Tele2 Blog

Vijf keer de beste camera telefoon

Of je nu een selfie king of queen bent of het liefste kiekjes schiet van de omgeving om je heen. Tegenwoordig maken we vaker foto’s met onze telefoon dan met een fototoestel. Een goede camera op je smartphone is daarom een echte must. Wij gingen op onderzoek uit en zetten vijf keer de beste camera telefoon op een rijtje.

Beste kiekjes met de beste camera telefoon

Van een driedubbele camera tot een telelens, groothoeklens en meer. De camerafeatures in smartphones zijn echt sick! Je maakt op een gemakkelijke manier professioneel ogende foto’s, gewoon met een minicameraatje in je broekzak. Waar je toevallig ook nog mee kunt bellen én appen. #relaxt Maar welke telefoons maken nou de mooiste foto’s? Let’s find out!

Beste camera telefoon: Samsung Galaxy Note10+

beste-camera-telefoon-galaxy-note-10Nope, we kunnen er niet omheen. Samsungs nieuwste pareltje heeft namelijk een camera waar je U tegen zegt. Dankzij de Pro-Grade camera schiet je foto’s als een echte fotograaf. Oftewel: haarscherpe beelden met extreem realistische kleuren. Hell yeah!  Kiekjes die je gerust metersbreed op je kamer kunt ophangen. Of je nu een object van veraf wilt fotografen, juist een close-up wilt maken of een portret met scherptediepte: de Samsung Galaxy Note10+ kan het allemaal. Je maakt altijd professionele foto’s, zelfs als je geen professional bent.

Beste camera telefoon: iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

beste-camera-telefoon-iphone-11-pro-maxIn dit lijstje mogen de nieuwe iPhones niet ontbreken. Want oh boy wat hebben de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max AWESOME camera’s. Drie stuks om precies te zijn. En ze schieten allemaal foto’s in 12 megapixel. Het totaalpakketje heeft een ultragroothoeklens (hallo te gekke groepsfoto’s!) en een telelens om perfect in te zoomen voor de mooiste close-ups. Filmen? Dat kan in 4K met 60 frames per seconde. Oh, en hebben we de selfiecamera al besproken? Die schiet ook foto’s in 12 megapixel en kan slowmotionvideo’s opnemen. Kom maar door met die slofies op je Instagram Stories. Like it Big Time!

Beste camera telefoon: Huawei P30 Pro

beste-camera-telefoon-huawei-p30Ook de Huawei P30 Pro mag niet ontbreken als beste camera telefoon. Met drie camera’s op de achterkant en een 3D-camera heb jij voor iedere gelegenheid de beste camera bij de hand. De P30 Pro heeft zelfs een optische zoomfunctie, waardoor je tot vijf keer in kunt zoomen zonder kwaliteitsverlies. Net als een telelens. En met slimme software kun je nog veel verder inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Nooit meer stress om iets in de verte te fotografen dus! #chill En ben jij echt een liefhebber van portretfoto’s of nachtfoto’s? De 3D-camera meet voor jou de juiste diepte, zodat jij altijd de beste scherptediepte beelden creëert. Ideaal!

Beste camera telefoon: iPhone Xs Max

beste-camera-telefoon-iphone-xs-maxHoewel dit niet Apple’s nieuwste toestel is, blijft de iPhone Xs Max een toppertje onder de telefoons met de beste camera. Want zeg nou zelf: om die 12 megapixels kun je al niet heen, laat staan om die perfecte sensor en uitstekende resultaten! De Xs Max heeft een groothoek- en telelens. Hiermee mag je jezelf best een professionele vlogger of Instagrammer noemen. Je kan zelfs zelf aanpassingen maken, want swipe je over het scherm dan pas je direct de scherpte en diepte aan. Bij foto én video! Wij zeggen: laat die prachtige kiekjes maar komen…

Beste camera telefoon: Samsung Galaxy S10 Plus

beste-camera-telefoon-galaxy-s10-plusLast but not least, de Samsung Galaxy S10 Plus. Ook met dit toestel kun jij gegarandeerd prachtige foto’s schieten, want ook deze telefoon heeft een driedubbele camera. Say, what!? Dat betekent: triple zoveel kans op de perfecte foto! De camera’s aan de achterkant bestaan uit twee keer 12-megapixel en een keer 16-megapixel. En voor de selfielovers onder ons… ook de voorkant heeft een dubbele camera! Schiet selfies in de meeste scherpe kwaliteit.

Wat is volgens jou de beste camera telefoon?

Reacties