beste-ios-games-2019
30 - 12 - 20192 min. leestijd

De beste iOS games van dit jaar!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

December is daar: lijstjes maken maar! En aber natürlich mag een lijstje met de beste iOS games van dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Pak je iPhone er maar bij, ga er goed voor zitten en sjees naar de App Store. Want de allervetste games voor iOS check je hieronder!

Beste iOS games 2019: Minecraft Earth

beste-ios-games-2019-Minecraft-EarthHet is misschien wel de grootste release van dit jaar: de komst van een nieuwe Minecraft game! Het originele spel is al by far één van de populairste games van de afgelopen jaren. Dit jaar kwam er een nieuwe variant uit: Minecraft Earth. Waarin je in de echte wereld met Augmented Reality vette bouwwerken kunt maken. En het vette? Dit kun je samen met anderen doen. Kasteel op de hoek van de straat bouwen? Ga je gang! Boerderij maken op de keukentafel? Be my guest!

Minecraft Earth is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste iOS games 2019: Stickman Hook

beste-ios-games-2019-stickman-hookSimple, sweet, superb… Ja, dat vinden wij van Stickman Hook. Zo simpel dat het verslavend is. Je doel? Met een balletje aan de hand van slingers naar het einde van het level komen. Kies je voor de snelle of de moeilijke weg? Dat hangt van je reflexen af. Ideaal spelletje om in de trein scherp te worden voor je dag op school of werk begint!

Stickman Hook is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Zonder ads de beste iOS games spelen? Check dan Apple Arcade!

Beste iOS games 2019: Mario Kart Tour

beste-ios-games-2019-mario-kart-tourHoly moly, wij konden er ook écht niet op wachten: mariokarten op je smartphone! Dit jaar was het at last zo ver, want Mario Kart Tour kwam uit. Niet alleen een van de beste iOS games, maar ook het meest gedownloade iPhone spelletje. In een week tijd werd het al 36,5 miljoen keer voor iOS gedownload. Het leuke aan het spel? Je speelt Mario Kart direct tegen andere gamers over de hele wereld. Natuurlijk mét je favo karakters, zoals Mario himself, Bowser, Donkey Kong en Toad.

Mario Kart Tour is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste iOS games 2019: Aquapark.io

beste-ios-games-2019-aquaparkNóg zo’n game waaraan je meteen verslaafd bent? Hebben we voor je. Aquapark.io ziet er op het eerste gezicht misschien niet heel flitsend uit, maar voor je het weet ben je hooked. Met het spelletje race je op een waterglijbaan tegen anderen. Het doel? Ze eraf kegelen en zo snel mogelijk bij de eindstreep komen. Het leuke? Je kunt shortcuts nemen door zelf van de baan te vliegen en vanuit de lucht verderop weer terecht te komen op de waterglijbaan. Dat maakt het lastiger én leuker dan verwacht!

Aquapark.io is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste iOS games: Sky: Children of the Light

beste-ios-games-2019-sky-children-of-the-lightOntdekken. Dat is waar het in Sky: Children of the Light om draait. Je doel? Verdwaalde sterren terugbrengen naar de juiste plek in de lucht. Het spel is een visueel spektakel en mede daarom een van de beste iOS games van 2019. Dit kun je samen met andere mensen online doen. Ondanks dat het spel er visueel fantastisch uitziet, bedien je het gemakkelijk. Of je het nu op de iPhone 8 of iPhone 11 speelt. En juist dat maakt het spel ook zo verslavend. Kortom: nu downloaden en spelen maar!

Sky: Children of the Light is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Wat vind jij de beste iOS games van dit jaar?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt