weet je even niet waar je naartoe wilt? Met duizenden routes en ervaringen van andere motorrijders ontdek jij altijd de mooiste plekken in de buurt.

Download on App StoreGet it on Google Play

Beste navigatie app: Wikiloc

Wikiloc_beste_navigatie_app_Tele2

Deze is voor de echte natuurliefhebber. Van plan om binnenkort een weekendje de natuur in te trekken? Met de navigatie app Wikiloc ontdek jij de leukste buitenroutes. Van wandelen tot hardlopen en zelfs fietsen of kajakken: Wikiloc vertelt jou elke route bij ruim 70 verschillende activiteiten. Volg bestaande routes uit de app of stel je eigen route samen. Dankzij de miljoenen verschillende routes vind jij altijd wel een weg naar Rome. ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Check ook deze fiets navigatie apps.

Boot navigatie app: Waterkaarten Nederland

Waterkaarten-navigatie-app-Tele2Blog

All aboard! Het is tijd voor een heerlijk vaartochtje. Met de boot navigatie app Waterkaarten Nederland raak jij nooit meer verdwaald op het water. De app heeft namelijk alle waterkaarten en vaarroutes van Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voor je. Of je nou een tochtje door de grachten maakt of de zee op gaat: jij vindt altijd je weg terug. Plan in de app heel easy je route van A naar B, of vaar gewoon een kant op en zoek later de weg naar huis.

Download on App StoreGet it on Google Play

Route bepalen via Flitsmeister

Flitsmeister_beste_navigatie_app_Tele2

Onderweg heerlijk bakkies koffie halen én ook nog eens genieten van de omgeving: it’s time for a roadtrip! Ga je lekker met de auto touren? Dan is Flitsmeister je beste vriend op de weg. Hij wijst je niet alleen de snelste route, maar zorgt er ook voor dat je de lange files ontwijkt. En wil je er zeker van zijn dat er geen flitsers in de buurt zijn? Flitsmeister is de koning der flitspalen. Hij geeft een signaal af wanneer je er een nadert en vertelt hoe hard je mag rijden. Zo voorkom je boetes en beleef je de meest relaxte roadtrip ever. Nice!

Vergeet daarbij geen gave muziek mee te nemen met de beste muziek apps. En je roadtrip is helemaal compleet.

Download on App StoreGet it on Google Play