De 5 beste gaming telefoons: gamen vanuit je broekzak

Tegenwoordig kunnen we altijd en overal gamen. Thanks to de opperbeste telefoons van deze tijd! En da’s oh zo chill, want niets irritanter dan een haperend phoontje wanneer je net effe lekker in de Fortnite battle zit tegen jouw vrienden. Wat zijn de beste gaming telefoons van het moment? We zetten ze op een rijtje. #thegameison 

Beste gaming telefoons: Samsung Galaxy S9Snake_Beste_Gaming_Telefoons_Tele2-_nline

Een vlotte snelheid, rijk geluid en haarscherp beeld zijn een musthave voor de ultieme spelbeleving. De Samsung Galaxy S9 stelt de echte gamefanaat hierin niet teleur. Met een 9810 Octa-processor is het misschien wel één van de snellere smartphones en bewegen de animaties in jouw game ultrasnel! Het scherm heeft een Quad HD+- resolutie en toont hierdoor mega heldere en realistische kleuren. Dankzij de rond aflopende hoeken heb jij ieder onderdeel op jouw scherm goed in het vizier en beleef je elke game lekker intens.

Beste gaming telefoons: Sony Xperia X23

Ben jij een diehard gamer? En speel jij het liefst nog drie verschillende games tegelijk? Dat vraagt om een smartphone met veel opslag en een sterke batterij! De makers van Playstation hebben hier uiteraard goed over nagedacht bij het creëren van de Sony Xperia XZ3. Het toestel heeft een slim laadsysteem, waardoor apps niet onnodig jouw batterij opmaken en het dus langer meegaat! #gameallnighter. Naast een werkgeheugen van 4GB en uitbreidbare opslag van 64GB, biedt micro SD-ondersteuning nog tot 400GB extra opslagruimte. En wist je dat de X23 zelfs over een Dynamic Vibration System beschikt? Dit is een uniek systeem waarbij je kleine trillingen voelt tijdens het gamen. Dat maakt de Sony Xperia X23 misschien wel een van de beste gaming telefoons, denk je niet? 😉

Beste gaming telefoons: iPhone Xs Max

Naast de Android smartphones, bezit ook Apple over een goudmijntje op het gebied van gaming. De iPhone Xs Max is supergroot en toont dankzij het nieuwe Retina display extreem scherpe visuals. Jouw spel belooft daarnaast nooit te haperen, want de Xs Max bevat een Apple A12 Bionic Chip, zes processoren, een vierkernige grafische chip en neural engine. Say what!? Doei traagheid en hallo super-ultra-mega-snelle telefoon.

Beste gaming telefoons: Huawei P20 Pro

Er is één woord dat de Huawei P20 Pro het beste omschrijft: GIGANTISCH! Het scherm is met de verhouding 18:9 niet alleen extra groot en lang, maar er past ook nog eens een joekel van een batterij in. Met 4000 mAh is de batterij ontzettend sterk en heeft het een langere accuduur dan bij een gemiddeld toestel. De hele dag door gamen, zolang als je wil, zonder dat je jouw toestel elk uur hoeft op te laden… Yes, yes, yes!

Beste gaming telefoons: Samsung Galaxy S10

Last but not least: de nieuwste aanwinst uit de Samsung familie: Samsung Galaxy S10. De voorkant van het toestel bestaat uit één en al scherm, waardoor je de ultieme spelbeleving meemaakt. Met een scherpe resolutie tot in de allerkleinste details lijken de karakters uit jouw game realistischer dan ooit! De Galaxy S10 heeft daarnaast een sterkere batterij dan oudere Samsung modellen, wat het eindeloos spelen werkelijkheid maakt.

Welke uit dit rijtje ‘beste gaming telefoons’ is wat jou betreft de winnaar?