5 festival apps op een rij
18 - 08 - 20223 min. leestijd

Get party ready met deze 5 festival apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Sunnies on, voetjes van de vloer! Het festivalseizoen is weer volop in gang. Ga jij binnenkort nog ergens dansjes doen? Dan wil je deze vijf festival apps alvast op je tellie downloaden. Zodat je zorgeloos kunt genieten van de deuntjes, je koude drankje én je beste vrienden om je heen.   

De 5 beste festival apps

Of je nu naar een hardstyle festival gaat, een salsa party of een R&B feestje. Natuurlijk wil je dat het een dag uit duizenden wordt. Vol vreugdedansjes en onvergetelijke momenten. Daarom zochten we de beste festival apps voor je uit. Die gratis te downloaden zijn voor je iPhone, Samsung of andere Android telefoon. Check ze hier!

Appic

Een alles-in-één festival app? Dat is Appic. Met deze app heb je alle info van je festival altijd op zak. Check wanneer wie speelt en stel je eigen timetable samen. Of vind je vrienden snel terug via de interactieve plattegrond. En heb je zin om met onbekenden de heupen los te gooien? Gebruik voorafgaand aan het festival de meet-up functie van Appic. Hiermee ontmoet je anderen die ook naar het feest gaan. Wie weet vind jij je festivalmaatje for life wel.

App image
Appic – Events & Festival info
Rating starRating starRating starRating starRating star

Appic helpt jou de leukste evenementen & festivals, en alle informatie te vinden

Woov

Sta je druk met je handen in de lucht te bouncen op die beat, zijn je vrienden ineens weg. Ze stonden net nog naast je! Gelukkig is daar de Woov app. Hiermee spoor je al je vrienden supersnel op. Zorg dat iedereen de app van tevoren heeft gedownload en zie op de plattegrond elkaars livelocatie. Ook kun je in de app een groeps-chat aanmaken. Handig, mocht je maatje net bij de bar staan. Kan hij gelijk een refill voor je meenemen.

App image
Woov – Your Festival Companion
Rating starRating starRating starRating starRating star

All you need at an event

TimeSquare

Paniek! Je favoriete dj speelt over twintig minuten, maar je weet niet meer bij welke stage. Was het nu main? Of toch die kleine in de hoek? Met de festival app TimeSquare stel je gemakkelijk je eigen timetable samen. Ontvang notificaties voor het optreden en zie direct wie waar speelt via de interactieve festivalkaart. Je mist nooit een artiest.

App image
TimeSquare
Rating starRating starRating starRating starRating star

The app store for festival apps.

Gigit!

De zon op je gezicht, die heerlijke beats van je favoriete dj op de achtergrond: dit festival is nu al onvergetelijk. Wil je live dit mooie moment met de rest van de wereld delen? Dan is daar de app Gigit! Hierin kun je al je festivalherinneringen uploaden en delen met je vrienden of andere muziekliefhebbers. Maak een foto en share hem met de community. Je kunt in de app ook een festival reviewen, chatten met gelijkgestemden of zelfs nieuwe feesten ontdekken. Oh, en: gebruik je Gigit! vaker? Dan wordt het een soort festivalarchief met je mooiste herinneringen. Leuk als je een keer down memory lane wilt.

App image
Gigit! Concerten & Festivals
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gigit! is jouw concert- en festival-app. Deel alle concerten die je bezoekt.

FestivAll

Zin in een vet feestje, maar nog geen idee welke? Dan wil je FestivAll zeker downloaden. In deze app vind je alle parties en festivals in de buurt. Filter gemakkelijk op je locatie of zoek op een artiest en zie waar hij draait. Je kunt zelfs gelijk de hele line-up checken. Nice, want zo weet je zeker of de muziek wel jouw kind of vibe is. Extra leuk: je kunt FestivAll overal ter wereld gebruiken. Ideaal dus als je op vakantie in Kroatië ook nog ergens dansjes wilt doen.

App image
FestivAll, Music Festival Guid
Rating starRating starRating starRating starRating star

FestivAll – Your music Festival Guide

Andere handige festival apps

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere apps die handig zijn voor tijdens een festival. Zo weet je met deze weer apps precies wanneer er een plensbui aankomt. Of wanneer je jezelf extra dik moet insmeren. En wil je na al die dansjes zo snel mogelijk met je pijnlijke voetjes weer omhoog liggen? Download Bolt dan even van tevoren op je telefoon. Om snel én goedkoop een taxietje naar huis te pakken.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt