De beste camera telefoons: check ze hier!

Of je nu een selfie king of queen bent of het liefste kiekjes schiet van de omgeving. Tegenwoordig maken we vaker foto’s met onze telefoon dan met een fototoestel. Een goede camera op je smartphone is daarom een echte must. Wij gingen op onderzoek uit en zetten de beste camera telefoons op een rijtje

Beste kiekjes met de beste camera telefoon van 2019

Van een driedubbele camera tot een telelens, ultragroothoeklens en meer. De camerafeatures in smartphones zijn echt sick! Je maakt op een gemakkelijke manier professionele foto’s, gewoon met een minicameraatje in je broekzak. Waar je toevallig ook nog mee kunt bellen én appen. #relaxt Maar wat is nu de beste camera telefoon van 2019? Let’s find out!

Beste camera telefoon: Samsung Galaxy Note10+

beste-camera-telefoon-galaxy-note-10

Nope, we kunnen er niet omheen. Dit pareltje van Samsung heeft namelijk een camera waar je U tegen zegt. Met de Pro-Grade camera van de Samsung Galaxy Note 10+ schiet je foto’s als een echte fotograaf. Oftewel: haarscherpe beelden met extreem realistische kleuren. Hell yeah! Kiekjes die je gerust metersbreed op je kamer kunt ophangen. Of je nu een object van veraf wil fotografen, juist een close-up wil maken of een portret met scherptediepte: de Samsung Galaxy Note10+ kan het allemaal. Je maakt altijd professionele foto’s, zelfs als je geen professional bent.

Beste camera telefoon: iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

beste-camera-telefoon-iphone-11-pro-max

In dit lijstje van telefoons met goede camera mogen de nieuwe iPhones niet ontbreken. Want oh boy wat hebben de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max AWESOME camera’s. Drie stuks om precies te zijn. En ze schieten allemaal foto’s in 12 megapixel. Het totaalpakketje heeft een ultragroothoeklens (hallo te gekke groepsfoto’s!) en een telelens om perfect in te zoomen voor de mooiste close-ups. Filmen? Dat kan in 4K met 60 frames per seconde. Oh, en hebben we de selfiecamera al besproken? Die schiet ook foto’s in 12 megapixel en kan slowmotionvideo’s opnemen. Kom maar door met die slofies op je Instagram Stories. Like it Big Time!

Beste camera telefoon: iPhone Xs Max

beste-camera-telefoon-iphone-xs-max

Hoewel dit niet Apple’s nieuwste toestel is, blijft de iPhone Xs Max een toppertje onder de telefoons met de beste camera. Want zeg nou zelf: om die 12 megapixels kun je al niet heen, laat staan om die perfecte sensor en uitstekende resultaten! De Xs Max heeft een ultragroothoek- en telelens. Hiermee mag je jezelf best een professionele vlogger of Instagrammer noemen. Je kan zelf ook makkelijk aanpassingen maken, want swipe je over het scherm dan pas je direct de scherpte en diepte aan. Bij foto én video! Wij zeggen: laat die prachtige kiekjes maar komen…

Beste camera telefoon: Samsung Galaxy S10 Plus

beste-camera-telefoon-galaxy-s10-plus

Last but not least, de Samsung Galaxy S10 Plus. Ook met dit toestel kun jij gegarandeerd prachtige foto’s schieten, want ook deze telefoon heeft een driedubbele camera. Say, what!? Dat betekent: triple zoveel kans op de perfecte foto! De camera’s aan de achterkant bestaan uit twee keer 12-megapixel en een keer 16-megapixel. En voor de selfielovers onder ons… ook de voorkant heeft een dubbele camera! Schiet selfies in de meest scherpe kwaliteit.

Beste camera smartphone 2020

Zo, dat waren alle deelnemers in het rijtje beste camera smartphones 2019, maar… hoe zit het met 2020? Natuurlijk kunnen we dit aan het eind van het jaar pas het beste beoordelen. Dan zijn alle smartphones van dit jaar aangekondigd. Tot nu toe begon het jaar in ieder geval veel belovend. Kijk maar eens naar de camera’s van de nieuwe OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro. Wij zijn heel benieuwd wat voor telefoon er nog meer gelanceerd worden dit jaar.

Wat is volgens jou de beste camera telefoon?