Tele2 Blog

De beste betaalde games voor Android en iOS

De Apple App Store en Google Play Store barsten van de gratis games. Maar wist je dat er ook een heleboel betaalde games verkrijgbaar zijn? Deze zijn vaak véél leuker, beter én uitgebreider dan gratis spelletjes. Hoog tijd dus om een paar leuke betaalde games voor je uit te zoeken!

Waarom een betaalde game zéker de moeite waard is

Best begrijpelijk dat je niet zomaar je knaken op tafel gooit om een spelletje voor je telefoon te kopen. Er zijn immers genoeg gratis games. Het nadeel van deze games is alleen dat ze vaak maar beperkt zijn. Pas als je een upgrade koopt kun je soms verder in het spel. Ook moet je met gratis games vaak een tijdje wachten om verder te kunnen, omdat je bijvoorbeeld door je coins heen bent. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die advertenties die je tijdens het gamen afleiden.

Met betaalde games heb je daar allemaal geen last van. Je komt één keer met geld over de balk en daarna kun je ongestoord zo veel en uitgebreid mogelijk het gekochte spelletje spelen. Zónder dat advertenties je storen. Kortom: best de moeite waard!

Leuke betaalde games

Tegenwoordig zijn er ontelbare betaalde games voor je Android-telefoon of iPhone. Wij konden het niet laten om lekker even een potje te gamen en kochten de volgende games. En oh mèèèn: wat hebben we ons heeerluk vermaakt!

Trip down memory lane met Roller Coaster Tycoon Classic

Betaalde games Roller Coaster Tycoon Classic Tele2Zelf je achtbanen bouwen, attracties neerzetten en schoonmakers kots van je gasten laten opruimen: het is Roller Coaster Tycoon in een nutshell. Dit spelletje is misschien wel één van de leukste computerspelletjes ooit. Goed nieuws: de ontwikkelaar van de game heeft nu ook een mobiele versie, waarin deel 1 en 2 van het spel gecombineerd zijn. Voor nog geen 6 piek krijg je maar liefst 95 parken die je kunt spelen. Het spel is super makkelijk te besturen, dus je bent verzekerd van urenlang speelplezier. Enne… geen bezoekers laten verdrinken in de vijver van je park, hè! 😉

Roller Coaster Tycoon Classic is beschikbaar voor Android en iOS en kost 5,99 euro.

Monument Valley 2: visueel hoogstandje

Betaalde games Monument Valley 2 Tele2De eerste Monument Valley is een intrigerend spelletje dat veel prijzen won voor zijn mooie design. Het had zelfs een klein rolletje in House of Cards, waar het het lievelingsspel van Frank Underwood is. Inmiddels is de opvolger uit: Monument Valley 2. Ook dit is weer een visueel spektakel dat je in één ruk wil uitspelen. Doel: je poppetje door allerlei ongebruikelijke doolhoven loodsen. Erg (ont)spannend!

Monument Valley 2 is al beschikbaar voor iOS en kost 4,99 euro. Binnenkort komt de game ook naar Android.

Racen tegen (of met!) Max Verstappen in F1 2016

Betaalde games F1 2016 Tele2Op de mooiste circuits tegen de beste coureurs racen? Het kan met F1 2016. Race tegen (of met) Max Verstappen op legendarische circuits, zoals dat van Monaco, Spa-Francorchamps of Monza? Met dit spel is dat mogelijk. F1 2016 bevat alle Formule 1-auto’s én circuits van 2016 en is nu voor een superscherpe prijs verkrijgbaar. Kortom: downloaden en racen maar! Pas je wel op voor de grindbak?

F1 2016 is beschikbaar voor Android en iOS en kost ongeveer 2 euro.

Een ouderwets avondje bordspellen spelen met Kolonisten van Catan

Betaalde games Kolonisten van Catan Tele2Spelletjes zijn er niet om alleen in je uppie te doen. Want wat is er nou leuker dan op een knusse avond samen een mooi bordspel te spelen? Eén van de beste bordspellen ooit is nu ook in mobiele versie verkrijgbaar: de Kolonisten van Catan. Dé garantie voor een gezellige avond. Andere aanrader: Monopoly, dat voor zowel Android als iOS voor een superscherpe prijs verkrijgbaar is. Wel uitkijken dat iemand het ‘spelbord’ niet omsmijt als hij wééééér in de gevangenis terechtkomt, dat overleeft je mobiel misschien niet!

De Kolonisten van Catan is nu beschikbaar voor Android en iOS en kost ongeveer 5,49 euro.

Klassieker: GTA San Andreas

Betaalde games GTA San Andreas Tele2GTA is inmiddels één van de succesvolste gametitels ooit. Eén van de games die Grand Theft Auto legendarisch maakte is nu beschikbaar voor op je telefoon. Het gaat hier om GTA San Andreas, dat een ongelooflijk grote speelwereld heeft met ontelbare wapens, missies, auto’s en vliegtuigen. Kortom: uren aan spelplezier gegarandeerd. Je hoeft je oude computer dus niet af te stoffen om dit topspel weer te spelen!

GTA San Andreas is beschikbaar voor Android en iOS en kost 7,99 euro.

Betalen voor betaalde games, hoe doe je dat?

Ben je overtuigd en wil je ook weleens een spelletje kopen? Dan ben je vast benieuwd hoe je dit betaalt. Dat kan op verschillende manieren. Het kan sowieso met een creditcard, al kan het zijn dat je zo’n kaart niet hebt. Het is ook mogelijk om via PayPal te betalen of door middel van coupons die je online of in de winkel koopt. De code die hierop staat voer je dan in en in ruil daarvoor krijg je tegoed voor de Apple App Store of Google Play Store.

Wat vind jij de beste betaalde game?

Reacties