beste-betaalde-games-apps-tele2
26 - 08 - 20193 min. leestijd

4 van de beste betaalde games voor Android en iOS

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De App Store en Google Play Store barsten van de gratis games. Maar wist je dat er ook een heleboel betaalde games verkrijgbaar zijn? Geniet van ontelbare levels, een betere kwaliteit en géén advertenties. Wij zetten vier van de beste spellen voor je smartphone op een rijtje.

Waarom betaalde games de moeite waard zijn

Best begrijpelijk dat je niet zomaar je knaken op tafel gooit om een spelletje voor je telefoon te kopen. Want hallo er zijn genoeg gratis games, toch? Het nadeel van deze games is dat ze vaak vrij beperkt zijn. Soms moet je eerst een upgrade kopen om verder te komen in het spel #lame. Of je moet eerst een tijdje wachten om verder te spelen, want je coins of tijd is op. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die advertenties die je tijdens het gamen afleiden!

Maar, no stress want met betaalde games heb je daar allemaal geen last van. Je komt één keer met geld over de balk en kan daarna ongestoord gamen tot je erbij neervalt. Hoor ik daar een #gameallnighter!? Kortom: betaalde games zijn zeker de moeite waard! Je hebt alleen nog een goede gametelefoon nodig, zoals bijvoorbeeld de iPhone Xs Max of Samsung Galaxy Note10 Plus.

De beste betaalde games van het moment

Nu is de hamvraag natuurlijk: welke betaalde game is dan leuk!? Heel de App Store en Google Play Store staan vol met toffe games. De een kost een paar cent, de ander al meer dan vijf euro. Wij gingen even op onderzoek uit en vonden er een paar pareltjes tussen. Here we go!

Plague Inc.

beste-betaalde-games-plague-inc-appTry something new!  Want in deze betaalde game ben jij een keertje niet de good guy. In het prijswinnende spel Plague Inc. probeer jij de mensheid uit te roeien door wereldwijd een plaag te verspreiden. De eerste persoon is al geïnfecteerd… nu de rest nog! Je wordt telkens getest op je uithoudingsvermogen en geconfronteerd met alle beschermmiddelen die de mensheid kent. Lukt het jou om de plaag volledig te verspreiden?

Plague Inc. is voor €0,99 te downloaden voor Android en iOS.

Journey

beste-betaalde-games-journey-appMisschien ken je dit spel al, want Journey werd in 2012 voor het eerst op de PlayStation geïntroduceerd. Sinds kort is er ook een mobiele game van én man… dit spel speelt lekker weg. In Journey ga je op avontuur in een oude, mysterieuze wereld. Je ontdekt de verschillende geheimen door op ruïnes te springen en over zandlandschappen te glijden. Beleef de ultieme game ervaring, dankzij uitzonderlijk mooie graphics en prachtige muziek. Want wist je dat de game een prijs won en de muziek zelfs een Grammy Award? Inpluggen dus die oordopjes en… spelen maar!

Journey is voor €4,99 te downloaden voor iOS.

F1 2016

beste-betaalde-games-f1-2016-appDeze is voor de grootste F1-fanaat. Wil jij op de mooiste circuits tegen de beste coureurs racen? Het kan met de betaalde game F1 2016. Race tegen (of met) Max Verstappen op legendarische circuits, zoals dat van Monaco, Spa-Francorchamps of Monza. Je kiest zelf of je een volledige race rijdt, een single race of een tijdrit. De F1 2016 app bevat alle Formule 1-auto’s én 21 officiële racecircuits. Kortom: downloaden en racen maar! Pas je wel op voor de grindbak? 😉

F1 2016 is voor €2,29 te downloaden voor Android en iOS.

RollerCoaster Tycoon Classic

beste-betaalde-games-rollercoaster-tycoon-classic-appZelf je achtbanen bouwen, attracties neerzetten en schoonmakers de kots van je gasten laten opruimen: het is RollerCoaster Tycoon in een nutshell. Dit spelletje is misschien wel één van de leukste computerspelletjes ooit. Goed nieuws: de ontwikkelaar van de game heeft ook een mobiele versie, waarin deel 1 en 2 van het spel gecombineerd zijn. Voor nog geen 7 piek krijg je maar liefst 95 klassieke parken die je kunt spelen. Het spel is supermakkelijk te besturen, dus je bent verzekerd van urenlang speelplezier. Enne… geen bezoekers laten verdrinken in de vijver van je park, hè! 😉

Roller Coaster Tycoon Classic is beschikbaar voor Android en iOS en kost 6,99 euro.

Wat vind jij de beste betaalde game?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt