Get party ready met deze vijf festival apps

GET. YOUR. ASS. OVER. HERE. Het festivalseizoen staat weer voor de deur. Hallo dagen vol vreugdedansjes, ijskoude lekkernijen en beukende tunes. Trek die vertrapte gympen maar weer uit de kast. Het is tijd om lekker te djenseeen. Leg je smartphone een lange nacht aan het infuus, want deze zomer zal jij ‘m optimaal nodig hebben. Met deze vijf festival apps ben je helemaal party ready.

Festival apps: MoovitMoovit_festival_apps_tele2

Move where you wanna move. Het onnodig switchen tussen apps is voorbij. Ga easy van A naar B met de handige app Moovit. Voorkom het doelloos wachten op een bus die je ineens in de steek laat. Moovit combineert alle mogelijke vervoersopties in één app. Chillax! Zo ben jij real time op de hoogte van random wijzigingen en kom je mega zen aan op het festival. Dus, geen stress dat je jouw favo artiest mist. Just sit back, relax en Moov. En moet jij door de wildernis nog op zoek naar dat verstopte feestje in het bos? Of party je veel liever met strangers in een onbekend land? Don’t panic! Moovit wijst jou live de weg, wherever you are!

Moovit is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Festival apps: PeriscopePeriscope_festival_apps_tele2

Je staat in de wachtrij om tickets te kopen. De slaap nog vers in je ogen, je handen al klam door de 10 minuten die verstreken zijn. Je bankpas, een random reader en je telefoon als extra back-up liggen al klaar: je bent helemaal ready to order. Het wachten is voorbij. En juist op dit meest zenuwslopende moment appt die ene mattie niet meer terug #SOS. De early birds en een groot deel van de regulars zijn al uitverkocht. In alle paniek order je alleen voor jou en je vaste crew.
Ineens blijkt last moment die mattie wel mee te willen #areyouseriousdude? Toch al jouw vrienden op het feestje hebben? Deel de vibe met de festival app Periscope en stream ieder optreden live. Met jouw Tele2 Unlimited abootje is dat natuurlijk geen probleem. Zo heb je al jouw vrienden binnen handbereik. #feelthevibe

Periscope is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Festival apps: Life360

Life360_festival_apps_tele2

Sta je druk met je handen in de lucht te bouncen op die overheerlijke beat, is je squad ineens pleitos. Je wist zeker dat ze net nog naast je stonden. Maar met al die zwiepende armen zie je tussen de bomen het bos niet meer. Open jouw Life360 app en track direct bij welke stage ze zijn gestrand. En mochten ze toch toevallig in de buurt van de bar zijn, kunnen net zo goed nog een G&T’je voor je meenemen, toch? Check de locatiegeschiedenis om hier zeker van te zijn en track iedere beweging. Al verlies je jouw matties of je telefoon uit het oog; de 3-in-1 app Life360 helpt jou met zoeken.

Life360 is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Festival apps: ChicisimoChicisimo_festival_apps_tele2

Kom je net de douche uit, staren diezelfde crop top, rugzak en vertrapte sneakers je weer aan. Je bent het zat om op de doorsnee festivaljunkie te lijken. Bepaal jouw eigen shiney festivaloutfit en blink out in the crowd #hellonewyou. Klik voor vertrek de Chicisimo app aan en raak geïnspireerd door de verschillende outfits. Hoge laarzen en denim shorts of toch liever flared pants en stijlvolle sneakers? You choose! Swipe gemakkelijk de verschillende kledingstukken bij elkaar en stel een kickass outfit samen voor elk type feestje.

Chicisimo is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Festival apps: TimeSquareTimeSquare_festival_apps_tele2

Paniek! Je favo DJ speelt binnen 20 minuten bij main stage, maar die friends van je zijn niet weg te slaan van de billenmuziek. Stiekem zwiepen jouw heupjes ook driftig heen en weer. Maar no way dat jij jouw idool gaat missen. Stel in de festival app TimeSquare jouw eigen timetable samen en mis nooit een artiest. Ontvang notificaties voor het optreden en kijk wie waar speelt via de interactieve festivalkaart. Zo plan je gemakkelijk al jouw favo artiesten in, kun je nog even genieten bij die andere stage en mis je geen minuut.

Time Square is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke festival app ga deze zomer volop gebruiken?