Virtual_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2
27 - 05 - 20192 min. leestijd

Beste augmented reality apps: upgrade je bestaande wereld

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op straat met je telefoon een Pokémon vangen of kattenoortjes op je hoofd toveren met een Snapchat filter. Augmented Reality is groter dan ooit. Geef je bestaande wereld een extra upgrade met de beste augmented reality apps. Het combineren van technologie met the real world is nog nooit zo leuk geweest. Wij zetten de beste vijf apps op een rijtje.  

Beste augmented reality apps: The LockdownTheLockDown_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2

Wil je dat avondje chillen met je vrienden naar the next-level tillen? Los samen een spannend cybercrime mysterie op met de app The Lockdown. Deze app verandert jouw woonkamer binnen no time in een uitdagende escape room. Beweeg je smartphone door de ruimte en gebruik de augmented reality-objecten, je holodesk en je brein om samen de case te kraken. Lukt het jullie om op tijd de wereld te redden van een financiële ondergang? #timeforachallenge

Zeker zijn dat je telefoon niet uitvalt tijdens het spelen? Check deze tips voor batterij opladen.

The Lockdown is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste augmented reality apps: InkHunterInkHunter_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2

Deze is voor de échte tattoo-twijfelaar. Heb je al een ontwerp in je hoofd, maar weet je niet zeker of het wel staat? Met de app InkHunter weet je het direct. Voeg je eigen ontwerp toe, teken een smiley op je lichaam en richt je smartphone erop. De app herkent de smiley en… tádá daar is je tattoo. Heb je nog geen idee welk design je wil? Kies dan eentje uit de galerij of zoek online. Zo weet je zeker dat je straks niet ineens spijt hebt van die getatoeëerde ster op je enkel ;-).

InkHunter is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste augmented reality apps: Just a LineJust-a-Line_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2

Ben je af en toe in een artistieke bui? Breng jouw tekeningen tot leven met de app Just a Line. Deze app creëert via augmented reality een extra laag over de echte wereld. Open Just a Line en beweeg de camera naar het object waarop je wilt tekenen. Jouw kunstwerk verschijnt meteen in de wereld om je heen. En wil je het echt groots aanpakken? Teken tegelijk met je vrienden en zie hoe de lijnen elkaar verbinden. Leuk als je eens iets nieuws wilt proberen op jullie chill avondje.

Just a Line is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste augmented reality apps: Ingress PrimeIngress-Prime_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2

Een game combineren met de echte wereld? Dat kan met de app Ingress Prime. Maak van jouw buurt een battlefield en red de wereld van de mysterieuze kracht Exotic Matter. Kies van tevoren een front en verover met je teamgenoten zoveel mogelijk gebieden. Loop door de straten, hack portals en verzamel diverse items om hogerop te komen. Een spel was nog nooit zo cool en realistisch tegelijkertijd.

Ingress Prime is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Meer gave games spelen? #streammetstijl met de Tele2 VR-bril en check deze virtual reality apps.

Beste augmented reality apps: Google TranslateTranslate_Beste_Augmented_Reality_Apps_Tele2

Sta je op het vliegveld in Verweggistan, is alles in een vreemde taal aangegeven. Waar was die bagageband ook alweer? In plaats van moeilijk te doen met Google Translate, kun je het ook direct scannen. Open de Google Translate app en gebruik de augmented reality-functie. Hiermee herkent de app direct het onbekende woord. Richt je camera op hetgeen dat je wil vertalen en voilà. Je spreekt ineens vloeiend Arabisch. Mega handig, toch?

Google Translate is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Wat is volgens jou de beste augmented reality app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt